אכן יש לי המון חיבה לקשישים
במיוחד לקשיש אחד שאני מזקיר לו נשכחות מימים שעוד היה לו פודל על הראש
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
הצג להדפסה
אכן יש לי המון חיבה לקשישים
במיוחד לקשיש אחד שאני מזקיר לו נשכחות מימים שעוד היה לו פודל על הראש
לא סתם הוא כותב כל הזמן "וויזר הגייזר".
מי שמריח הוא המסריח וזה ...
ואני גאה מאוד להסריח.
על הגיון התקנה וחשיבה מקדימה
היום גילית שמצלמת המוטוויו שבקה חיים אחרי שהיא שתתה מים.
למרות שהיא ישבה בכיסוי גומי שמסופק עם המוח מים חדרו והיא ככל הנראה נפחה את נשמתה.
אני מניח שהתקנה במיקום אחר או כיוון הפוך הייתה מונעת את זה.
אני בראשון אצור קשר עם היבואן אבל אני בספק אם זה יעזור במשהו.
אני מקווה שהקונקטורים יתאימו למצלמה סינית זולה ואז זה יחסוך לי את עלויות ההתקנה שהן ממש לא זולות.
מבעס
11500 ק"מ
כבר מיום שישי התחילה שרשרת התכתבויות הסטרית לגבי רכיבה בשבת בעיקר מא', לוקי לא ממש צמוד לפלאפון ומגיב כשצריך.
התחזית לא מעודדת אבל הג'ינג'ית
אחרי שבוע של חוסר שינה או שינה בשעות "אחרות" לשאר היישוב ליתר דיוק, אומרת שדווקא מתאים לה רכיבה מוקדם בבוקר והיא אישרה לקפיטן הגדול בשעה טובה לצאת עם החברים שלו לרכיבה רגועה שהאמת ללוקי זה אפילו מתאים בייחוד בגלל היעד שהוצע.
יצאנו בקבוצה, ובניגוד לתחזיות דווקה הקפיטן בדימוס איחר ולטענתו בגלל הג'ינג'ית הוא אפילו נשבע על כך קבל עם עדה ופורום.
"אף אחד לא נישאר מאחור" "החלשים מכתיבים את הקצב" "לא משאירים פצועים בשטח" "אחד בעד כולם כולם בעד אחד" "הקבוצה חזקה מהיחיד"
משפטים שגדלנו והתחנכנו עליהם לאורך הדורות, זה הוכיח את עצמו תמיד, זה ערך, זאת חברות אמת, זה עמד במבחן האש ורוח הקרב, אני אישית
לא מוותר עליהם ונראה שגם הקפטן מחובר אליהם.
תמיד מבט המראות, תמיד מחכה מעבר לפינה, לא מאבד קשר עין, גם אם המוביל טעה, גם אם אני יודע את הדרך הנכונה לא מפרקים צרור, לא
מתפצלים ליחידים, יצאנו כקבוצה ונחזור כקבוצה.
אז עשינו שבת של אופנוענים, קצת רכיבה טכנית עצירה לקפה ולדיון על שמאל ימין ומה שבניהם.
קצת רכבה מהירה בין המגבלות לאסוף את מונסטרסון ממקום מושבו ואז היי הופ למרינה באשקלון ( אשקלון הפכה לעיר ממש חביבה אם נתעלם מהכיכרות.
ארוחת בוקר קלה נער הפלא דיגמן משקפיים ולמעט מזג האוויר שמרמז שבקרוב אשקלון תאבד את האטרקיביות הכל היה ממש נחמד.
החזרנו את מונסטרסון ואני שהשמיעה שלו לקויה קצת הבנתי שחוזרים מכביש אחד ויצרתי ברדק עולמי בין הנערים.
הדרך לכביש 1 הייתה זחילה אפילו ללוקי שחולם לאחורנה על צ'ארלי.
כל-כך איטית שזיהית את מיקי על הגולדווינג ועוד קבוצה ענקית שפנתה שמאלה לשדרות.
כל-כך איטית שהמשקף מורם וסוף סוף גיליתי שימוש לקרוז קונטרול שהתגלה פיצ'ר נהדר לקצב הצב.
