בערב ראש השנה הקרוב תתקיים הרכיבה המסורתית למצדה, אולם בהתארגנויות ספונטניות ולא בארגון רשמי.
הפרטים כולם:
http://fullgaz.co.il/?p=113129
הצג להדפסה
בערב ראש השנה הקרוב תתקיים הרכיבה המסורתית למצדה, אולם בהתארגנויות ספונטניות ולא בארגון רשמי.
הפרטים כולם:
http://fullgaz.co.il/?p=113129
לא.
ממש לא.
לדעתי אתם עושים טעות, בעצם הפרסום אתם לוקחים אחריות ומצטיירים כמארגנים, לא משנה כמה תכחישו או תדגישו זה הרושם שיווצר.
הפעם אין גורם שמתאם מול המשטרה, אין מרשלים ואין שום קוד התנהגות, אף אחד לא יעלה במגפון ויתן הסברים, אף אחד לא יציג תוכנית פעולה מול המשטרה שיהיו רגועים ויש לי השערה שבגלל זה חצי ממשטרת התנועה תחכה לכם בדרך, פשוט לא שווה.
צדקנים נמאתסם.
איך הם נתפסים כמארגנים?
עם אתה עושה שייר בפייסבוק לאירוע, אתה נושא באחראיות אליו???
מי שלא רוצה שלא יבוא ויפסיק לקשקש, ליסוע בשוליים ולהתנהג בהתנשאות.
ממש צדיקים פה כולם
תשתה קצת מים קרים ותרגע.
אירוע מצדה היה ועודנו האירוע הגדול ביותר בישראל לאופנועים.
(כל מי שיצעק עכשיו הר בנטל, שיבדוק את עצמו שוב.)
מטבע הדברים יהיו כאלה שיצדדו בו ויהיו כאלה שלא.
בשנתיים באחרונות האירוע קיבל תפנית לא רצויה בגלל הרבה גורמים,
לטעמי בגלל הגודל וחוסר הארגון למרות המאמצים. אין פה חלילה האשמה
או הטלת אחריות אלה עובדה שאומרת שאירוע כזה צריך ארגון ברזל עם תקציב
ומשאבים והמארגנים בצדק משכו ידיהם.
כרגע אנחנו על פרשת דרכים מסוכנת שאחרי ראש השנה נדע לאן הדבר הזה הולך.
לדעתי האישית אירוע בסדר גודל כזה ללא ארגון עלול להסתיים רע ולנשוך אותנו בתחת.
מצד שני אירוע כזה מאורגן, יכול להיות ה-"וודסטוק" של האופנועים בישראל.
סטייל מפגשי אופנועים בכל העולם.
השאלה האם בישראל 2016 בשלים לאירוע כזה. - רן
קומץ לא קטן של ערסים וחולגנים ידפוק כל אירוע קטן, גדול, מאורגן או לא.
בוא תנסה להפריע לאירוע אופנועים בארה"ב.
בעניין הזה אתה צודק חלקית. אומנם באירועים הרציניים יש לרוכבים קצת כבוד (או יותר נכון כל אחד מבין שהוא צריך לשמור על התחת שלו), אבל בדרך לאירוע ממש לא חסרים לך קבוצות רוכבים שעושים שטויות, ווילי, מתעסקים בפוזות וצילומים שבסוף גורמים לתאונת שרשרת... ואיך אומרים - ברוך השם יש לנו מספיק אידיוטים מתלהבים על הכביש שתן להם קהל, תרבוש, אפוד ומצילתיים והם כבר יספקו הופעה.
לדעתי יהיו אלפים גם השנה למרות שזה ״לא מאורגן״.
כאילו כשזה היה מאורגן מישהו שם זין...
לא אתפלא אם האסון יגיע השנה.
כל הצדקנים שקנו את ההתבכיינות של המארגן הקודם מ',צאו מהסרט שלו,תהיה רכיבה מגניבה ושכל אחד ידאג לעצמו ולסובבים אותו.אני הייתי לראשונה שנה שעברה עם האופנוע החדש שצי והיה זוועה כי האירגון של אותו בכיין היה ניסיון אומלל להאדיר את שמו על ידי אירגון ארוע ענק שנכשל בגדול. אחכ קראו לו לתשאול במשטרה אז הוא השתין במכנסיים והחל בוכה בכל רחבי הרשת שהוא הוא הקדוש מכולם שבלעדיו אין חיים דו גלגליים במדינה.עכשיו הוא פרסם באיזה פורום כתום שאין נסיעה למצדה כי אכלו לו שתו לו ובלה בלה בלה.חוצפן מאין כמוהו.אנשים מחכים כל השנה לרכיבה והוא אלוהיי הדו גלגלי מחליט שאין ושהוא נוסע עם חברים שלו,ממש מעניין לי את הביציות. הזוי.
