גם בלילה גם ביום
גם בגשם ובכל מקום
וכעת עם המדבקה גם נוסע כמו חלום.
אתמול בלילה פגשנו גשם זלעפות.
המדבקה דאגה שלא נירטב מהטיפות.
אגב מאז שיש את המדבקה הכלי טס כמו היבוסה.
מומלץhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...56f8dc1c28.jpg
lokimonster
הצג להדפסה
גם בלילה גם ביום
גם בגשם ובכל מקום
וכעת עם המדבקה גם נוסע כמו חלום.
אתמול בלילה פגשנו גשם זלעפות.
המדבקה דאגה שלא נירטב מהטיפות.
אגב מאז שיש את המדבקה הכלי טס כמו היבוסה.
מומלץhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...56f8dc1c28.jpg
lokimonster
תשיג לנו, נדביק. לא בטוח איפה כן.. :rolleyes2:
אני גם רוצה. אני מודבק apex, סטריפים שח mudale222 ועכשיו הגיע הזמן להיות מושפע עד הסוף.
אשלח הזמנה לאביעד
lokimonster
44,333 ק"מ והגיע הזמן לשרשרת חדשה.
מתקרבים בצעדי ענק ל30K
הטרייסר החל לעבוד קצת יותר לרגל עינייני ואיתו הצורך במקומות נשיאת ציוד ועוד כגון קסדה נוספת מעיל וכהנה וכהנה שטויות.
הכלי נהדר נוח מאוד גם למורכב מזדמן בבין עירוני שנשאר עם טעם של עוד.
אומנם הארגזים לא מדהימים בנפחם אבל מאפשרים נשיאה ואחסון של רוב הציוד אם נדרש.
השד האדםדם בהחלט מולטי טאסק אמיתי עם ערך מוסף של המון הנאה שלא פוגעת בשימושיות.
לבנתיים מפגין אמינות כאמור לצד הנאה ושימושיות.
אם ארכוש עוד אחד בעתיד האמת נכון לכתיבת שורות אלו בהחלט אפשרי.
לאחר תקופה ארוכה שלא ממש רכבתי למעט בית עבודה ( 7 קילומטר לכיוון) עזרתי עוז ויצאתי לחגוג 20 שנות עבדות מרצון שעונה לשם נישואים ( נישואין אנא עארף ).
אני ככל הנראה סובל מאלרגיות שגורמות לשיעול והרופאים הם כמו מוסכים (טוב לא כול המוסכים) וכשאני נכנס אליהם אני יוצא יותר דפוק ממה שנכנסתי אבל את השיעול וסיבותיו לא נתנו הסבר
נו טוב אתם מעשנים אני משתעל ויש לי אף שבור (הגיוני הייתי מתאגרף בימים שעוד היה לי שיער ) כך שאני נושם בעיקר מהנחיר השמאלי.
בכל מקרה זה לא פורום רפואה הוליסטית אז...
רתמתי את הטרייסר ב3 ארגזים והתחרטתי שאין לי רביעי או שרכשתי את תיק מיכל שמותאם לטרייסר ( יש לי 2 תיקי מיכל אף אחד מהם לא יושב שם טוב).
ציידתי את עצמי בסטרפסילס מסטיק נטול סוכר מכל סוג שיש ( מסתבר שלמנטוס יש טעמים מגניבים) את אישתי שסירבה בכל תוקף ללבוש את האפוד המתנפח ארגז ימין בגדים של לוקי ( היה עמוס) ארגז שמאל נשאר מקום כנראה שאצלנו אני הבעייתי ואגז עילי ציוד השרדות כמו משאבה תולעים תיק גב לקסדה ועוד כמה דברים קטנים.
יצאנו בצהריים חום וחולירה ומאחר ומיהרנו רכבנו על כביש שש.
זוועת עולם חום אבק המון אבק רוח ובתוך זה שיעול כרוני וים של פיכסה בתוך תנועה כבדה.
עצרנו באלונית דווקה מאחור לא נשמעו תלונות וגם יחסית היא יצאה לא מאובקת לעומתי שיצאתי כאילו רכבתי עם פלג הגדול בפודרה של נבי מוסא.
קצת מנוחה ניקוי צינורות טבילה בבקבוק מי עדן וממשיכם.