בעליות לירושלים הקפטן הרים קצת את הקצב ולוקי שייט לו בנינוחות כנראה שבוורסיס פתיחת מבערים מתורגם לקצב נינוח בטרייסר זה.
לוקי מקפיד לשמור על קשר עיין עם הקפיטן מאחור.
החל מהפיצול לרמות כבר אין לי שום סיבה להסתכל במראה למעט קשר עיין עם הסביבה ,
הפעלתי ארבע מאותתים לסמן שלום לקפטן שעשה תנועות של ציפור או סימן לנהגים להאט אני לא בטוח
תם ונישלם הקבוצה הירושלמית צריכה לשבת ולערוך תיאום ציפיות.
סך הכל היה נחמד.
הטרייסר מוכיח שהוא יודע לזחול ולטוס.
טכני או קו ישר והכל בנוחות מצויינת.
נו טוב
קובץ מצורף 9596
מצבנו בטטה, אם הפורום מתמלא רק ממהלומות ספרותיות של ה"קבוצה הירושלמית" והבחורות של שושני (טוב נו, ועוד איזה שרשיר מהלומות בוליטי באוף)
נאור, פידבקים ממך?
ד"א - בגלל זה רוכב לבד. אין תאום וציפיות וכו':smoke:
[QUOTE=erani99;190552]מצבנו בטטה, אם הפורום מתמלא רק ממהלומות ספרותיות של ה"קבוצה הירושלמית" והבחורות של שושני (טוב נו, ועוד איזה שרשיר מהלומות בוליטי באוף)
נאור, פידבקים ממך?
ד"א - בגלל זה רוכב לבד. אין תאום וציפיות וכו':smoke:[/QUOTE
חופשי זה לגמרי לבד.
בשבילי הקפטן אזולאי תמיד יהיה הזה שהקפצתי לו חלק לבימר מרמת החייל
או זה שהגיע עם יוניט וונטה מת וראדיאטור נוזל (לחשתי לו את זה אבל הוא שמע)
מאז הוא והלוקי לא מפסיקים לקרוע ניילונים, פייר אני לא מבין בזה.
אבל שימשיכו לצבוט אחד לשני בלחי על גבי הפורום כמו שתי קוקיות - לא מפריע לי.
אחרי 200 שנות עבודה מגיע לקפטן להוריד ניילונים לצערנו כבר אין לו פודל על הראש.
בכל מקרה יש משהו נחמד בלהוריד את הניילון מהמושב עבדנו ועדיין עובדים קשה בשביל זה.
שכחת כנראה שהלוקי הופיע למפגשי שישי עם מינובוס..
מתה מתגונן מה אכפת לי אם עבדתם קשה או לא. כתבתי שאני לא מבין בזה.
לצורך העניין אני רוכב (כשאני רוכב) על מכונת תפירה מסריחולה ששמן נוטף לה על האגזוז וכשאתה מעביר לרזרבי יש לך טעם של דלק באצבעות שבוע.
רוצה לומר יונית - שאני לא פרטנר לשלום. אפילו קטנועים פותחים עליי ברמזורים.
אלא אם אזולאי יחליט להוציא לטייל את הדקארון. לא בשבת.
חלילה מתגונן.
בעוד שנה וארבע ימים מהיום נכנס למשבר של גיל חמישים.
מחפש להצדיק בפני המנהלת בבית למה אני בדיכאון ואיזה קטנוע יעודד את נפשו של הקשיש בחיתולי צעדים אחרונים.
הבעייה שהקשיש לא סגור מה הוא רוצה.
היום ביקרתי בכתומים.
חוץ מהצבע לא דיבר אלי כלל.
אנפילד אני פה לא בשל עדיין לזה
אינדיאן אז כבר נלך על הצ'ארלי.
אגב צ'ארלי הפאנמריקה נראה לי מגניב סוג של מקס הזועם
אבל לבנתיים נמשיך ליילל על המאותתים.
זה בהחלט מספק את הסחורה.
תרגיש טוב יא נאור
סוגרים שנה ו-20,000 ק"מ במונה.
ב-19,600, אחרי 8,000 ק"מ - האנגל 2 שהיה מורכב מאחור סיים את חייו עם אחיזה נהדרת עד לרגע האחרון. הקדמי עוד במצב מעולה ושוב הדילמה - האם להחליף סט או רק אחורי?! בסט המקורי (T32) שני הצמיגים נגמרו ביחד (אחרי 11,500 ק"מ) כך שלא היתה התלבטות.
