קבלו את נער הג'ל, הוגה את מטבע בלשון "ארבע האבות" ועוד המון המון ולא צריך לחפש ליאור שליין
הוא הא מי זה בא? רושה ממשלה הבא!
https://www.youtube.com/watch?v=8xEdgwe87xM
https://www.ynet.co.il/news/article/bjnjsmrk9
הצג להדפסה
קבלו את נער הג'ל, הוגה את מטבע בלשון "ארבע האבות" ועוד המון המון ולא צריך לחפש ליאור שליין
הוא הא מי זה בא? רושה ממשלה הבא!
https://www.youtube.com/watch?v=8xEdgwe87xM
https://www.ynet.co.il/news/article/bjnjsmrk9
אם יש מישהו שחושב שזה מה שהיינו צריכים עכשיו, בלי קשר לדעה פוליטית...שיחשוב שוב.
אני רק אניח את זה כאן
(צולם בבית דני פחות מק"מ מהצריף שלי)
https://www.youtube.com/watch?v=Kf5t7wETNvU
12 מיליארד שקל בשלוש השנים האחרונות הוצאו על בחירות שהביאו אותנו לשום מקום.
ההסתה והדגשת הפערים והחלוקה לשני מחנות מטומטמים רק בשם הפוליטיקה תביא בסוף לאסון.
לא אסלח לאלה שפגעו במדינה ושכבות החלשות רק בשם הפוליטיקה הקטנה ולאלה שהביאו את העבריינים
קבלני הקולות ובעלי/ות השכל המצמצם והפה המצפצף לעמדת כוח.
האידואוליגיה נמוגה ומעט מאד מפלגות עדיין נלחמות עליה, היום מתעסקים בפוליטיקה המלוכלכת במקום בבעיות
מהות.
אם אנחנו לפני סבב בחירות נוסף בכמה פעמים אז אנחנו בבעיה גדולה.
רי לוקיישן נראה לפתע מפתה מאד.
"לפיכך מוסר השכל:
מי שנדפק פעם אחת, כבר לא יכול להיגמל מזה" (מ. אריאל ז"ל)
עוד מגיל 20 השתוממתי למראה אנשים ברי דעת (לכאורה) אשר ממשיכים להחליף בבחירות את מי שיביא להם באחוריים.
לא קשור.
אם היה אפשר להקים קואליציה חדשה בלי בחירות - סיפור אחר. אבל להכנס שוב לסחרור הבחירות שכפי הנראה יביאו לתוצאה מאוד דומה למה שיש היום (פלוס או מינוס קול אחד לצד זה או אחר) זה טירוף.
ובאשר לחלק השני של התגובה, אם אני רוצה מדינה יהודית דמוקרטית, לא ברור לי מי מסוכן יותר - טיבי או בן גביר בקואליציה. זה בדיוק המצב של בחירה בין דבר לחולירה.
הוא היה ראש ממשלה במחטף, שירק לבוחרים שלו בפרצוף.
מכיר לפחות 4 אנשים שהצביעו לו חוץ ממני.
רק אחד מהם אמר שהוא מרוצה מהתוצאה.
אני והנותרים לעולם לא היינו מצביעים לו אילו יכולנו לדמיין שהוא יקים ממשלה עם מר"ץ במקום לעבוד ביחד עם נתניהו או ללכת לבחירות אם זה לא מתאפשר.
כותב את זה למקרה שמישהו מאמין לשקרים של ווינט, שסה"כ רוב הבוחרים של בנט מרוצים, פרט לאיזה קומץ.
למזילנו, הבחירות הבאות יהיו בלי מסכות.
כמובן שתקום איזה "מפלגת ימין חדשה", שתהיה מאוד מתונה בענייני דת, ציונית, בראשה יעמוד מישהו עם ביוגרפיה עסקית וצבאית ראויה, ותדבר בעיקר לחילונים ודתיים מתונים.
מי שלא מסוגל ללמוד מטעויות, שיצביע לה.
הצביעו לבנט ושקד באמונה שלמה שהם יזחלו על הגחון לביבי? אחרי שהאחרון החתים אותם על שבועת נאמנות גושנית והתחייב בפניהם לבכירות גועליציונית רק בשביל לזרוק אותם לאשפתות ולהשפיל אותם פומבית בזמן שהוא רוקח עוד תרגיל מסריח (#4,932) על חשבון גנץ?
כאלה גם יצביעו לאייתולה חומייני אם הוא יעשה להם חיינדעלך בעודו מזמזם שתי גדות לירדן, זו שלנו זו גם כן.