האמת שאולי זה הריענון אולי אי שם למעלה קיבלו דלקת ריאות בכל מקרה זה נרגע אחרי אלונית שש.
רכבנו לאלקוש ועצרנו לחוויה דרוזית במסעדת אבו ענאן.
טוב חתונה אשכנזית חוץ מעלי גפן והצוות שום דבר לא היה דרוזי שם.
רביולי ובשר מיובש ( לא ביף ג'רקי ) וסלטים שנלקחו מתפריט אירועים של אולם אירועים במאה שערים כמו סלט וולדורף חרמנא לצלן ( להיות הוגן הסלטים היו טריים וטעימים ) גזר מתוק סלק אדום - לפחות החומוס היה ראוי.
סיימנו לאכול יצאנו לפקיעין לבית כנסת העתיק שכמובן היה סגור אבל נחמד להסתובב שם ברחובות הם יפים ונחמדים עד ששם למעלה נזכרו שצריך לשטוף את האבק.
הבנו את הרמז ויצאנו לעבר בית לחם הגלילית שם חיכה לנו צימר מפנק.
הירידות של פקיעין מדהימות ובשל תנאי מזג האוויר רכבנו בקצב שאיפשר לנו להינות מהנוף שנשקף משם.
לבית לחם הגלילית הגענו כשאנו עם בוץ מאובקים ומטונפים.
נראה לי שאפילו המארחת נבהלה ממה שהגיע אליה לשם.
אגב צימר נהדר שירות אדיב וישוב מדהים ממליץ בחום.
שאר היום טיילנו רגלי בישוב הטמפלרי תוך שאני מציץ בלוחות כמה עולה שם בית כנראה שחסר לי כמעט 2 מליון שקל לרכוש שם בית.
נשאר בהרי ירושלים פחות חם פה.
בבוקר המשכנו למשפחה שלי בעמקים יש להם שם מוזיאון טרקטורים מדהים והצטרפנו לפרלמנט של יום שישי ופשוט שכחנו לצאת.
חזרנו לירושלים בקצב שלא היה מבייש את חיל האוויר וחיש קל מצאנו את עצמנו באבו גוש
עייפים עם כוויות ברגלים מהחום של הכביש או המנוע ( כנראה שסילור החום בקצב מהיר לא מאפשר לאוויר להתקרר ) אבל ממש התבשלו לנו הרגליים.
הטרייסר כלי נהדר לטיולים בזוג רכבנו רצוף מאזור עפולה וללא הפסקה ובהלוך היינו כשעתיים רצוף על האוכף וללא שום בעיה של חוסר נוחות.
נכון אישתי שתחייה עם ממדים קטנים אז איתה אין בעיית מקום בשום אופונע אבל בכל מקרה הטרייסר נוח מאוד.
חזרנו עייפים אך מרוצים.
ובכל זאת מסקנות:
אני צריך להיגמל מרכישת ארגזים מקוריים.
הם הרבה פחות יעילים מארגזים תחליפיים וכמובן שלא ניתן להעביר אותם מאופנוע אחד לאחר.
אני מניח שארכוש שוב טרייסר ביום מן הימים והפעם זה יהיה הGT למרות שישנם קולות בראש שמהדהדדים היבוסה H1 ועוד כל מיני רעשי רקע ( אולי אני צריך כדורים מי יודע )
בכל מקרה
הטרייסר כלי לא פחות מנהדר קובץ מצורף 10117
קובץ מצורף 10118קובץ מצורף 10119
ותשמרו על האף
קובץ מצורף 10120
העיקר שהצלחתם להנות, למרות מזג האוויר!
אגב - לפעם הבאה, תואכלו בפקיעין וזהו) אני אהבתי.
נשמע כיף. דיבורית עם מוסיקה בשיתוף משדרגת מאוד.
יש לי ולהנהלה טעם שונה במוזיקה.
היא אוהבת חרא של שכנוזים שמאלנים כמו שלמה ארצי נעמי שמר - סופיסטיקייטד
ואילו אני מעדיף את קוקו מאילת יוסי שועה אבי דיכטר עופר בכי שריף נער הפלא שהתבגר דקלון
טוב לא להגזים
אני אוהב מוזיקה אבל יותר רוק מטאל שנסונים 80 90 100 בקיצור לועזית
אצלנו בעדה מי שמרכיב או נוהג קובע את המוסיקה.