שמעתי מחברים על צמיגי סופרספורט שנמכרים בזול וחשבתי לנסות. בסוף יצאתי עם m9rr שעולה כמעט כמו האנגל. למרות שהאנגל היה נהדר, התחשק לי לנסות משהו אחר.
בדרך הביתה האופנוע התנהג זוועה. איבד אחיזה תחת עומס בסיבובים והיתה תחושה שהקדמי והאחורי לא עובדים ביחד. בעבר כשהחלפתי רק אחורי לא הרגשתי שום דבר דומה לזה אבל הפעם מקדימה יש צמיג ספורט תיור ומאחור סופרספורט. וכנראה שזה שילוב גרוע של אחיזה ברמה שונה.
חשבתי לבדוק לחץ אויר אבל למה?! הרי הרגע יצאתי מהמוסך. מצד שני - לא ראיתי בעיניים לכמה הוא ניפח אז אולי טעה (כמו ששכח לשים ונטיל ואחר כך גם שכח לאזן). למחרת בבוקר בדקתי לחץ ואכן הוא טעה. ניפח מאחור ל-24 psi במקום 42 שממליץ היצרן או 36 עד 38 שעדיין היו מתקבלים בהגיון. ניפוח ל-42 והורדת לחץ בקדמי ל-33 גרמו לצמיגים לעבוד ביחד.
סיכום שנה:
הטרייסר גמע אצלי קצת פחות מ12K.
הצמיגים עדיין במצב טוב ולהערכתי אפש לגרור איתם 4000 קילומטר נוספים.
האחורי קצת רבוע אבל נסבל הקדמי בסדר גמור.
נעבור לציונים והשוואות לפי מדד לוקי:
שימושיות - הטרייסר אחד הכלים הכי שימושיים שרכבתי עליהם.
הוא נותן הכל ומהכל:
1. רכיבה ספורטיבית שלאחרונה קצת פחות מדברת אליי ואני מניח ששילוב של הגיל ועוד כמה גורמים מסרסים אותי במקצת אבל כן זה כלי שיודע גם להתגרזן ובידיים נכונות ירד נמוך כמו פרוצה שמקבלת את הלקוח האחרון.
2. רכיבת טורינג בזוג או לבד יהוא נוח מאוד וכל עוד המורכב לא בבדים של ברמיל ים תיכוני נודד הכל בסדר.
3. רכיבה עירונית הכלי דק ומאפשר השתחלות קלילה בתנועה המנוע עם מומנט סביר למרות שבסל"ד נמוך קצת קשה לו.
האמת שגם המצמד די נקודתי ואולי מצריך כיוון בכל מקרה זה לא משהו שהוא מטריד.
4. כביש מהיר הוא מאפשר רכיבה מהירה ולפי דיווחים מחו"ל אין בעייה לרכב סביב ה160 קמ"ש ויש אומרים שגם גירד את 220.
ישנם קצת נידנודים בין 170 למהירות הסופית שתלויים במזג האוויר מנח של הרוכב משקל וכו'.
בכל מקרה לוקי רוכב על פי חוק ולא מעניין אותו זוטות כמו לרכוב מעל 150 זבובים על המשקף לשעה.
5. נוחןת מעולה
אני עדיין לא מתחבר לקוויק שיפטר ומבחינתי אם הוא לא היה לא הייתי מרגיש בחסרונו.
נכון שבהאצות הוא מקצר זמנים אבל אני יכול לחיות בלי זה.
מבחינת איכות הרכבה ותיכנון הטרייסר קצת מאכזב.
נכון שמדובר בזוטות אבל אולי רק בזה הוורסיס לוקח.
המשקף מרגיש קצת עדין והמאותתים שבשל מיקום גרוע הם נושרים מכל נגיעה קטנה.
אני בהחלט יכול לרשום שהטרייסר אחד האופנועים הכי מאוזנים שרכבתי עליהם ועאמור יודעים לבצע כל משימה .
אני אוסיף שמטרו באמת מפתיעים לטובה מבחינת השירות ומתן אחריות לכלי.
יש את סיוון ממחלקת שירות לקוחות שבהחלט מסיעת ולרוב עונה ומסיעת.
