התרעה מ-
36-193-32
ארוע כניסה אנלוגית
קלקיליה
27/12/2016 17:53:52
סקיילוק.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
הצג להדפסה
התרעה מ-
36-193-32
ארוע כניסה אנלוגית
קלקיליה
27/12/2016 17:53:52
סקיילוק.
[emoji35][emoji35]
Sent from my iPhone using Tapatalk
מאחל להם מוות ומאחל לך שהאופנוע יוחזר.
מסקרן אותי כמה רוכבים ואופנועים יש בקלקיליה שבמחסומים לכיוון ההוא אף אחד לא חושב לעצור אופנוע ולבדוק ניירת.
אני מבין שאולי כוחות הבטחון שם לא רוצים להתעסק בזה אבל זה שירות טוב לאזרח.
סקיילוק זה מערכת שמפצה אותך במקרה והוא לא הושב?
בכל מקרה משתתף בצערך אבל לא הכל אבוד. פרסם תמונות ופרטים כאן - https://www.facebook.com/groups/6984...13381/?fref=ts
אם עדין יש לך קשר עם האופנוע תעשה את זה כמה שיותר מהר.
לתפוס בן של זו... על חם ולדפוק לו כדור בכל פיקה כולל שבירת הידיים שלו עד למצב שיהיה נכה ונטל כל חייו על משפחתו
מאחל לך שתמצא את האופנוע. מאיפה גנבו את האופנוע - בית\עבודה\רחוב ?
תוכל לפרט יותר? איפה היה המוקד? מניסיון שלי הוא די פעיל וער למצב, האם היה מרדף? האם התקבל דיווח מיידי?
גנבו מהבית היה קשור לשרשרת 12 המוקד לא עזר בכלל, היה סייר אחד בנתניה, מהזמן שבו הבהרתי להם שבאמת נגנב האופנוע עד שעבר את הגבול לקלקיליה עברו 36 דקות, שאם הייתי יודע שהם והמשטרה לא עושים כלום הייתי עולה על האוטו ומנסה לעשות משהו (אל תשאלו מה, לא יודע) והקטע שהתקשרתי למוקד שוב (כדי לקבל עדכון) והבחור שם אומר שהם "במעקב" (בולשיט עשו מה שאני עשיתי דרך האפליקציה עקבו אחרי הGPS) ובקשר עם המשטרה (אין צורך להרחיב במילים על אוזלת היד של משטרת ישראל) ובזמן הזה ראיתי את האופנוע על כביש 55 והייתי בטוח שעוד רגע עוצרים אותם......
יש איזה בחור שהוא צייד אופנועים גנובים ויש לו אחוזי הצלחה גבוהים (בלי להסתלבט)..
אני אישית לא מכיר ולא יודע איך ליצור קשר אבל הפורום כאן בשביל זה אני מקווה שמי שיודע על מי אני מדבר יעזור לבחור ויקשר אותו אליו.
המערכת עדין באופנוע? על חובת המוקד עכשיו לעניות דעתי לנסות להיכנס פנימה להחזיר את האופנוע או לבקש אישור מהצבא להיכנס, או לחליפין לשלוח שופ"ם למקום על מנת להחזיר את הכלי.
מצטער להגיד לכל מי שמבטח בחברות פחות מוכרות עם כוח אדם מצומצם יותר, זה המחיר.
גילוי נאות אני עובד בחברת איתוראן וישנם לפחות 10 אוכפים בכל גזרה בארץ כולל תיאום מהיר עם המחסומים באזורי הכניסה לרשות הפלסטינית.
מקווה להחזרת האופנוע במהירות ובלי נזקים כבדים.
וואו אני מאחל סבל רב לזבל עופות שגנב אותו.
אה לא הבנתי שהוא רק משיב, אבל נשמע כמו מקצוען באיתור.. מקווה שיחזור בשלום הביתה.
איזה Z זה תן קצת פרטים ומאיזה איזור הוא נגנב ? לא היה אפשרות לנטרל את המנוע ? כי לפי מה שקראתי שיש לסקיילוק את האפשרות הזו
Sent from my iPhone using Tapatalk
הועמס כנראה על רכב מסחרי ככה שניתוק מנוע לא עוזר. Z800 2014 שחור עם אגוז כפול של Ixil 😫
פות"ש, קודם כל משתתף בצערך. מאחל לך שיהיה לסיפור סוף מפתיע לטובה.
שנית - מתנצל על השאלות בשעת הצער, אבל אולי אחרים יוכלו ללמוד משהו שיעזור להם:
- האם האופנוע גם היה מבוטח או שהסתפקת במיגון ואיתור?
- האם המיגון שציינת (שרשרת) היה היחיד? לא היה מנעול דיסק למשל?
- איך נותקה השרשרת (חיתוך/שבירת מנעול/עקירת עמוד)?
- מיקום הגניבה - חניה של בית משותף/חניון/חצר בית פרטי?
- האם האופנוע היה גלוי לעוברי אורח אקראיים ברחוב או לא (מכוסה/חניה סגורה/נסתר מהעין)?
- כתבת שהועמס כנראה על רכב מסחרי - האם היתה גישה לרכב כזה עד לאופנוע או שהיה צריך לגלגל את האופנוע עד לרחוב?
מתנצל שוב אם אני חופר, אבין אם מבאס לענות.
סע לקלקיליה...
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
לצערי האופנוע לא היה מבוטח, האופנוע הבא כן יהיה.
היה מנעול דיסק, לא עוזר כשמרימים את האופנוע על אוטו.
