https://img.indianautosblog.com/2020...black-e829.png
הצג להדפסה
טוב, זה לא אמור להפוך ל-עץ כפירה בטרייסר...
באמת אחלה אופנוע עם מנוע נהדר.
אני לגמרי מסכים שהבולמים לא עושים עימו חסד. לפחות בגרסאות הרגילות ובדגמים הקודמים.
חוץ מזה - כיף.
תודה,
אלי
רנצ'ו אתה יודע שאנו אוהבים אותך מאוד
אבל התחושה של א' ושלי מהוורסיס זו תחושה של פרישה.
פנסיה משהו שמתאים לאדם קשיש באופיו (כמובן שזה אינדיווידואלי).
אני לא חולק על זה שהוורסיס אופנוע בסדר אפילו טוב.
אבל כשעולים על הטרייסר יש בו משהו משובב נפש ומהנה שאותו אפילו הבאנדיט לא ידע לתת השילוב של הקלילות והאופי של המנוע נותן המון פאן.
כשחושבים על זה הוורסיס זה סוג של תחליף לבאנדיט שהיה לי ( מהמר שבטווח הארוך מאוד פחות אמין מהבאנדיט אבל אלו ספקולציות על בסיס הנסיון שלי עם הGTR אז לא אתווכח אם תביאו טענה אחרת).
מהאופנוע נכון לרגע זה אני לגמרי מרוצה ולמעט נושא האביזרים ( שאומנם מציק לי ביום יום אבל תכלס זה זוטות) האופנוע מצויין.
רשמתי זה היה צריך להיות האופנוע שיחליף את הGTR ויחד עם זאת היה צריך את הפרק ביניים של הNC כדי שאוכל להנות מהטרייסר (זה מה שהאח התאום חוווה כרגע)
כולכם מפספסים את הנקודה העיקרית, אלי מתלונן שחסר לו "קצת" קצת בבולמים, קצת במנוע, קצת במהירות...רק קצת..
אולי, אני לא ממש בטוח אבל אולי כי חסר צילינדר מתלים פחות איכותיים אבל ממש קצת פחות.
שלל ההצעות של א' שהובאו בדוגמאות עולים הרבה יותר (הרבה).
עכשיו, הורסיס הבסיסי מגיע באותה קטגוריה של מחיר, אבל "מישהו" החליט שזה אופנוע של קשישים, מישהו....
הורסיס נותן יותר, יותר נוחות, יותר מנוע, יותר מהירות, יותר מתלים. באותו מחיר, כך שלא (לא) חסר כלום.
אבל סבבה לגמרי הטרייסר אופנוע של "צעירים חסרי מנו(ע?)ח כלי "תזזיתי" קול...ללכת עם, להרגיש כמעט...
אני לא שופט...תקופה מורכבת.
הכי חשוב להרגיש צעיר לא מסופק עד הסוף....
בטרייסר 9 הבולמים בסדר גמור. הם שינו את הסט אפ של האופנוע ועכשיו הוא מתאים גם למשקל גבוה יותר.
לדעתי הבעיה של האופנוע עם מהירות גבוהה קשורה יותר במגיני ידיים ובמיגון רוח.
נכון שגם למתלים יש השפעה אבל היא פתירה באמצעות כוונונים (ניסיתי - התוצאה במהירות גבוה השתפרה אבל האופנוע נעשה פחות מהנה לרכיבה במהירות איטית ובכל מקרה לא נוח לו במהירות גבוהה אז חזרתי לסט אפ שמתאים לי במקומות שהטרייסר טוב בהם).
הטרייסר אופנוע תקציב ולכן הוא לא בדיוק שם. קרוב אבל חסר לו משהו. קצת כח, קצת מומנט, קצת מיגון רוח.
הורסיס זו חיה אחרת והבעיה העיקרית שלו היא המשקל. טרייסטר GT עם מזוודות שוקל 220 (הרגיל 212) בעוד שוורסיס עם מזוודות שוקל מעל 270.
הורסיס מתאים לסוג מאד מסוים של רוכבים (ועבורם הוא נהדר) זה לא אופנוע לכל אחד ולכן הוא גם לא נמכר כמו הטרייסר.
אגב, יש כתב אנגלי שהיה לו ורסיס ארוך טווח, S1000XR ארוך טווח ועכשיו טרייסר GT.
לדעת אשתו - הורסיס היה הכי נוח למורכבת עד שהגיע הטרייסר 9... תנסה אולי הטרייסר יתאים גם לך ולענת. הוא הרבה יותר מרווח מהדגם הקודם (ואחרי שמעבירים את הקידון למצב הקדמי הוא אפילו עוד יותר מרווח).
אגב, לדעתי אין הבדל מהותי במנוע בין הטרייסט 9 לוורסיס - גם הוורסיס מת עד 6000 סל"ד.
רנצ' אני מסופק
לא חסר כח
אולי קצת מומנט וגם תלוי את מי שואלים.
להערכתי הוורסיס לא ילהיב את א' מאותן סיבות שהטרייסר לא מלהיב אותו (לא יודע לגבי "תודה" אלי :tongue: כי אני לא מכיר את הרקע שלו) אבל אני די בטוח שאם תיתן לו את 2 הכלים למבחן ארוך זמן בסופו הוא לא יקח אף אחד מהם וירכוש שוב Z100SX או משהו מהקטגוריה.