כמובן שגיא מנהל אולם TLV שאפשר לפנות אליו עם כל בעייה והוא בהחלט שם כדי לסיע גם הרבה אחרי מסירת הכלי ללקוח ואם אחליף שוב ליאמהה אז זה יהיה דרכו.
בחוויה שלי משהו השתנה אצלם לטובה וכיף לפרגן כשמגיע אני מקווה שזה אכן כך גם בדברים הגדולים.
סך הכל בכל מה שקשור לטרייסר אני נכון לרגע זה מרוצה למדיי <למעט הוינקרים שנושרים - אבל זה כבר כשל תיכנוני של הכלי>
ולשאלה האם הייתי רוכש שוב טרייסר אני מניח שכל עוד אין לי תקציב לחלומות אחרים שלי אז כן ואפילו את דגם הGT.
אז מטרו אני מאותת לכם שתמצאו פתרון למאותים יש לכם לקוח חוזר כמעט על בטוח.
א' , עשית טעות קלאסית של טירונים ועוד בטרום הטירונות של בה"ד דו"ג !!!!
קודם כל - בדיקת לחץ אויר !!!! אין כזה דבר "לא יעבדו ביחד" לצמיגים מאותו סוג (רדיאלים טיובלס), למרות שאלו מחברות שונות ומאופי קצת שונה (בכוונה ציינתי "קצת", כי אם היית שם אחד תיור/קוזר קשה - אם היית מוצא כזה לכלי, כי לדעתי כמעט ואין ל 17" - והשני ספורט רך, או אז היה סוג של הבדל מהותי כלשהו) עדיין ספורט וספורטתיור יעבדו בצורה טובה יחד.
קיצר, אל תצא מנקודת הנחה ששמו לך את הל"א הנכון שאתה רגיל, בעל מקצוע טוב גם לא יפספס שאלה - כמה ל"א אתה רגיל/שם בצמיג.
קרה לי יותר האמת בפנצ'ריות של צמיגי רכב.
בפנצ'ריות של רכב הם לא טועים. הם פשוט שמים 35, בין אם באת עם i10 או עם סמיטריילר.
אכן טעות אבל רק לכמה שעות, ניפחתי דבר ראשון על הבוקר.
לגבי רדיאלי דיאגנולי ושות' - היום לכל יצרן יש את השיטה שלו ואפילו כמה שיטות - חוטי פלדה, חוטי ניילון, צפיפות כזאת או אחרת.
אני פחות חשבתי על זה אלא יותר על מקדם האחיזה של הגומי. אני מניח שגם הפרופיל יוצר הבדל. למשל באנגל האחורי שטוח והקדמי עגול, זה יוצר תחושת היגוי שונה לחלוטין משל שני צמיגים קמורים.
זה נעשה על מנת לשמור על אורך חיים תקין לצמיג, בצמיג קמור שטח המגע עם האספלט צר משמעותית מה שאומר
שחיקה מוגברת במרכז.
שו?.. שושנה, זה ממש לא קשור. צמיג קמור יותר הוא בעל פרופיל ספורטיבי יותר, האנג'ל GT למשל יותר "שטוח" כדי לתת יותר יכולות טורינג מאשר ספורט.
למשל אפילו במשפחת האנג'ל עצמה יש הבדלים - ה ST יותר קמור עם פרופיל יותר ספורטיבי, ה GT II מאוד שטוח ביחס ל ST.
נכון, התרכובת המעורבת בצמיגים כבר הרבה שנים באה לפתור את זה, אבל זה רק קצת יותר מרחיק את קץ ההתרבעות. יותר חשוב לחץ האויר הנכון לדעתי. לא מעט רוכבים פשוט מזניחים את בדיקת לחץ האויר ורק כל כמה חודשים במקרה נזכרים לבדוק..
מצטער, אבל כל הצמיגים עם הפרופיל הספורטיבי העגול החזיקו פחות מצמיגי הטורינג עם פרופיל מעט שטוח יותר
במיוחד באופן הבלאי במרכז!