אז שתהיה לכולם נסיעה מהנה ובואו נראה למר בכייני שיש מצדה גם בלעדיו וגם טובה יותר.
אין קשר בין הסיבה לבין מה שרשמת, לא מכיר לא אותך ולא אותו. אבל את המינימום כבוד אפשר לתת בזה שבן אדם לוקח על עצמו דברים בהתנדבות.
א) אם הוא לא היה מתחיל את המסורת הזאת עוד כשאתה היית בשא"ש גם מה שהיה עד היום לא היה לך.
ב) להזכירך זאת רכיבה שהוא אירגן במשך השנים שלאט לאט תפחה למימדים עצומים שכבר לא היתה לו שליטה עליה ועל המשתתפים.
ג) ב3-4 שנים האחרונות התחילו להגיע רוכבים שלא מכבדים את מורשת ומטרת הרכיבה וכל רצונם היה לעשות שוויץ ושופוני.
ד) אם מישהו יהרג או יפצע ברכיבה המסורתית הזאת הוא לא רוצה את זה על מצפונו וזה מובן לחלוטין.
שום וודסטוק ושום נעלי קרוקס, אי אפשר להשתלט על יותר מ 2000 רוכבים וכלים ברכיבת לילה. השתתפתי בכמה וכמה טיולי המועדון באמצע השבוע - טיולי פסק זמן. צ'מע, מעל 50 כלים זה כבר בלגן לא קטן ואנחנו מדברים על רוכבים שקולים ומבוגרים ואירגון מופת של אליקו ושות'. לא סתם אליקו מגדל עוד קמט כשמגיעים יותר מדי כלים לטיול והוא נאלץ לסגור רישום מוקדם של לא יותר מ 50 נרשמים. תנסה לנהל כזו רכיבה עם פחות מ 20 כלים ותראה איזה כאב ראש זה.
אז אין סיכוי בעולם ששום ארגון הכי מאורגן שיש, ובעיקר פה בארץ ישמעל, וזה מה שמביא אותי לתגובה הבאה שלך:
טוב שהבאת את הדוגמא הלא קשורה הזו. בוא נגיד שקודם כל תרבות נהיגה, ורכיבה !!! מארה"ב מגיעים לכיכר 4 כלי רכב, כולם מאיטים עד כדי עצירה וכל אחד נותן זכות קדימה לכל השאר, זה גם כולל בפקקים שאופנועים לא חותכים על השוליים.. יש לנו את זה פה?, לא !! יש פה מלחמה על הכביש. תוסיף חוליגנים וערסים עם אגזוזי פרי-פלואו ויאלה קטסטרופה !!
ד"א, הייתי בארוע כזה בארה"ב כשעשיתי טיול חוף לחוף לחוף על אופנוע ב 93'. סטרג'יס בלאק הילס ראלי, יותר מכ 200 אלף כלים (מן הסתם כ 98% מהם הארלים) על איזור של פחות מכמה עשרות ק"מ מרובע. מטורף!!!!. וזה מתקיים ומצליח רק בגלל תרבות בעיקר (לא שאין השתוללויות שם, אבל זה כעין וכאפס לעומת פה). וגם תוסיף שיש שם מסלולים שמוגדרים לרכיבה ספורטיבית. אצלינו הרי אין.
ערן שמע קטע הזוי:
בעיר נידחת בדרום בוא נגיד ערד, החליט ראש העיר שהוא רוצה להתעורר קצת
ולעזור לתושבים שלו מבחינה כלכלית.
עכשיו הוא מוצא חופש מספיק ארוך, וקורא לכל האופנועים בארץ לבוא ולחגוג.
הוא מכשיר שטחי לינה של אוהלים מגרש גדול, במות להופעות ממש "פסטיבל ערד".
