התחלתי לתכנן את העתיד - מיקי רלוונטי גם לך.
שוטטתי באתרים שונים בחיפוש אחר הפתרון האולטמטיבי לאופנוע כאשר המלחמה הפנימית נעה בין פרקטיות והמנעות מהכירופרקט לבין השגעונות הקאסטומאים שלי.
תודה - בגדול, אני מחפש אתרי אפטר מרקט אמינים לכל הניקלים והכרום מסביב ... אתרים ששולחים גם לישראל. מעבר לשני האתרים שהפנית אותי אליהם אם יש נוספים זה יעזור לי מאוד (תודה מראש).
השיפצורים כפי הנראה יתחלקו לשלבים וינועו בין ארה"ב לישראל.
פחות מצאתי אתרים אירופים שמתעסקים עם הBOLT אני עדיין מחפש.
אז ככה בשלב הראשון אני מתכנן לסדר לאישתי כורסא, ישנם כמה יצרנים בחו"ל כגון מוסטנג שמתמחים במושבים יעודיים לכלי ( לבולט יש מעט חלקי אפטר מרקט בהשוואה לקאסטומים/קרוזרים אחרים).
כפי הנראה אני אקפוץ לאחד הרפדים פה בארץ הקודש כאשר אני מתלבט בין וענונו בירושלים שעשה לי בעבר פרוייקט דומה לויראגו (החזיק שנים רבות - אך ללא עיצוב מיוחד) לבין מאריו באום התוכנית הגבהה של המושב עם ספוג קשיח ותוספת ספוג רך - כך שהמושב גם ישמש כמשענת תומכת לגב שלי. אחד השיפורים הקריטיים ביותר באופנוע שלי גם
גם אצלי ... אין רכיבה שאני לא חוזר בלי כאבי גב. כיסאות מהגיהנום. אל תשכח שסיכמנו שנשווה בין מריו לבין הרפד שלך. מריו התחייב שהוא מוסיף ג'ל לכיסא. הכיסא של זוגתי חייב לעבור שדרוג כפול : גם הרחבתו בכמה ס"מ וגם ריפודו ואולי הגבהה קלה.
למתלה הקדמי אני אחליף את הבולמים הקדמיים לזה:
אחרי שדרוג הכסא, אנסה את טכנאי הקפיצים שהוזכר כאן בפולגז הבולמים הקדמיים לא משככים כפי שאני מצפה, וגורמים לתנועת גל לאורך האופנוע.
כמובן שתיקי צד יבואו בהמשך ואולי HIGHWAY CONTROL ומגן מנוע עם תאורה.
אני דווקא חושב על :
http://www.mutazu.com/
שהאופנוע יהיה מוכן ונוח נחליף את הלקוחה במושב האחורי לזו: לאא
א רזה מדי , אני רוצה אחת שברגע שתשב על כיסא המורכבת האופנוע יעלה לווילי לבדו ... :47b20s0:
אבל לא לגלות לאשתי -
בטח שלא ... מילה של מיקו :-)
מיקי לעיונך אתרים נחמדים:
אתר מספר אחד
ואתר מספר שתיים