אגב 2 ברכיבת כביש חזקה ככל שתיהיה אפשר להתעלם מהמראה הויזואלי של הצמיג, קמור יותר או פחות לצמיג יש אלסטיות ככה שגם אם אתם מגיעים לקצה הצמיג הוא מקבל סוג של צביטה/מריחה שמגדילה את הCP ואיתו היכולת להשכיב עוד את האופנוע מעבר לקימור במצב סטטי
ענייני צמיגים.
הטרייסר גמע 13,000 קילומטר.
סך הכל בהנאה רבה.
לאחרונה ישנה תופעה של אובדן אחיזה של הצמיג האחורי.
ניסיתי לשחק עם לחצי האוויר אבל ללא הועיל
בגדול הצמיג כבר די מרובע ואני שואל את עצמי אם זה בגלל השחיקה או שהוא פשוט יבש ( אין סדקים והוא לא מרגיש יבש).
לבנתיים העברתי את מצב ניהול המנוע ל2 וכך גם את הtcs שלבנתיים נתן מענה לתופעה.
כנראה שאתחיל לחפש צמיגים חדשים ( אני בדרך כלל מחליף זוג בייחוד אם אני רוכש דגם אחר).
האמת שאהיה בארה"ב אז אולי ארכוש שם זוג + קסדה + מגף חורף וכמה פילטרים פלאגים וכדומה
מהנסיון שלי על הטרייסר 900 GT המצלר 01 SE הוא צמיג מטורף, כל כך הרבה אחיזה והכי חשוב כלכך הרבה הרגשת ביטחון אבל הצמיג (לא הגומי) קשה מאד, עד כדי כך שחשבתי שהבולם שלי מקולקל.
מכוון שיש צמיגים טובים לא פחות אבל עם יותר שיכוך ממליץ על הרוד 5 או ה6
אני מניח שארכוש צמיג ספורט תיור.
הroad או אינג'ל gt2 .
האמת שמנסיון עבר על דגמי משלין (לא זוכר כרגע איזה) שהרכבתי על הבאנדיט והgtr הם ידעו להזדקן יפה ולשרוד לאורך זמן רב יחסית.
בכל מקרה יש חושש וחצי עד שאטוס אז נעשה שיעורי בית.
היי דרומה לצפונה
אירוע משפחתי גרר אותי לחיפה.
מאחר ולפני האירוע חזרתי מחיפה וראיתי את הפקקים עדכנתי את הבוסית שאנו נצא עם הטרייסר.
התארגנות מהירה ויצאנו לכיוון.
בהלוך הקצב היה תנועה פלוס קצת ותוך שעתיים פחות או יותר נחנתנו בחיפה (רכיבה רציפה).
מבחינת נוחות ההנהלה לא התלוננה וגם מלפנים הנוחות באוכף טובה מאוד.
בחזור הקצב כבר היה אחר במהירות של כ12 ליטר לקילומטר בשעה.
הכלי סך הכל יציב מאוד ולא הורגשו נדנודים משום סוג.
ככל הנראה הסטאפ של המתלים עובד מצויין עם 3 ארגזים דוב ורמטכ"לית מאחור.
הכלי יושב נטוע בסיבובים והאמת שנהנתי גם בכביש שש וגם בפיתולים לעיר הקודש.
התאורה של הטרייסר טובה מאוד והמשקף עושה את העבודה ( שיניתי את הגובה שלו מספר פעמים בהתאם לצורך)
חיש קל נחתנו בירושלים עוד לפני תום האירוע.
התלונה היחידה הייתה של הגברת מאחור על הצוואר כתוצאה ממאבק ברוח.
סך הכל הטרייסר כלי נהדר.
15 אלף וקצת ק"מ
הסט אפ נשאר כמו שהוא-ולמעט מגן הרוח שהורם והורד אחר כבוד לפי הצורך לא שיחקתי יותר מדי איתו,
3 הארגזים הורכבו לצורך העמסת מתנות מאמריקה לעולל הגדול שחיכה לנו באשקלון.
ההנהלה התעוררה בחוסר חשק ב05:30 ותפסה את מקומה מאחור.
א' הגיע בזמן והמתין ללוקי שיגיע וביחד הגענו אל השושנה שהמתינה עם הג'ינג'ית לבואנו.
הדרך לשושנה היתה זריזה ולא חשנו שום נדנודים, יש לטרייסר המון כוח ואפילו הצלחתי ללמד אותו מה לעשות בסיבובים והוא מבחינתו עשה מה שאני אוהב ורוצה.