עכשיו במשך שלושת ימי הפסטיבל האופנוענים יוכלו לקבוע לעצמם מתי לבוא, מתי
מתי ללכת, כמה זמן לבלות במקום ובאיזה הרכב.
אם זה מוכר לך זה בגלל שאתה מספיק נאור לדעת ולהבין שעיירות שלמות בארה"ב
עושות את זה בדיוק ומתפרנסות נהדר משבוע מפגש כזה.
עכשיו כשזה באחריות העירייה יהיו סדרנים, שומרים, שוטרים ארגון ופחות צרות, אתה
תצטרך להחליף את הטוסטוס שלך למשהו שבאמת נוסע רחוק (אולי הארלי) ולהגיע
כאורח אם תסכים לצאת מאזורך בבועה.
עכשיו זה נראה לך יותר מעשי? - רן
מעשי זה לעשות משהו. מיצו ושות' עשו את המשהו הזה במשך כל השנים.
כל השאר דיבורים.
למה להפריע? תראה איך כולם בשיתוף פעולה מושלם בורחים מהמשטרה ביחד :)
אין ספק שהם שומרים על סדר ותיאום מלא בין כולם:
https://www.youtube.com/watch?v=DWd5_02Km_M
לא. בהחלט לא !! בגלל שבארץ זה לא מעשי (שאלת אם העם פה ב 2016 מספיק בשל בשביל זה לא?.. זהו שלא) ולא משנה כמה שוטרים חברים'שך יעבודו בשכר שם. בארה"ב כן, וזה בלי כל הסדרנים והשוטרים שאתה צריך לארוע בסדר גודל של שמינית ממה ששם.
כשהייתי שם בארוע בסטרג'יס ממש לא זכור לי נוכחות משטרתית מוגברת
אתה בעצמך חוצפן ומזלזל באדם שהשקיע שעות וימים בהרמת הפרוייקט הזה במשך שנים.
מביכה עוד יותר העובדה שאתה מציין כי בשנה שעברה זו הייתה הרכיבה הראשונה שלך לשם.
מדובר במסורת של 13 שנים שהנ"ל יזם והפיק בעזרת נוספים, אז ככה להכפיש ולהטיל רפש? תתבייש לך.
אני באופן אישי מתכוון בכל זאת לרכוב לשם עם חברים משום שמדובר בחוויה אדירה ומיוחדת במינה וכולי תקווה שאנשים ששמים זין וללא טיפת הערכה לאחרים לא ירכבו לצידי משום שככל הנראה גם ברכיבה שלהם הם מתנהלים כך.
רק תיקון היסטורי קל:
טיול מצדה של ראש השנה התחיל בקיץ 2002 בפורום האופנועים של תפוז, המוכר בכינויו "פורום 8", כשהתכנון המקורי של המשתתפים היה לצאת לטיול לילי כשבסופו מגיעים למצדה כדי לצפות בזריחה הראשונה של השנה. משם הכל היסטוריה. אני לא הייתי בין המתכננים והיוזמים של הרכיבה הראשונה הזו כיוון שהייתי בחו"ל. הפעם הראשונה שבה השתתפתי היתה ב- 2004. אני לקחתי על עצמי את ניהול הפורום לראשונה ב- 2007, וזו השנה הראשונה שבה אירוע הרכיבה היה בצורה כזו או אחרת תחת הארגון שלי ושל שותפי לניהול הפורום דאז.
מספר הרוכבים והרוכבות הלך וגדל משנה לשנה. מכמה עשרות בודדות בשנים הראשונות, בשנים 2012 ו- 2013 התמלא מגרש החניה עד אפס מקום עם אלפים רבים של אופנועים וקטנועים מכל הסוגים, המון גדול של רוכבים, רוכבות, מורכבים ומורכבות. בשנת 2015 ההערכה היתה שבאירוע היו למעלה מ- 6000 אופנועים וקטנועים - ולצערנו הרב גם הרבה מאוד גורמים שמוטב שלא היו שם. מי שהיה בשנה שעברה בוודאי זוכר.