קל, אני נתקעתי בטיול עם פלייליסט של 110 שירים שמשום מה נתקע על לופ של כ-30 שירים נבחרים מתוכם, בשלב מסוים פשוט רכבתי בלי.
49,000 ק"מ. התחדשנו באחורי חדש ואיזון לקדמי. האחורי עדיין לא נגמר (נראה שנשאר לו עוד 2,000 בערך) אבל כבר הייתי במוסך אז הוא הוחלף כדי לחסוך נסיעה נוספת למרכז.
7,500 ולדעתי היו לו עוד 2,000.
מצד שני רכבתי איתו הרבה יותר רגוע מאשר עם המצלר. אני חושב שבתנאים דומים הפ היו מחזיקים אותו הדבר.
טיפולי 30K וטיפול 50K
הטרייסרים יצאו יחדיו מהחנות.
בגדול אולי הטרייסרים היחידים שיש להם קוויק שיפטר ( הדגם שלנו הוא הרגיל ולא הGT).
אצל א' ארגז אחורי ואצל ב' 3 ארגזים מגן מנוע ומגן גחון.
כל השאר פחות או יותר זהה למעט דברים קטנים שא' שיפר לטובת נוחות ושימושיות שתתאים לצרכיו.
הדבר החשוב הוא מדבקות פול גז על הארגז שמשאירות עשן לכל המתחרים ומוסיפות 0.04 סוסונים לליטר.
א' אדם מסודר ומתוכנן וקבע תור לעומתי שאני ספונטני ורגיש ופשוט הופעתי שם במוסך.
טיפול 30 טיפול קטן שכלל החלפת שמן ונוזל קירור ( החלפתי נוזל בלמים לפני כמה חודשים - כל שנתיים אני מקפיד להחליף).
להפתעתי לא החליפו את הפילטר שמן אז לבקשתי הוא הוחלף גם למרות שבספר הטיפולים זה לא נדרש.
כמובן לחץ אוויר מתיחת שרשרת וקצת שמן.
א' הגיע כ5 דקות לפני הזמן שהוא קבע ומצא אותי עם חיוך מדושן כשהטרייסר שלי על הליפט במוסך יודעים על הקשר הרומנטי שלנו אז נאותו לקבל אותי לפני הזמן למרות שאם להודות באמת אני הגעתי ממש מוקדם אז לא הייתה סיבה לעכב אותי מה גם שהמנוע כבר הספיק להתקרר .
לבנתיים העלו את הטרייסר של א' בעוד אני והוא מציצים על הכלים שהחנות ואני לוטש עיניים לאחד הצ'ארלים שם.
סיכום של דבר וכל הפתיחה הזאת למעשה מה שרציתי לכתוב זה על המחיר.
יש מחירי X שכשהוא נמצא אכן יש הנחה יפה ויש מחירי Y שכשX לא נמצא הם גבוהים יותר ולכן חשוב לחכות לX שיהיה.
כנראה פער הגילאים וההיכרות רבת השנים משנה המון.
לדברי א' יצאנו עם מחירי מוסך T
ולפיכך הנוסחה
Y מינוס X שווה T
ואז יוצאים בתחושה של Z
קובץ מצורף 10148
קובץ מצורף 10147
נו, וכמה עולים הטיפולים. נשארתי במתח.
אצלי 800 ש"ח
אצל א' פחות כי הוא הביא את המצרכים איתו כך שהוא שילם רק עבור עבודה.
אבל אני חושב שגם הוא הפעם שילם בתעריפי y.
אחלה y שבעולם
מוסכים:
1. זה מתחלק להרבה גורמים- יש את המקצוען האמתי וזה בא לידי ביטוי גם במחיר, על עבודה כזו משלמים ובגדול ועל כל טיפול.
2. יש את המוסך הנוח במחיר- פה צריך לקחת בחשבון שזה סוג של "שכונה" זורם עם השיגעון יודע לעשות עבודה אבל...
3. יש את המוסך לא צפוי- אף פעם לא תדע מה יקרה בסוף, לפעמים תופתע מהמחיר הזול ולפעמים...הימור או חוסר בררה.