אני מניח שאת פרק של הסתגלות לחיים המשותפים עברנו והוא מחינתו אוהב לרכוב כמו שאני מתכוון טו לא מתכוון ...
היום רכבתי איתו אותו בתנאים ששונה מכנה כמו אירופה, אחרי שבועיים בדרכים הצדדיות של ארה"ב (וורג'יניה פנסילבניה אוהיו ניו יורק סטייט ועוד ) אנו מגלים שנס הרים זה פישה של רוכבי אופניים והאמת שאני ממש לא אוהב את הציר הזה.
למרות עומס המשקל, הטרייסר חי מעולה בכל מהירות כולל בינוניות ומהירה הכבישים הטכניים וחלוקת ההילוכים טובה, ותאכלס
בדיוק בשביל זה הוא שם. זה ועבד מצוין בין אם בקצב ספורטיבי או סתם טורינג רגוע.
חשבתי ששווה להקדיש פרק על ההסתגלות לכלי אבל הוא נטול חסרונות, כולל בבלימה במשקל וזוג.
הכיסא בדגם הנוכחי נוח מאוד ולא כורסתי נוכחות המורכבת כמעט ואינה מורגשת כולל תחת כוח האינרציה בבלימה מדביק.
למרות תוספת המשקל רפידות הבלם מייצרות נשיכה נשלטת וטובה.
ברכיבה היום ניתן היה להבחין בשני הסגנונות רכיבה מדודה של שושנה בזוג, עם קו נכון מהירות בריאה ושליטה בכלי, ורכיבת
ספורט/כסאח של א' שמפגין שיפור בביצועים וחיבור יפה עם הטוסטוס האדום שלו.
לצערי קצת נפלנו עם סיסמאות חלולות של רוכבים בקבוצה וחוזרים יחד כאשר מי מחברי הקבוצה שאוהב להפריח סיסמאות באוויר פתאום ברח לו לדרכו ואפילו נשיקה על הקרחת הוא לא נתן.
קצת דברים שרואים משם ולא רואים מכאןhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7c36bb140e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7724701fc7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...baa99347dc.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a980cac6b4.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fa8aa71800.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a9bd685080.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c6de45c918.jpg
א' התבגר בשנה
מאחר ורוב חבריו של השושנים עובדים לקחנו לכבוד יום הולדתו חצי יום חופש כדי לממש את אהבתינו.
לטיול יצאנו עם 2 טרייסרים, 4 ארגזים, בגדי ים, מגבות, מים, ערכת חילוץ מתקרים ו2 נשים כדי שיהיה מבוגר אחראי בסביבה.
הכיוון לבקעה כאשר הייתה דילמה הם ללכת דרומה או צפונה.
הלוקי הזדעדע מהמחשבה לפגוש פטריות מלח ועוד יותר מלטבול בחומר משמר שמתאים להכנת דגים מלוחים ולאחריו לרכב במשך שעות.
קצת דין ודברים ונבחר הצד הצפוני של כביש 90.
כפי שציין בפוסט אחר מיודעינו שושנה מזג האוויר היה חם אבל סך הכל נסבל.
אני לבשתי את בגד הים ומעליו מכנס רשת ממוגן ומעיל הפוריגן הקייצי בהחלט איפשר לאוויר לזרום והמצב היה נסבל למדיי יחסית לעונת השנה והאזור.
נער הפלא כהרגלו מתווה את הדרך ורץ קדימה בזריזות ואנו אחריו משתדלים לא לפתוח פערים.
בחרנו את הדרך הארוכה דרך מעלה גלבוע והטרייסר מצדו משתף פעולה.
הכלי מדוייק וישנה תקשורת טובה עם הכביש המפותל.
תוספת המשקל אומנם מורגשת אבל לא ממש מפריעה לו או לקברניט שמטיס אותו.
היתרון של אופנוע אדוונצ'ר (טוב טרייסר לא ממש כזה) הוא שאפשר גם לצלוח שבילים או מדרגות קטנות כך שהצלחנו לטפס לאחד המצפים באזור.
הפסקה קלה תמונות שתייה וממשיכים לאתר הטבילה בכינרת.