ברור שלא ניתן לשלוט על כל המשתתפים בשום צורה. מה שכן אפשר זה להוציא מנהלות, להתריע ולהרתיע, להשיג את שיתוף הפעולה של מד"א, של משטרת ישראל, של אתר מצדה, של גורמים אחרים - ואת כל זה אני עשיתי. בנוסף, כן אפשר לעשות כדי להקל על הרוכבים שמגיעים באמצעות שתיה קרה, משקאות אנרגיה, כיבוד ואוכל - והכל בחינם לגמרי. גם את זה אני עשיתי, ולא, לא קיבלתי על כך שום תמורה. להיפך. לבסוף, אפשר גם לפנק את הרוכבים שמגיעים בכל מיני צ'ופרים כמו חולצות וכובעים, וגם לארגן להם מוזיקה סבבה. גם את זה אני עשיתי, וגם פה מבלי לגבות שקל ומבלי לקבל שום תמורה. גם כאן, מסתבר שיש כאלה שזה לא מעניין אותם (כמו תגובתו המלומדת של Shiran81 למעלה כאן).
בסופו של האירוע בשנה שעברה המשטרה ביקשה ממני להגיע לתשאול. לא הואשמתי בדבר, אלא נתתי עדות מרצוני החופשי, שבה פירטתי היטב את כל המהלכים שבוצעו כהכנה לקראת האירוע, וגם דאגתי שיבינו היטב שכל מה שבוצע נעשה בידיעתם ובהסכמתם האקטיבית של מספר קציני משטרה בכירים. משם הם ירדו מהר מאוד מהעץ.
מה יקרה השנה? לא יודע, לי אישית זה הספיק (ושוב - תקראו תגובות ותבינו לבד למה מי שמשקיע שוקע ומי שחרא צף), ואין לי מושג אם מישהו לוקח את זה על עצמו. לי זה הספיק, ומספיקים לי הזכרונות הטובים מהשנים שבהם כן עסקתי בזה. השנה אני וחברי הולכים למקום אחר.
שתהיה שנה טובה לכל הרוכבים, סעו בזהירות, חזרו בשלום, וייצגו אותנו כמו שצריך.
כמה מילים על מצדה, מהזווית שלי.
ראשית, וזה הכי חשוב - מצדה היא לא המטרה אלא האמצעי.
אמצעי לרכיבת לילה מיוחדת במינה, ביום מיוחד - ראש השנה, יחד עם עוד אלפי אופנוענים.
בפרובינציה הקטנה שלנו, שנעדרת תרבות מוטורית או תרבות בכלל, הנסיעה למצדה בראש השנה ולבנטל בפסח הן חלק חשוב בתרבות הדו-גלגלית שלנו.
לכן, החברים הקרובים למערכת, חברי המערכת ואנוכי לא מוותרים על הרכיבה הזו אף פעם.
באופן אישי אני פחות מתחבר למפגש הענק בחניון מצדה. הרבה יותר מתחבר לרכיבה עצמה. כל פעם היא מעיפה אותי מחדש.
לכן אני רוכב בכל שנה עם חבריי הקרובים, נהנים מהרכיבה, מבלים חצי שעה בחניון מצדה וממשיכים הלאה למיקום אחר - לראות את הזריחה ולעשות קפה.
סביר להניח שגם השנה נעשה את זה.
אני גם פחות מתחבר להוויה שהדביקו למצדה - מעין רכיבה לזכר הנופלים וההרוגים, למרות שחלקם היו חברים שלי. מעדיף לשמור את הרכיבה למצדה, ובכן, פשוט כרכיבה למצדה בערב ראש השנה. בלי הוויה רגשנית כזו או אחרת, וסליחה מראש מכל מי שנפגע מדבריי.
לעניין כל התלונות על משתוללים וכו' - ובכן, זה מה יש. זה חלק מהעם שלנו, ואיפה שיהיו הרבה אנשים יהיה גם בלגן. על אחת כמה וכמה כשמדובר בתחום מוטורי.
אפשר להתבאס על זה ולהתלונן כמה חרא פה, אבל אפשר פשוט לקבל שככה זה, וליהנות ממה שיש. אפשר גם לתפוס את הפינה השקטה שלכם וליצור לעצמכם את האירוע, ולא חסר ממה - הרכיבה, הרוכבים, האופנועים, הזריחה, הרכיבה בבוקר. עונג.
אגב, גם בכל פסטיבל מוטורי שהייתי בו, אם זה באירופה או באוסטרליה - יש ווילי'ז, יש ברנאאוטים ויש (גם) בלגן. ויודעים מה? כולם דווקא נהנים מזה ולא מתלוננים. להפך, זה חלק מהאווירה.