כן, בן גביר מפחיד אותי. לא אישית כמובן (אחרי הכל, הייתי קרבי והעו"ד הנכבד לא לבש מדי צה"ל מימיו) אבל הסיכוי שלו להשפיע על אורח החיים שלי לרעה גדול מאוד אם ישב בקואליציה. לעומתו, הסיכוי של טיבי להשפיע על אורח החיים שלי שואף לאפס.
נדמה לי שהקטע של הדמוקרטיה לא בדיוק ברור לך. ראש הממשלה הוא לא ראש המפלגה הגדולה ביותר (אחרת ביבי היה לא לגיטימי כשציפי ליבני קבלה יותר קולות ממנו) אלא המועמד שמסוגל לגייס הכי הרבה תומכים מקרב חברי הכנסת. היה בעבר ניסיון לעבור לבחירה אישית של ראש ממשלה וזה לא הצליח. ועכשיו הליכוד מנסה להעביר את זה שוב (בידיעה שביבי ייבחר) כשממול יש מרוץ לכיוון ההפוך (נאשם בפלילים לא יוכל להיבחר להרכיב ממשלה). ככה זה בדמוקרטיה.
קוסטה, אני מבין את התסכול שלך. לפחות בנט קיים הבטחה עיקרית שלו – לא לשבת עם ביב כראש ממשלה.
וחוץ מזה, אני מברך אותך על קבלתך למועדון המתוסכלים שעד עתה היה מאוכלס במצביעי מרכז-שמאל. מה אתה חושב שמצביעי גנץ הרגישו כשהוא נבחר על הטיקט של "רק לא ביבי" והצטרף אליו? ויותר גרוע, מה אתה חושב שמצביעי מרץ הרגישו כשאורלי לוי-אבקסיס לקחה את קולותיהם ועברה לליכוד (תמורת שריון מקום ברשימה)? מסתבר שזה די מקובל בפוליטיקה הישראלית, לרוץ על טיקט A ואחרי שנבחרים לעשות B. אולי נאור צודק – בזבוז זמן להצביע בבחירות.
חוקית הכל היה כשר אבל שמסתכלים על ההגדרה של דמוקרטיה ורואים מי עומד בראשות הממשלה מבינים שלא לזה התכוון המשורר.
בן גביר אמר לא לפני הרבה זמן שזה לא היאוש שמניע את הערבים אלה התקווה ואכן אתה רואה את זה בשנה האחרונה, מנסור עבאס בקואליציה נתן תקווה לערביי ישראל שאפשר לחסל את המדינה והם פועלים בהתאם, שים לב לעליה המטורפת של פשעי שינאה (ערבים על יהודים) תחת ממשלת בנט.
אין דבר כזה ימין שמאל, הפוליטיקה השתנתה המפלגות המיתולוגיות כבר לא קיימות.
אני למשל מיעוט פראייר במדינה שלי, כל החוקים חלים עלי ויאכפו אם אעבור עליהם,
כי אני לא עדיפואי (לא לסבי/הומו, לא ערבי, לא בחור ישיבה, לא אישה, לא עולה חדש,
לא נכה, לא מקורב, לא בעל קשרים, לא עבריין) בקיצור עושה הכל ומקבל הכי מעט.
אני חושב שהמדינה חייבת לעזור לשכבות החלשות שלא יכולות לעזור לעצמן יותר, אבל
חושב גם שאסור לתת למיעוט חרדי לשבת על תקציב המדינה.
אני בטוח שצריך להפריד לחלוטין את הדת מהמדינה כי אמונה זה עניין אישי ולא נטל של
כולם.
אני חושב שצריך הפרדה ביננו לבין שונאינו מדינת ישראל היא מדינה שכל נתינה נאמנים לה
ונושאים בנטל שווה בעלי זכויות שוות.
אני חושב שהחוק והחינוך חייבים לקבל את התיעדוף מספר אחד ברשימה.
משאביי המדינה ואוצרות הטבע שלה חייבים להתגלגל חזרה לאזרחים ולא להישאר בידי בעלי
ההון המצומצמים יקיריי הממשל.
הון שלטון חייב להיות תחת ביקורת בלתי תלויה וצריך ניקוי אורוות מלא.
צריך מנהיג "אחר" כזה שיאחד את כולם אחריו ולא יפלג, שייתן קצת לכולם ולא הרבה לאחד.
מדינה לאומית סוציאלית צודקת בעלת חמלה וקשיחות לא מוותרת ולא מתרפסת.
יש למישהו קישור בעלי אקספרס?