זה של המשחק הזה נו GTA. יש שם דם וענייניים לא טוב לילדים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הצג להדפסה
זה של המשחק הזה נו GTA. יש שם דם וענייניים לא טוב לילדים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ברוב המוחץ של כלי הרכב, הטמפרטורה שאתה קורא היא של הנוזל. והיא מייצגת את הטמפ' של המנוע.
כלומר, למעט בשלב בו המעגל קירור הגדול מנותק (מהתנעה ועד פתיחת הטרמוסטט) עליה בטמפ הנוזל פיר6שה עליה בטמפ המנוע.
אגב.
בכלי רכב (לפחות בעלי 4 גלגלים) כבר עשרות שנים השעון לא נותן חיווי אמיתי, כי אנשי השיווק הבינו שלקוחות נלחצים מתנודות מחד, ומתגאים ש"המחוג לא זז מהחצי גם בעליות של הקסטל" מאידך.
כלומר. כשאתה רואה תנועה במחוג, סימן שהטמפרטורה השתנתה באופן קיצוני.
What is Pirelli Angel GT a spec?
The Angel GT was designed for the primary purpose of providing regular wear and excellent water drainage guaranteed by both the front tire and by the arrangement of the grooves on the rear tire. "A" spec front tires feature a 2-ply, reinforced carcass for heavy-duty sport-touring models
ועדיין זה לא load index שמצויין על דופן הצמיג ומציין כמה משקל הצמיג יכול לסחוב ״על הגב״
יהיה מעניין לדעת מה ההבדל בין spec A לload index כלומר בהנחה שהאנג׳ל הרגיל הוא בעל אינדקס שמתאים למשקל של האופנוע איזה יתרון יתן הspec A חוץ מאורך חיים ארוך יותר כתוצאה מישינוי מבנה הצמיג? אני לא קונה את תאוריית הצמיג המתעוות כי עד היום לא ראיתי משהוא מהיצרנים שאומר את זה
טבלת המשקלים חפש על הצמיג שלך
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...327c3c780d.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a65fd3ae97.jpg
הצמיגים הקודמים שלי האנג'ל GT החזיקו 14000 ק"מ ברכיבה סבירה, ה-GT2 כבר עברו את ה-14 והם במצב מצוין לא אתפלא עם יעברו את
ה-20.
יהיה מעניין לנסות את ה-GT2A למרות שאני לא מוכן לוותר על מילימטר אחיזה מאלה שיש לי, צמיג מצוין נעים לרכיבה וזריז בתגובות.
קובץ מצורף 9221
הזוי - לא מצליח לקרוא מפורש באתר של פירלי,
קצב הרכיבה שלי הוא בערך 15,000 בשנה...
אעדכן.
אגב - spec d, הוא מיוחד לדוקאטי מולטיטראדה - ושם הוא הרגיש לי מצוין!
מעדכן פוסט ישן - רק בשביל לשמר מידע במקום אחד....
אחרי 16,000 ק״מ, צמיג אחורי נשחק, אך היה עם הרבה בשר,
אפשר למשוך עוד 10,000 בשקט - אם לא מפריעה המדרגה שנוצרה (לי היא הפריעה)
הציג הקדמי קיבל עיוות - כנראה בגלל טיפול לקוי שלי.
בדרך כלל הייתי מנפח אוויר במשאבה נטענת של שיואמי - ומכיוון שרוב הנסיעות הן בית- עבודה בפקק שהוא גם קו ישר,
היה קשה להרגיש שינוי...
הגעתי לתחנת דלק - ומילאתי אוויר - והרגשתי כי האופנוע לא יושב טוב...
החלטתי ללכת למוסך - ולבדוק אם לחץ האוויר תקין.
מסתבר - שבקידמי היה חסר המון אוויר - ובאחורי נכנסו 3 ברגים,
כך שכך פעם שהונטיל היה במצב נוח למילוי - לא ראיתי אותם, ובגלל שהקפדתי למלא אוויר,
לא הרגשתי את הבריחה הקטנה שהייתה.
בלי יותר מדי התלבטות - הצמיגים הוחלפו.
הפעם - רואד 5, ניסיון ראשון שלי איתם.
כמו כן - הזמנתי מאמזון מד לחץ אוויר, וקניתי מתאם למילוי אוויר,
כך שאוכל לנפח בתחנות הדלק בנוחות - ולא רק בבית.
אך הרגישו הפירלי על האופנוע?
16,000 ק״מ של הנאה, נתנו תחושה של ביטחון, אך לא כמו הצמיג המקורי שהיה ממש דבוק לכביש.
בחורף הרגישו מצוין - ולא הצריכו שינוי בגנון הרכיבה - ללא החלקות ואיבודי אחיזה משמעותיים (לא בדקתי..., האטתי לפני מעברי חצייה...)
במהשך אדווח על המישלין....
ובמקרה של ״תקלה״ נוספת - אולי אחליף את הזוג הבא לצמיג שעדיין לא ניסיתי בעצמי.
נ.ב - ברשת כבר יש ביקורות על רואד 6....