בשורה התחתונה כל אחד אחראי לעצמו ובוחר ממה ליהנות וממה להתעלם.
אז אני אהיה שם, אהנה כמו בכל שנה מהחוויה יוצאת הדופן הזו, ואני מקווה שהמסורת תישמר. לטעמי זו חוויה דו-גלגלית ישראלית אותנטית, ואני לא מתכוון לוותר עליה.
אין ספק שהחרא צף.
מה יקרה? איזה אסון? מישהו ייהרג? (ולא שחלילה אני מזלזל בהרוג. זה נורא ואיום!).
הנסיעה למצדה היא סדר גודל של 400 ק"מ. תכפיל ב-5,000 אופנועים ותקבל נסועה 2 מיליון ק"מ, לאירוע אחד.
תכפיל במספר השנים ותקזז את השנים שבהן היו מעט רוכבים, תקבל נסועה של משהו כמו 20 מיליון ק"מ במצטבר.
אם יהיה הרוג (חס וחלילה! הלוואי שלעולם לא יהיה!), הוא נכנס בשקט לסטטיסטיקה.
תחשוב על זה מכיוון אחר - בכל שנה נהרגים ב-TT של האי-מאן בין 2 ל-3 רוכבים, וזה על פני 100 שנה.
אף אחד לא מעלה בדעתו לבטל את המסורת.
אם אתה לא רוצה שיקרו אסונות - אל תצא מהבית.
על מה בכלל הדיון?
אביעד - תהנה ברכיבה ותשמור על עצמך.
מיצו - צודק במיליון אחוז, אין מה להגיב לאנשים שהגיבו פה כמו שהגיבו.
כל השאר (ואני ביניהם) שהחלטנו לוותר על האירוע, זה מה יש, נמצא משהו אחר.
נ.ב. - ההשוואה ל-TT היא קצת מצחיקה, זה אירוע מאורגן עם ספונסרים רציניים, לא איזו רכיבה לילית שכל אחד עושה בה מה שב*** שלו ועוקף מימין, משמאל מלמעלה ומלמטה ב-3 לפנות בוקר.
אירוע מאורגן עם ספונסרים רציניים - 2-3 הרוגים בשנה לאורך 100 שנה.
רכיבה לילית שכל אחד עושה מה שב*** שלו ועוקף מימין, משמאל, מלמעלה ומלמטה ב-3 לפנות בוקר - 0 הרוגים על 14 שנה.
מה עדיף? :)
כמובן שאין מה להשוות תפוזים לתפוחים. הבאתי את האי-מאן כדוגמה למסורת של תרבות מוטורית. אם תרצה אתן דוגמאות נוספות מרחבי העולם.
בחרת להתייחס לארגון ולא לקונטקסט.
בשורה התחתונה - זה מה שיש לנו ומזה צריך להפיק את המקסימום במקום להתבכיין כמה חרא פה.
אומנם שנה שעברה הייתה השנה הראשונה בה רכבתי בעצמי אבל אני יודעת ומכירה טוב מאוד את ההיסטוריה של הרכיבה למצדה והמארגן לו אתה סוגד ממש לא היה ממארגניה הראשונים.אתה כנראה צעיר מדיי כדי להכיר את ההיסטוריה אז כדי שתלמד אותה לפני שתקליד שטויות .כל מנהיג או מארגן חייב להבין שאם הוא מארגן משהו הוא אחראי לו,אז אם לא מתאים לו לקחת אחריות שלא יארגן. היללות והאינספור פוסטי התבכיינות היו פשוט בדיחה. תשאלו אותו במשטרה והוא גולל סיפורים קורעי לב כמה הוא עושה ועושה ועושה.
אירגנת? כל הכבוד ותפסיק לומר כמה אתה מסכן כי קרתה תקלה.קח אחריות.לא רוצה לקחת אחריות שב בשקט בצד ואל תפריע להיסטוריה להמשיך עם עוד הודעות של "אני אני ואני" זה לא לעניין.תהילה לא מקבלים בקלות יש סיכונים שצריך לקחת בחשבון.אל תהיו עיוורים ותסנגרו כאילו אתם מכירים מאיפה הכל התחיל. מאחלת נסיעה טובה לכולם
קודם כל אני היא ולא הוא.