אם יש משהו שאני מסכים עם השושנים זה בחשיבות הארגזים וביום שהונדה יפתחו NC עם ביצועים קרובים לטרייסר ודומיו הוא בהחלט יבוא בחשבון ( הייתי מוסיף מדחס של מזגן ומקרר את התא טוב הגזמתי).
למרות העומס הגענו די מהר לכינרת והטבילה במים הבהירה לסביבה שאני צודק.
חזרה עצרנו בצמח לארוחה בבורגר סלון לפי בחירת נער הפלא.
האמת שטעים מאוד ואמרתי שאם כבר שחיתות אז הלכתי על זה BIG TIME והזמנתי איזה דבל עם גבינה חלפיניו ותוספת של בשר מעושן
אמריקה במיטבה וטעים.
הייתה התלבטות מהיכן לחזור הבייתה.
הערב ירד והתלבטנו האם דרך ציר 90 או כביש 6 ולבסוף הוחלט להמשיך בכביש 90.
הוויז לא הסכים איתנו ובחר לאתגר אותנו ולחפש את השושנים ברותם וכך מצאנו את עצמנו פונים ימינה לכביש 578 לכיוון רותם.
שכחנו שקשישים בפנסיה (וגם לוקי) בשעות החשכה כבר צפונים בביתם עם כוס תה ועיתון מול הטמבליזיה המרובעת שלהם.
את הכביש אנו מכירים אבל במתכונת מוארת.
בחשיכה זו כבר סאגה אחרת.
למרות שלטרייסר יש תאורה טובה עדיין יותר קשה לזהות את מה שממתין לך מעבר לאף.
לא תמיד ישנם שלטים שמסמנים לך שסיבוב לפניך וכמובן המרקם המשתנה של הכביש בשילוב פחד מחיות הן אנושיות והן מעולם החי מספק רכיבה מאתגרת מאוד.
אגב יאמר לזכות נהגי הפיקציה הבלסטינית שהם נוטים לרדת לימין ולאפשר לאופנוע לעבור בעוד עמנו ישראל ערמה של קקות שייבשו אותנו אחרים ולא ממש יפתחו מקום לעקוף (לא כולם אבל עדיין).
יצא לנו לחוות אובדן אחיזה רגעי של הצמיג האחורי שיפועים הפוכים ועוד כל מני תחושות שבהחלט העלו את רמת האדרנלין.
באזור ארץ המרדפיפ (רימונים) אוויר ההרים שינה את יחס הדחיסה המולקולרי שלו והפך להיות קריר יותר.
אני חייב להודות ששמחתי שעברנו הגבע בנימין מה שסימן שהקטע האינטנסיבי חלף ושאר הדרך פחות או יותר מוארת וקרובה לצליוויזציה.
הטרייסר אופנוע נהדר שמאפשר לנו להנות כמעט מכל העולמות ( למעט שטח ).
הוא יודע להיות ספורטיבי מאוד או סתם טורינג נינוח.
הוא מצויין בעיר ומחוץ לעיר.
הוא נוח הן בזוג וכמובן ביחיד.
סך הכל כלי נהדר.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...20a5197566.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2442b6835d.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a3492ad28a.jpg
נסענו שוב לשלולית הגדולה שמתחת להר של פלג הגדול
נפגשנו סביב השעה 06:40 בתונת הדלק הקבועה של כפר אדומים
לסיבוב הגיע א' נער הפלא עם היורש על גבי הטרייסר.
דניאל והcb500x בליווי נער החמודות.
וכמובן לוקי פלצת לוקימונסטסון השני על גבי הטרייסר האדום.
קפה זריז משהו קל לילדודס ויוצאים דרך ארץ המרדפים כביש אלון.
התחלקנו כאשר נער הפלא רץ מלפנים אני באמצע והcb בקצב הראגיי מאחור.
הבחור לומד את הכלי ולוקח את הכל בקצב הנכון
לרוב אני רץ מהר יותר והפעם היה לי זמן לצפות על הנוף ואף בקשנו את צביקה ( לא ההוא של האפריליות) אלא את הדבר האמיתי.
כיף
אחרי העצירה המשכנו כאשר אנו נפגשים בצמתים בהם אנו פונים לכביש חוצה.
אני פחדתי שנער הפלא יתבעס אבל על פניו הוא ניהנה.