מספרי ברזל.
האופנוע היה קשור לעמוד מתחת לבניין והיה גלוי (אמרתי לאשתי שתתחיל לחפש בית פרטי עם חניה סגורה).
היתה גישה לרכב עד כדי 5 מטר מהאופנוע.
כמה שזה כואב לי להגיד את זה, אני מוכן אפילו לשלם כופר עליו, רק שיחזור..... 😣
אם אתה עדיין מקבל מיקום שלו תנסה להפעיל את המשטרה. הייתה כתבה לא מזמן על בחורה שנגנב לה האופנוע לטירה והם קיבלו ממנה את המיקום והגיעו למכולה שבה הוא הוסתר (עם עוד 5 אופנועים). לא יודע אם לקלקליה הם נכנסים.
טירה וקלקליה זה לא אותו הדבר.
מה היה הנימוק של החברה שהם לא הלכו לרדוף אחריו?
שיש רק סייר אחד באזור השרון והוא היה בנתניה ולא הספיק להגיע ולמשטרה יש דברים יותר חשובים לעשות
זה התשובה?
אני לא סתם שואל, אני גם מנוי שלהם וגם משלם להם על השירות. אם זה התשובות והיחס אני עכשיו מתקשר לבטל . על מה אני משלם?..
אם הם היו עובדים כמו שהובטח באתר החברה אז האופנוע שלי היה עכשיו חזרה איתי, אבל לצערי מסתבר שבמקרה שלהם מילים זה דבר אחד ומעשים זה דבר אחר..... אכזבו אותי בגדול וכשלו בתפקידם אני ממליץ לא לעבוד איתם, אם מה שנאמר בפוסט הזה אתמול על איתורן (10 סיירים באזור השרון שגם פועלים פיזית נגד הגנבים) אז אני דיי בטוח שהם היו מצליחים להחזיר לי את האופנוע מכיוון שזמן לפעולה היה, פשוט לא היה מי שיפעל
משטרת ישראל לא פה כדי לעזור ולהגן על אזרחי ישראל,
היא פה כדי לזיין אותנו באופן יום יומי ולגרום לנו לתחושת תסכול ורדיפה.
אתה יודע כמה ג'וינטים תפסו בזמן שהאופנוע שלך נגנב?
למי אכפת בכלל מעבודה משטרתית שאפשר לתפוס ג'וינטים?
העיקר קיבלו אופנועים בשווי מעל 100K הגנבים המסריחים האלה,
הרי איך יתפסו אותך- פושע אכזר ויתנו לך הורדה מהכביש על איתות שקוף?
פשוט בושה שהמשטרה בישראל היא בסך הכל מטרדינית ציבור ורק עושה רע לאזרחים.
אני לא חושב שעיקר האשמה הוא כלפי המשטרה.
הרי הוא שילם לחברה שאמורה לספק לו את השירות. שאני עשיתי את המוצר, הייתה מוצגת תמונה שונה לגמרי ממה שנראה פה.
זה
א. גורם לי לא לישון בשקט.
ב. לא להאמין במוצר ובשירות שאני משלם עליו.
אני מחכה שנציג יענה לטענות הללו.
צריך להדאיג, יש עוד הרבה מה להגיד על ההתנהלות הלקויה שלהם, בזמן הארוע שאני בודק כל כמה שניות את המיקום של האופנוע וכמובן בלחץ אטומי, אז כמובן שאני מתקשר למוקד שלהם כדי לקבל עדכון אז בשתי השיחות הראשונות נאמר לי שהם "במעקב" אחרי האופנוע ובקשר עם המשטרה ושאני תופס קו טלפון, בפעם השלישית שהתקשרתי וזה כבר היה אחרי שקיבלתי הודעה שהאופנוע נכנס לקלקיליה, אז הוא ממש נזף בי שאני מתנדנד ושהם עדיין עוקבים אחרי האופנוע ובקשר עם המשטרה.....
אני לא חושב שיש עוד מה להוסיף לגבי השירות שלהם......
אתה אמיתי ? רציני ? בן כמה אתה ?
יש לי קרבה למשטרה ולעבודתה ואני קצת מבין בעבודה ובמוטיבציה של שוטרים בקטע של לתפוס את החלאות האלה...
במשטרה יש יחידות העוסקות בדיוק במקרים אלו , רק שכמות הגניבות או נכון יותר מספר הגנבים והחלאות עולה על כמות השוטרים פי 10000...
תגובתך לטעמי אינה ראויה לתגובה מפורטת יותר כיוון שניתן להבין בוודאות כי נפגעת בעבר ע״י שוטרים ( מוצדק או לא זה אתה יודע ) ואין עם מי לדבר !
אנו סובלים ממכלול של בעיות.
המשטרה שסרסו אותה
בתי המשפט:
1. שמסרסים את כוחות הביטחון
2.הענישה קלה והגנב מהר מאוד חוזר הבייתה.
3.החוק לא מאפשר לנו להגן על רכושנו ואדם נורמטיבי עדיף לו לברוח מאשר לשלם פיצויים לגנב ומשפחתו.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
אי אפשר באמת לדעת מה המשטרה עשתה, ויכול להיות שבאמת פרסו מחסום או התמקמו במחסום אלפי מנשה.
הבעיה היא שאם הם חיפשו אופנוע ועבר להם רכב מסחרי....
(ובשעות האלה עוברים מאות רכבים מסחריים בכל מחסום...).
הקב"ט הראשי שדיבר איתי מאוחר יותר אמר לי שהמשטרה לא עשו כלום