ולמה לא?
מוריד את הסיכויי לתאונות עצמיות (החלקה).
שומר על רוב היתרונות של אופנוע (קצת גדול אבל עדיין סביר).
נראה אכזרי
בהחלט הייתי קונה אם היה לי תקציב גם אם מומחה הסייבר של שושנה היה מוחק אותי מרשימת החברים שלו
ולמה לא?
מוריד את הסיכויי לתאונות עצמיות (החלקה).
שומר על רוב היתרונות של אופנוע (קצת גדול אבל עדיין סביר).
נראה אכזרי
בהחלט הייתי קונה אם היה לי תקציב גם אם מומחה הסייבר של שושנה היה מוחק אותי מרשימת החברים שלו
זה לא שהרוכבים הצביעו ברגליים.
מדובר בכלי חדשני יחסית (אופנוע תלת גלגלי לא היה לפני, היו קטנועים) ולכן אין הרבה רכישות.
בסופו של דבר רוב האנשים בכללי יעדיפו לרכוש מוצר קיים ידוע ולא להתנסות במשהו חדש.
לדוגמה, שסטיב ג'ובס הציג את האייפון בשנת 2007 צחקו עליו, ותראה איפה אנחנו היום.
לפני 3-4 שנים רוב הניידים הגיעו עם מצלמה אחת בלבד, ותראה כמה מצלמות יש לניידים היום (יש כאלה עם 5).
טכנולוגיה חדשה בהתחלה "מאומצת" ע"י אנשים בודדים, אבל אם היא טובה מהר מאוד היא צוברת תאוצה ומתפשטת.
אם ימאהה ימשיכו עם הקו הזה, ישפרו מה שצריך ואולי יוציאו עוד דגמים אתה תראה פתאום עוד ועוד כלים כאלה על הכביש.
אני חושב שהאבולוציה של דו גלגלי, לפני מנוע חשמלי, זה להפוך לתלת גלגלי.
הטכנולוגייה קיימת ומוכחת, יש לה יתרונות ברורים על הטכנולוגיה הקודמת וזה רק עניין של זמן, לפחות ככה אני חושב.
התלת היחידי שבאמת דיגדג לי את בלוטות החשק היה זה:
https://youtu.be/TK4wzBYmTIo
השמועות מדברות על ניקן חדש בעל מיכל דלק גדול יותר ומערכת נעילה אוטומטית לגלגלים הקידמיים שתאפשר להישאר עם הרגליים על הרגליות ברמזורים, אם אכן כך זה יביא לקוחות פוטנציאלים כמו רוכבים עם נכות מסויימת ורוכבים שמחפשים טורר ספורטיבי, מיכל הדלק של הניקן הוא 17 ליטר שזה יחסית גדול לאופנוע ממוצע אבל לא יחסית לטורר
רכבתי אחרי אחד באלפים, אכן מכונה מופלאה שיכולה להוות תחליף לאופנוע בתקופת החורף (באירופה) למי שיש כסף, בקיץ הייתי מעדיף לראות גירסת קבריולט
אז אתם נהגי פח מודחקים....איפה המנהלים בבית הזה?
אני יענה לך בתגובה אמיתית שקיבלתי מגרמני שעבדתי איתו "סבתא שלי אומרת שאם היטלר היה חי זה לא היה קורה" הוא אומנם אמר את זה אחרי שדיברנו על תוכנית בטלביזיה שהראת את חיי הקהילה הגאה בגרמניה אבל אני מניח שכמוך הוא ראה איך עולמו הולך ונעלם בזמן ש"יצורים" חדשים מגיעים לסביבתו.
שושנים, תתקדם!!
עידכון:
אחרי שהשילטונות בגרמניה הכריזו על הנזילה כסכנה בטיחותית למוטו גוצי לא הייתה ברירה ולהודיעה שהיא עומדת להוציא ריקול, למה עומדת? כי נראה שהם עוד לא סגורים על עצמם, רישמית הם טוענים שמדובר בקצוות חדים של היציקה בדרייב שאפט שקורעים את המחז"ש אבל מצד שני זלג מהמפעל (לפחות ככה אומרים) חלק שאולי יהיה חלק מהריקול, החלק נראה כמו מיסב החלקה או משהוא בסגנון, מעניין? לא אותי בכל מקרה :smoke:
קובץ מצורף 7981קובץ מצורף 7982