תודה על ההסבר ההיסטורי.:thankyou:
אני לא כתבתי שאתה לא אירגנת את הארוע האחרון שכמעט סיים את ההיסטוריה של מצדה והניסיון הוא יפה אבל לא צריך לעשות טררם כזה גדול כאילו הכניסו אותך למרתפי המוסד ותלשו לך את הציפורניים,כי ככה אני זוכרת את הפוסטים שלך.אני זוכרת את החברה ייושבים ובוכים על בירה אצל אחד החברים על הניסיונות שלך לקבל את המחיאות הכפיים בצורה הכי הזוייה שיש.
אני לא בברנז'ה שלכם אבל מי שסביבי קצת כן וקצת עצוב שאתה שוב כותב שאתה עשית ואתה גם עשית ואת זה גם אתה עשית כי אם לדייק אז היו הרבה אנשים שעשו ורצו ואתה רק ישבת בבית וביקשת. זה מה שאני יודעת מאנשים שיותר קרובים למערכת הבכיינית הזו.
בואו נתנהג כמו אנשים בוגרים ונפסיק להתקוטט צריך לעבור את מצדה בלי תאונות ועננים מיותרים.:cheers2:
צביקה חמוד אני כתבתי שזו הפעם הראשונה שלי כרוכבת,אבל הייתי שם כמה פעמים כמורכבת.
לפחות אתה כותב שהוא עשה את זה באמצעות נוספים כי הוא משום מה נמנע מזה. אני לא מזלזלת אני פשוט לא מבינה למה כל ההתבכיינות אחרי זה.זה הכל.
גם אני מתכוונת לרכב לשם כי זו חוויה אדירה וכתבתי שלא הבנתי איך הוא קובע בפורום הכתום שלא תהיה השנה רכיבה כאילו הוא הבעל בית של כל הארוע ואם הוא אומר אז לא יהיה,קצת הזוי אתה לא חושב? אני מניחה ששם משפחתו הוא מצדה והיא בכלל בבעלותו.חחחחחחחחח
ואגב אני היא ולא הוא.
נסיעה טובה ובטוחה לכולם
וואו את מעצבנת
העיקר שמחקו לי את התמונה של הזקנים מהחבובות. מבטיח להביא פופקורן ובירה ולצפות מרותק בדיון הזה.
שירן עם כל החיבה שלי להתלהמות שלך את חייבת להודות (ואני לא יודע אם הוא הזכיר או ארגן את זה) שמארשלים, ניידות תנועה שמכוונות/מתריאות על כיכר חדשה או חול כתם שמן לדוגמה זה משהו מאד מבורך. דוכני ספונסרים שמחלקים פחיות של קפאין וסוכר - פחות.
אז.
אולי תפני את האנרגיות הנפלאות שלך לכיוון הזה?
מצדה כבר מזמן (אבל מזמן) יצאה מהשליטה של כל מי שטוען לבעלותה.
אפשר לנהל דיון גם בצורה תרבותית ומסודרת, ולא צריך להעליב, להשמיץ או לנבל את הפה. אין לך מושג מה קרה שם, אין לך מושג כמה מאמץ אנשים עשו כדי שבבונים נמוכי מצח יוכלו לקטר למה לא היה זה ולמה לא היה זה.
לא מרתפי השב"כ ולא עליית הגג של המוסד, הכל טוב, אפשר להרגיע ולכבות את הסירנות. השנה, אגב, המשטרה לא תהיה נחמדה כמו בפעמים הקודמות, פשוט בגלל שאין אף אחד שעובד מולה ומסדר את העניינים. למזלי, השנה זו לא הבעיה שלי.
שיהיה בשמחה ובאהבה, תהנו ברכיבה, תהנו מהרכיבה בחזרה, ונקווה שכולם יחזרו בשלום.
אני רואה ילדת A1 על DUKE200 עם אגזוז של ראמוס במקרה הטוב.
או
מורכבת A1 שמושפעת קשה מהענף במקרה הרע.
עם כמה שאת מדברת על לקיחת אחריות למה את לא לוקחת אחריות בעצמך על הארוע ופותחת איוונט?
אתה יכולה להדגיש גם שאת אחראית לכל משתתף....
קיצור חמודה Avance!
שירן תסעי השנה למצדה ותראי מה יהיה שם . ואז אולי תלמדי להעריך כמה הושקע לארוע כזה.
