24000 ק"מ
טיפול שני - אני מטפל במוסך בוטיק המוסך הוקם ע"י בחור בשם זיו שהיה מנהל מוסך מטרו והתמחה אצל החברה בחו"ל בטיפול בורסיס אין משהו שהוא
לא יודע על הדגם הזה והוא מקפיד לטוס פעם בכמה זמן להדרכות בחו"ל ויש לו קו פתוח לכל החומרים והרישומים הנדרשים מהיצרן עם תעודת הסמכה.
לאחרונה חזר מהצגת והדרכה על דגם ה-2025 שהוזמן אליה.
אז למה מוסך בוטיק? כי לשם קבלת האופנוע לטיפול יש לתאם את סוג הטיפול מראש (אין כינסת לקוחות ללא הזמנה) האופנוע שלך מקבל טיפול אישי
לדוגמה אתמול האופנוע נכנס בשעה 08:30 ויצא מהמוסך בשעה 18:00 ותכף אסביר למה.
לזיו יש עוזר נוסף שמסייע. אני תאמתי טיפול תקופתי ובנוסך החלפת רפידות בלם קדמי ואחורי לברמבו. במהלך הבדיקה נתגלה כי מיסבי ההגוי פגומים.
נשלחה בקשה חריגה לייצרן להכיר בכך במסגרת האחריות למרות שהסיכוי נמוך. מפה לאוזן נמסר כי יש מספר כלים שסבלו מבעיה זה וטרם התקבלה
תשובת היצרן בקשר לאחריות. אם זאת בהמלצת זיו הוחלפו המיסבים לגרמניים משופרים.
הטיפול החל בהחלפת שמן לשמן סינטטי שמאושר ע"י היצרן למדינות חמות ועבודה קשה, וכל הפריטים שהורדו מהאופנוע נבדקו לראות אם הם עומדים
במפרט אחרי השימוש כולם היו במצב מצויין למרות החיים הלא פשוטים שעברו.
קובץ מצורף 10413
פילטר הדלק שסבל דלקים מכה וכמה מדינות (יוון איטליה צרפת ספרד פורטוגל וישראל) נראה במצב מזוויעה...
קובץ מצורף 10414
אחרי החלפת החלקים והשמנים הגיע תור תיאום המנוע ניקוי לועות ומזרקים ובדיקת תוכנת ניהול מנוע ותיאום כללי
קובץ מצורף 10415
על מנת לחסוך לי הגעה נוספת למוסך שממוקם בבאר טוביה ואני מגיע מירושלים זיו החליט להחליף גם את מסביי ההגוי למרות שבדרך
כלל הוא לא מצמיד שני טיפולים גדולים יחד. התמונות הבאות לא לבעלי לב חלש.
קובץ מצורף 10416
מיד אחרי זה הורכבו כל החלקים והפלסטיקים (כמעט שעה של הרכבה מקצועית) ושוב הורצה בדיקת מחשב לוודא שהכל במקומו ומשם אחר
כבוד לשטיפה מלאה.
קובץ מצורף 10417
כל התענוג הזה עלה לי 3700 ש"ח כשחלק מחלקי הטיפול והרפידות הבאתי אני...
הדרך חזרה הייתה תענוג למרות הפקקים האופנוע מרגיש קליל זריז ומגיב היטב לפקודות הצליל השתנה מעט ככל הנראה בגל השמן הסינטטי אבל
בחינה טובה יותר אוכל להגיד רק אחרי נסיעה פתוחה בשבת.