לגבי הנאה לטרייסר יש ערך מוסף שלוורסיס אין והוא אופי צעיר יותר ולראייה יצאתי מסדום ערד עם תחושה של WOW שמזמן לא הייתה לי והכלי עם יכולות הרבה יותר גבוהות ממה שיש לי יכולת לנצל ברמת הרכיבה שלי.
נ.ב ASAFA
הטרייסר מתחיל לזמר אחרי 5000 סל"ד ושם ואילך המנוע שש אלי קרב.
דווקא המנוע, עם 3 הצילינדרים ו-פחות מ-900 הסמ"ק שלו, הוא הפנינה האמיתית בטרייסר.
הוא רגוע ונינוח בסל"ד נמוך וחי הרבה יותר בסל"ד גבוה יותר.
ורסטילי (רחמנא ליצלן) ומהנה.
אני מניח שאסף יכול להעיד - זה לא דומה ל-4 צילינדרים בשורה. בשום אופן.
מעבר למנוע, תנוחת הישיבה נוחה בשגרה, אך פחות מתחברת לי כשאני דוחק אותו יותר.
אולי זה מה שיוצר את ה-'ספק' עבורי ברכיבות סופ"ש רגועות פחות.
ביחד עם מתלים שמאוד מתאימים לשגרה, אך פחות ל-A mode (של הרוכב, לא של האופנוע) השאר, מסביב, הוא כמעט שם.
הכמעט הזה הוא בדיוק מה שמעכב אותי מלהחליט או לבחור.
בינתיים אני נהנה.
ולא, אני עדיין לא שם בשביל הורסיס המגודל.
אדוונצ'ר יותר ספורטיבי או נייקד פיקנטי, בהחלט יכולים לבוא בחשבון.
ה-מולטיסטראדה שהזכיר אסף מעניין רק שאני ניזון מ-שמועות חוסר האמינות מסביבי...
ואכן ה-XR יקר, מאוד.
לכן גם היזכרתי את ה-MT-09 במעלה העץ - נייקד עם מנוע ה-CP3 המלבב.
סתם רעיון, הגיג, הזיה.
תודה,
אלי
בעסקת הטרייד האחרונה הכנסתי סעיף לגבי התוספות שהיו חלק מהעסקה ובו מועד אחרון למסירה שאחריו אזוכה במלוא הסכום. אם יש לכם סעיף כזה בהסכם אולי כדאי לעבור למזוודות ומנשא של צד ג'. אם אין לכם סעיף כזה, נסו להכניס אותו בכוח. לא נראה לי סביר שלקוח ישלם (או יתחייב לשלם) עבור מוצר שאולי -מקווים, שיגיע עוד חצי שנה. נראה לי שכל שופט בתביעות קטנות יסכים שההסכם לא סביר. כי בתכל'ס קורונה שמורונה...-אם המוכר לא יודע מתי המוצר יגיע, שלא ימכור.
זוכר את הנדנודים שלי מ- 185 ומעלה? נפתרו לחלוטין עם החלפת צמיג. הייתי בודק אחרי איזון גלגלים מדוייק מה ההשפעה לפני שנכנסים לשיפורים. לא שיניתי מעולם כיווני בולמים כי :
א. אני לא בטוח שאני יודע מה לחפש חוץ מתחושה.
ב. אני די רגוע כשאני מרכיב ולא נראה לי שחובה. בטח שלא באפרכשד.
ג. מפחד שאקנפג את הבולמים למצב שמרגיש "נכון" אבל הוא בעצם מתכון לאסון. בינינו, מי בודק הבדלים בכיווני בולמים בכניסה ויציאה חזקה מסיבובים ובלימות חירום?
משנתונים קודמים היו לקטמ אדוונצ'רים של 1090 ו- 1190. כלים חזקים, שמחים וניתן להרכיב בנוחות, לשייט למרחקים או לרכב בקצב ספורטיבי בעליל גם בפיתולים. מבחינת עלות \ פאן פקטור (בהשוואה למתחרים) ה 1090 הוא עסקה מעולה- אה משלם רק עבור מה שצריך וחשוב והמכלולים ברמה גבוהה. גם לא הייתי נותן משקל לשמועות על הדוקאטי. שמועות יש גם על הקטמ. מבחינתי מדובר בהגזמות על גבול השטויות. לא רכבתי על הטרייסר רק יודע שלא הרגשתי מעולם שחסר לי כוח ולא הגעתי למנתק הצתה וביליתי המון מעל 6,000 סל"ד.
במבחן מקדים של מבחני ״מלך האלפים״ שנערך ביחד עם כמה מגזינים באירופה ניצח הטרייסר 9 את הבמוו 900XR, הטרייסר הצטיין במנוע ובנוחות.
הטרייסר מצטיין במהירות נמוכה. הוא נוח, זריז ומהנה מאד כל עוד שלא מבקשים ממנו להיות מה שהוא לא. כל פעם שאני עולה איתו על כביש מהיר אני מתבאס ממנו. בכבישים איטיים הוא תענוג צרוף כך שאני לגמרי יכול להבין למה הוא מתאים לתואר מלך האלפים. סגנון הרכיבה שלי השתנה והתדלוק האחרון הראה צריכת דלק של 18.5 ק"מ לליטר כיאה לקצב האיטי שהוא מכתיב.