4. ויש את המוסך שאתה מגיש בבית או מוסכי הבית (של המותג).
5. יש מוסכים שמתמחים בטיפולים מסוימים ומתקשים באחרים בלי קשר לכלום - כל מוסכניק טועה ומפשל.
הרוכבים:
1. האופנועים של היום משוכללים ומצריכים ציוד מיוחד מחשב ורישום במחשב שמגיע עד ליצרן ויש לזה חשיבות בריקול או ריקול שקט.
2. יש כאלה שמכנסים את האופנוע "על הבאב אללה" יעלה כמה שיעלה אבל הבייבי יקבל את הטוב ביותר. (לדעתם)
3. יש כאלה שמחשבים כל אגורה וממצאים שיטות לחיסכון. בתקווה שהמוסך יזרום איתם.
4. יש מקושרים יותר ומקושרים פחות, במוסכים מסוימים הם לא יקבלו מחיר זהה על אותה עבודה. (מחיר לאחים).
5. יש רוכבים שפשוט לא יודעים מה עשו להם באופנוע, באים שמים הולכים חוזרים בערב. בדרך כלל הם הכי נדפקים.
השילוב:
1. רוכב חכם יודע להתאים את הטיפול למוסך- לטיפול מסובך המצריך מקצועיות ילך למוסך א' לטיפול פשוט ל-ב'
2. להחזיק אופנוע בצורה טובה ונכונה עולה כסף, לא לקמץ.
3. קניית חלקים ברשת מוזילה את מחיר החלקים אבל מעלה בחלק מהמוסכים את מחיר העבודה- תבדקו איך המוסך שלכם.
4. רוכב חכם ילך למוסכניק שמפשל הכי פחות.
5. אצל כולם מדבר בסוף הכסף, תבדקו מי הכי פחות מתחזר.
עד לפני 2 טיפולים הלכתי למוסך המקצועי!
ברגים הוכנסו עקום ואף לא במידה
היו חסרים מסמרות ( הפלסטיק השחור הקטן שמחזיק את הפיירינגים) ועוד כהנה וכהנה דברים קטנים ומעצבנים וזה במוסך שנחשב מקצועי וסופר יקר.
אותו מוסך לא מאפשר לעמוד ליד האופנוע כך שגם לא ניתן להשגיח על הנעשה ( זה לא אותו הדבר לצפות מהדלת או הגלריה למעלה לעומת עמידה פיזית ליד המכונאי).
אז נכון שבעל הבית הוא מקצוען אבל זה לא ממש עוזר בהרכבה של הכלי חזרה.
בבאנדיט טיפלתי במיסט מוטו.
מי שהיה מטפל בו היה או צמח ( כבר לא שם) או ישי.
מוסך מקצועי לכל דבר ועניין וכן היה לא זול.
אבל:
מעבר לזה שבחוויה שלי המוסך מקצועי הם גם היו הוגנים.
ישי עבד מעל ארבע שעות באיתור תקלת חשמל בבאנדיט שנוצרה בשל התקנה ישנה של אזעקה שהייתה מותקנת בו.
כשבאתי לשלם הוא אמר משפט ואני מצטט "אני מרוויח ממך מספיק בטיפולים השותפים סע לשלום"
וזה לעומת המוסך הקודם של הטרייסר שעל התקנת מספר גבה 30 שקל.
2 מוסכים מקצועיים
2 בעלי בית אלופים
2 מוסכים עם תמחור לא זול.
אבל גישה שונה לחלוטין ל
זה גיטימי וזה בסדר אבל מבחינתי כשאני עושה את הבעד ונגד כבר שווה לי לעמוד ליד המכונאי במוסך הזול והפחות נחשב (שאגב לא יגבה שקל על פעולות כגון התקנת מספר או מתיחת שרשרת או כל מיני דברים קטנים וזה גם מנסיון).
לעמוד ליד המוסכניק שהוא עובד?... מישהו צריך משקפיים דחוף !!!
וזה מעצבן ומפריע !!!