עצירה במצפור אלון לקפה ושם הגיעו כמה חברה עם קוואסאקי פרייד צ'יקן 1400 ( הברקה של הבן שלי) הונדה nt ועוד משהו שבחוצפתם במקום לאסוף את הכוסות של הקפה שלהם הם פשוט "הניחו" אותן שם כדי שמישהו יאסוף אותן ( אז אם אתם פה תתביישו לכם פשוט רפש אנושי).
המשכנו בדרכנו.
מזג האוויר עדיין נעים וסך הכל הרכיבה נהדרת כאשר אני מקפיד לשמור על קשר עיין עם דניאל מאחור.
הגענו לכינרת ובניגוד לתחזיות האימה של הפנסיונר החוף היה כמעט פרטי וללא כיסאות מעופפים רעש או כל דבר אחר.
תענוג
לארוחת הבוקר התחפשנו לטבריינים וקפצנו אני והיורש של דניאללארומה צמח לרכוש סנדוויצ'ים ושתייה וערכנו מבחן וולטמטר ולמעט מעט שוקו שנשפך על הארגז הוא עבר בציון 7 מתוך 10 בסולם מונסטר.
בצהריים נער הפלא מיצא את נושא הים והאמת שטוב שכך ושמנו פעמינו לעבר צמח לבורגריה שם שהיא ממש טובה
השילוב של בגד ים רטוב ומכנס רשת ממוגן עובד מצויין והעיגולים למטה שמרו על טמפרטורת עבודה.
עצירה לאוכל וממשיכים.
החום כבר מורגש יותר אבל הקפדנו להרטיב את עצמנו ולעצור מדי פעם.
הזאטוט מאחור כבר החל להראות סימני עייפות.
את נער הפלא פגשנו שוב ביפית שם עצרנו לעוד התרעננות.
דניאל העלה את הקצב ונראה שהוא כבר מבין את הכלי. ( עדיין איטי במונחי הטרייסר אבל מבחינתי סבבה לגמרי).
בצומת אלמוג נפרדנו לשלום מדניאל ופתחנו מבערים.
העליות האלו לכיוון ירושלים הן אחד הדברים הכי מהנים שיש.
סיבובים ארוכים ומהירים בשילוב כביש באיכות טובה וכמובן ההיכרות שלנו איתו מה שמאפשר לנו לדעת היכן ישנם גלים בכביש קפלים וכדומה דבר שמאפשר לנו לרכב ללא הפתעות של תשתית.
לא חלף זמן רב ונחתנו בבית לשטיפה.
אני כבר צריך חהחליף צמיג אחורי שכבר די מרובע.
הכיוון כנראה זוג מישלין road6 או משהו בסגנון.
כאמור הטרייסר אחד הכלים הכי וורסיטיליים שיש ואף נפלט לי שהוא יותר טוב מהבאנדיט.
האומנם????
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...448ba20deb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a984ff3678.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9de8412643.jpg
לך על הPR5 לפחות באירופה הם במחיר טוב.
ה6 יותר מידי יקר לדעתי.
הפתרון לבעיית הווינקרים הגיע.
אני בטיפול הבא אתקין אותם.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0e891a0d52.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e42e183196.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3a84d58e72.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c713287d65.jpg
16,630
התחדשנו בנעלים חדשות לעונת החגים והחורף.
לאחר חפירות שאלות והתלבטויות גילינו שיש מבצע על הroad6 של מישלין.
למרות החום החלטתי שאני יוצא והאמת שסביב 10:00 בבוקר הדרך הייתה אפילו נעימה.
על פניו כולם בחופש והכביש היה פנוי למדי ותוך פחות משעה הטרייסר כבר עמד על הליפט אפילו אחרי תדלוק חפוז.
קצת דיבורים והגלגל האחורי פורק ואליו הוצמד גומי טרי מבית מישלין.
המוסך עובד עם מפתח מומנט וספר כמו שאני אוהב
כך גם הקדמי.
במחיר 1700 שקל קיבלנו התקנה שימון וקפה במוסך bike life motor.
אז אם חשקה נפשכם בצמיג טרי ומוסך שעובד יפה נקי ועם מפתח מומנט זה הזמן לקפוץ לbike life motor.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2f7d72e3b1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4691264c19.jpg