וכן לארגן ארוע שבו משתוללים ואז המארגן הולך לתת על זה תשובות במשטרה, זה מאוד לא נחמד!
וזה ממשיך בתשובות כמו שלך אז הגיוני שהבן אדם לא יהיה מעוניין להרים ארוע כזה
Sent from mTalk using windows 10 mobile
איפה ניבלתי את הפה? אפשר ציטוט?
אני כתבתי שלא נעשה דבר? נעשה המון אבל לבוא ולבכות אחכ שאכלו לי שתו לי חקרו לי זה אי לקיחת אחריות משוועת.אף אחד לא ציפה לארוע מושלם כי לא חברת הפקות הרימה את הארוע אלא מספר לא קטן של אנשים שהיה איכפת להם.
הכל בסדר.ואם מישהו נפגע מכל ניבולי הפה שלי אני מצטערת.
כמובן שאסע לשם וכבר כתבתי את זה.
לא מבינה מה אתם רוצים.אז נתן תשובות למשטרה ,זה תפקידו! אם הוא לא ידע שבמקרה פדיחה יצטרך לדבר עם המשטרה שלא יארגן.את מי רציתם שיתשאלו את רונלד רייגן? אתם לא רציניים.הוא לא אוהב את ההודעות שלי?לא מסוגל לקבל ביקורת?נעלב? כותב שניבלתי את הפה כשבכלל לא עשיתי דבר כזה?אז תיסלח לי הוא לא פרסונה לארגן ארוע כזה.שינסה לארגן אולי אסיפת ועד אצלו בבנין בחייאת.
אני בעד שלא ירים ארוע,לא כתבתי באף הודעה שלי שאני רוצה שהוא יארגן .לדעתי האחרון היה כישלון ענק למרות המאמץ הגדול.תודה לאל שהוא לא מארגן שוב.זה טוב בשבילו ובשבילנו.
שתהיה אחלה רכיבה.
בתור אחד שמצדה תמיד היה אתגרי בשבילו, לראשונה על 125, אחר כך 250, ושנה שעברה 390, יש במצדה משהו, אבל הוא נהרס ויצא משליטה, איבד מהקסם שלו, אני זוכר את ההרגשה לפני שנתיים שאמרתי לעצמי שלא אעשה זאת שוב, ושנה שעברה שאמרתי שלא אעשה זאת שוב, ואני די מקווה שהשנה אם אחליט להגיע שלא אצא בהרגשה כזו שוב.
כולי תקווה שבגלל חוסר הפירסום והעדר הפסטיבל בחניון, האירוע ימשוך אליו השנה רק את החברה הטובים.
השקט הזה בחניון, שכולם צופרים בזריחה, שאגות מנועים... זה הדבר האמיתי, לא כל הליכלוך, לא הרכבים החוסמים, לא המשתוללים למינהם, ובטח שלא דימטרי וואגס בפול ווליום.
מה שבטוח, השנה אגיע בפנאן ולא אאתגר את עצמי, אעבור לראות מה מתרחש ואברח במידת הצורך.
השנה הזו זה הצאנס האחרון של מצדה.
אשתדל להחליף צמיגים עד ראש השנה ולהגיע. אנחנו נבוא כ-Moto Squad IL, קבוצת רכיבה "עד 500 סמ"ק" של כ-20 אנשים, רובם בני 20 וקצת, חלק נכבד על GS500.
קצת חושש מהרכיבה בלילה אבל אם הקבוצה יוצאת אני גם אבוא בשביל החוויה. לא בא ממש בציפיות אז מעניין לראות איך יהיה.
מר בכייני וחוצפן זה השמצה, לא ביקורת.
מה שהכי מציק לי זה שאת לא מציעה אלטרנטיבה לארגון האירוע (ויש המון דברים לארגן)
אלא רוכבת לשם בסבבה שלך וחוזרת הביתה בבוקר ומצידך שכל הזבל ישאר שם, אנשי מצדה כבר ינקו אחרינו.
ואם חלילה יקרה משהו לך או לאחד מחבריך בחניון או בדרך אז כן תבואי בטענות ואפילו תביעות ל"מארגנים" שלא לקחו אחריות
כי ככה זה אצלנו, כולנו האופנוענים אחים מגובשים וקהילה למופת.... בסדר...