גם במוסכים שיש אפשרות לעמוד על המוסכניק שמטפל לי בכלי, אני לא מעיז להתקרב יותר מכמטר !!! (כמובן זה כשהוא עובד, שהוא דקה הולך לאנשהו למחשב או להביא משהו/הפסקה, אפשר להתקרב ולבחון.. כמובן עם ידיים שלובות אחורה, שלא אתפתה לדחוף אותן, כי אני אוהב לדחוף ידיים לכלים שלי:biggrin:)
רקאומר
הטרייסר שלי חי חיים שקטים.
לא יודע אם זה החום, החיים או הגיל אבל אני רוכב מעט מאוד וגם שאני כבר יוצא לרכב זה בקצב של השושנים דהינו של פנסיונרים.
הטרייסר מצידו גומל בצריכת דלק נמוכה והתדלוק האחרון הראה 20.35 קילומטר לליטר.
נכון רכבתי לת"א וחזרה אחרי אישתי עם הרכב בקצב שנע בין 100 קמ"ש ל120 קמ"ש פלוס מינוס אבל כן זה נתון לא רע בכל מקרה.
מבחינת נוחות כנראה שכשיש לך זמן לחשוב אברים נרדמים קצת אבל זה לא היה משהו מהותי.
חייב להודות שהיה משהו נחמד לרכב בקצב הזה שמאפשר לך לחשוב ולראות דברים שלא ממש שמתי לב עליהם בדרך.
אולי זה הזמן לצ'ארלי דייוידסון?
אכן לפעמים זה לא נעים.
מאידך זה באמת לא היה כזה נורא.
30200
התחדשות עירונית -
החיים של הטרייסר מאווווווד רגועים.
למעט בית עבודה אני כמעט ולא יוצא.
מאידך עונת רכיבה מגיעה ומזג אוויר קריר נכנס למחוזותינו בשילוב ילדה שעוברת לרמת הגולן ( מכינה ) אז סביר להניח שהטרייסר יתחיל לעבוד.
א' ראה מודעה על צמיג מישלין ROAD 6 במחיר מפתה של 999 שקל אז נשלחתי בשירות חשאי אל ריינוטאייר בחולון להחליף.
לרוב אני מחליף סט אבל הקדמי עדיין תקין והאחורי שספג נזק בדמות חתך (לא הייתה בריחת אוויר אבל אני לא הייתי שקט ) מוזר דירבן אותי להקדים את ההחלפה.
סך הכל הROAD6 היה מצויין בתנאי שטח מגוונים.
ריינו מתגלה כמוסך נחמד שירות מצויין נקי ידית מומנט ושירות עם חיוך..
בהחלט יצאתי מרוצה ועם חיוך ואפילו תותב בין הראם של הפלאפון לכידון שניתן לי במתנה אחרי ביקשתי חתיכת פנימת כדי לסדר את הסטנד.
זה בדיוק הג'סטות הקטנות שמבדילות בין מסוך שנגדיר אותו כגרידי ויחיב על התקנת מספרעם 4 ניטים ניטים לבין מוסך שהשירות הוא בראש מעיניו (הוא יודע בבירור שאני אגיע לצמיגים ולא מעבר לזה בגלל איזור מגורי).
תענוג
מאמין שאחזור.
כמה ק"מ החזיק הקודם?
הקודם הוחלף ב16,630
הייתי יכול למשוך עוד 3000 קילומטר על הצמיג שהוחלף אולי אפילו יותר אבל כאמור מה שהיווה את הטריגר להחלפה זה חתך שהיה בגומי (לא התייבשות נזק מחפץ על הכביש ) שקצת הטריד והאמת שגם החורף שדופק לנו על הדלת.
פסנתר מכוון חמאס להעלאת המורל.
אז מסתבר שיש חשיבות למיקום הדגלים.
כשהם היו בצדדים הפסנתר היה ממש לא מכוון.
שיניתי את המיקום לאחור וכעת הפסנתר מכריז שאת המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק.
קובץ מצורף 10191
יפה
אני גם רוצה לשים. איך חיברת לארגז?
כמו ששמים על חלון הרכב וסוגר עליו את המכסה של הארגז
59,300 ק"מ. נמכר.
הוכיח אמינות מושלמת וסיפק המון רכיבות מהנות.
מברוק.
תוך כמה זמן צברת 60,000?
מה הכלי הבא?
וככה נותרנו לבד
אני והטרייסר
כשא' יוצא למעוזות הקינק החדשים.
מה הוא יקנה מי יודע