צודק. נקודת הייחוס שלי היא הזד. אני משווה בין ספורט טורר יחסית ספורטיבי עם מנוע ליטר למה שמתיימר להיות ספורט אדוונצ'ר.
הצג להדפסה
אכן אבל אם נודה על האמת זו אמירה לא לגמרי מדויקת.
לדעתי הטרייסר אופנוע יום יומי טוב יותר. הבעיה שהוא לא מהנה לרכיבה כמו הזד. ואני לא לגמרי יודע מה אני מעדיף היום - את הפרקטיות במשך השבוע של הטרייסר או את ההנאה בסופ"ש של הזד. וצריך לזכור שעדיין לא קיבלתי את הארגז כך שההבדל בפרקטיות (כרגע) בא לידי ביטוי רק בנוחות בנסיעה עירונית צפופה.
אני מניח שאם מישהו עם נינגה 1000 SX עם נתונים דומים (יד ראשונה ומעט ק"מ) היה מציע לי החלפה הייתי הולך על זה אבל אני לא בטוח שכן. אני צריך רכיבת מבחן כדי לדעת. בכל מקרה אני לא מספיק רוצה את השינוי כדי לשלם עליו כך שטרייד על חדש זו לא אופציה. יש נינגה 2020 ביד 2 שחשבתי להתקשר להציע לו אבל בפועל לא הרמתי את הטלפון... כנראה שאני מתרגל לטרייסר ולומד ליהנות מהיתרונות שלו.
בהתחלה יצאתי בסופ"ש עם חליפת עור, הקצב לא הצדיק חליפה ועברתי לג'ינס ומעיל, הקצב ירד עוד יותר והבוקר יצאתי עם חולצה קצרה ווסט מתנפח (הכי מאוורר שקיים). קצב איטי של עד 120. משקף פתוח. בלי דרמות ובלי לבחון גבולות. האמת שהיה נחמד. כנראה שאני מזדקן.
כשאני רוכב מהר אכן אני רוכן מעט קדימה.
זה אכן עוזר
בכל מקרה אני מרוצה מהמצב הקיים ואם קודם (nc) ההגבלה היתה במנוע (גם המתלים בקצב מהיר) פה זה המבנה של הטרייסר שמזכיר לך שאתה "מגזים".
מבחינתי הטרייסר כלי נכון מאוד ונכון לרגע זה באמת שאין לי תלונות לכלי עצמו.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
ה900 שלי אחרי כל השיפורים מרגיש טוב גם ב200 קמ״ש אבל עם משקף קצר זה הגוף שקשה לו אבל האופנוע לא מתלונן.
בקיצור אני בטוח שגירסת SP ל9 עם אוהלניס תהפוך אותו ליציב ייתר במהירויות גבוהות, אין לי מושג למה ימאהה מתעקשים לדחוף בולמים גרועים בזמן שיש יצרני בולמים זולים וטובים כמו זקס ועוד יצרן איטלקי ששכחתי את שמו.
מתלים אחוריים הם אנדרייטד, עוד 40 קמ"ש של יציבות זה לא מעט תועלת בשביל החלפה.
במקרה של ה-NC, זה היה בולם של זקס מאפריליה RSV1000. היו לו את את 3 הכיוונונים, לא ממש בר השוואה למה שהגיע סטוק (וגם שקל פחות לדעתי).
הבאסוש זה אופנועים שה- eye to eye של המתלה האחורי זה מס' מקורי ומעצבן סטייל 340 מ"מ. לזכרוני רוב הסחורה הטובה זה באיזור ה -320 מ"מ - ג'יקסרים, CBRושים, אפריליות וכו'.
דרזנר, איזה משקף קצר התקנת?
חברה איטלקית בשם WRS קניתי מהם גם משקף לבמוו XR900, איכות טובה עם מחיר סביר בהשוואה למתחרים
משום מה הם כותבים שיש להם לטרייסר 9 2021 אבל שמים תמונות של ה900
https://www.wrs.it/de/windschilder/3...SABEgJ1mfD_BwE
מתמונות ברשת כנראה שהמשקפים של ה900 מתאימים ל-9
אחרי שהקידון עבר למצב הגבוה והרגליות עברו למצב הגבוה הגיע תורו של הכסא. מבחינתי יש שיפור משמעותי בתנוחת הרכיבה.
ביום שישי הזדמן לי לרכוב על MT10SP - וואו איזה מנוע מדהים! גמיש, ים של כח, פולסים של כח, מרגש, חי. פשוט תענוג.
מעבר למנוע המדהים זה המחיש לי מה שחשבתי מזמן, שאולי עדיף אופנוע בלי מיגון מיגון רוח בכלל, איזה שקט, תענוג. הרוח מחזיקה את החזה ומשחררת את שרירי הבטן והגב לנוח להם.
מצד שני, אחרי שהתרגלתי לרכוב עם משקף פתוח זה היה לי חסר.
אם ימאהה יוציאו טרייסר עם מנוע קרוספליין 4 בשורה זו תהיה יציאה נהדרת, תחרות ל-s1000xr.
אני מזמן גיליתי את הפחות זה יותר, במוטוגוצי הורדתי את המשקף לגמרי, בXR900 קניתי משקף מקוצר ובטרייסר קניתי משקף מקוצר שהנמכתי עוד יותר כולל המראות כדי לקבל זרימה חופשית ממערבולות
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...15eb8b5de1.jpg
אכן המנוע של הMT10 פשוט חוויה מהנה.
כנראה שימאהה יודעת לתת אומפ למנועים או לפחות למשפחת הMT בין עם הCP3 או ארבע בשורה של ה10.
אחרי 4,700 קמ הגוף שוכח את המכונה הישנה ומתאים את עצמו לחדשה. הטרייסר אופנוע נהדר.
הוא נוח מאד ביום ביום, המושב גבוה והראות קדימה נהדרת, קך לעבור איתו בין מכוניות, הוא חסכוני מאד בדלק (אף פעם זה לא היה פרמטר אבל עם צריכה של 1/19 אני מתדלק כל 310 ק"מ שזה תענוג). בסופ"ש הוא מהנה מאד בכבישים מפותלים.
6,800 ק"מ. כבר חודש עם ארגז.
באופן מפתיע הארגז לא פגע בהתנהגות ואפילו שיפר את חוסר היציבות של הפרונט במהירות גבוהה. המקרה היחיד בו מרגישים פגיעה כלשהי בהתנהגות הוא בקטעים גליים במיוחד ובמהירות גבוהה, שם הארגז גורם קצת לנדנודים.