היה אחלה ויכל להשתפר אם היינו יוצאים שעה מאוחר יותר. המגף עם סוליית vibram נראה סבבה. כמעט החלקתי כמה פעמים בתמרוני חניה ברגליים כשיש דרדרת או סתם רטיבות. יכול להיות שאשדרג לדגם הזה אחרי המגף שלי כי הפסיקו לייצר אותו.
היה אחלה ויכל להשתפר אם היינו יוצאים שעה מאוחר יותר. המגף עם סוליית vibram נראה סבבה. כמעט החלקתי כמה פעמים בתמרוני חניה ברגליים כשיש דרדרת או סתם רטיבות. יכול להיות שאשדרג לדגם הזה אחרי המגף שלי כי הפסיקו לייצר אותו.
32970 ק"מ
מכת תאונות האופנועים לא עוברת לי מעל הראש, הזמינות של סרטוני התאונות בזמן אמת, הופכות כל תאונה למשהו מוחשי, מיד אחריה
מוצפת הרשת בעשרות תובנות ניתוחים ע"י מומחים ומומחים בעיניי עצמם.
הפתרון שמצאתי הוא להשקיע יותר בהגנות ובמיומנות, מיומנות נרכשת ע"י הדרכות והרבה תרגול וניסיון והגנות עולות כסף, הרבה כסף.
חבר טוב שלי וסוחר ממולח שאל פעם לקוח שבא לעסק שלו לרכוש קסדה, כמה שווה הראש שלך, אז זה נראה לי מהלך עסקי מתוחכם
אבל אם נעצור רגע ונחשוב על זה בצורה עמוקה יותר אז כמה באמת חשובה שלמות הגוף שלנו?
אם נהיה כנים מי שלא רוצה להיפגע יעזוב את התחום ויעבור לרכב בטוח יותר, נודה על האמת אצל רובינו זה לא יקרה אנחנו נישאר על
שתיים. אז הדבר הטוב הבא זה להיערך לפגיעה.
זמן רב לא מצאתי פתרון אמתי לכף הרגל, האילוץ של נעל נוחה לטיול שבסיומו עולים על האופנוע וממשיכים חייב אותי להתפשר על נעל טיולים
טובה, לא חדירה למים (לטיולים בחו"ל ובגשם) וכזאת שתתן הגנה טובה, כיוון שכך נושא מגפי/נעלי רכיבה קיבלו אצלי עדיפות נמוכה לקנייה,
אם ניקח בחשבון שאצלי כל ציוד צריך להיעשות במכפלות של 2 לג'ינג'ית ולי וכולל גם ציוד לרכיבה בחו"ל, הרי שהעסק הופך יקר יותר ויותר.
לג'ינג'ית קניתי כבר מזמן נעל רכיבה טובה אני הסתפקתי במעיל קיץ מעולה מתוך הבנה שיהיה לי יותר שימושי בקיץ מאשר להשקיע בנעל,
אבל צורך גבר והרכיבות נראו לי יותר ויותר מצריכות שכבת הגנה נוספת.
יצאתי לבועה לחפש, בוקר שלם הסתובבתי בין הסוכנויות ולא מצאתי משהו מתאים, או שלא היה במידה שלי או שלא היה מתאים לי ולצרכיי
או שהן היו פשוט מכוערות...
אז כשההבנה חלחלה שלא מכאן תבוא הישועה, והבנתי מה אני רוצה וצריך החלטתי רגע לפני שאני פונה לרשת לנסות פה, פרסמתי מודעה
דרושות סוג הנעל דגם ומידה ובלי הרבה תקוות לחצתי סאנד...להפתעתי אחרי שעתיים נעניתי בול לדרישה. רוכב נחמד שהזמין לעצמו נעל ומגף
החליט לוותר על הנעל, קבענו נפגשנו וכבר באותו היום עברו אלי במחיר קנייה בחו"ל. שווה, לקח לי חמש דקות להתרגל ולהבין עד כמה הן טובות
וטיול אחד לאשר את זה סופית. בקיצור...התחדשתי:
https://scontent.ftlv6-1.fna.fbcdn.n...dd&oe=5F03558E
זה נעלי סופוומן להנפת מקררי אמקור XL
תתחדש
רן, האם הנעליים החדשות מאווררות? אני בשלבי חיפוש לנעלי רכיבה שירשו את מגפי ההלד שלי.
קשה לי לענות על זה יש שם כמה סוגי עור, אבל אחרי רכיבה ארוכה של כחמש שעות ועוד שעתיים שסתם היו על הרגל לא נצפתה בעיה
למרות היום החם, בניגוד לנעלי העבודה שלי שעשויות מחומר דמוי גרוטקס שבסוף היום אני מרגיש חום והגרביים לחות. דבר נוסף שלא
ציינתי זה האחיזה המציינת במגוון משטחים שיש לנעלים וזה חשוב מאוד כשמנתבים את האופנוע במהירות חניה או לאחור. אני מניח שתהיה
לי תשובה יותר טובה בהמשך.
אתה לא נוסע. צא לטייל קצת
הוא בעיקר מטייל לפחות עד הפנסייה
33980 ק"מ
כמעט 1000 ק"מ ב-21 יום, תענוג עולמי לשלב גם עבודה מנהלה וגם רכיבה, התחושות נהדרות מהצמיגים, לאחרונה הבנתי שאולי אני
צריך לשחרר קצת את הקפיץ האחורי, ניסיתי להיזכר מתי שיניתי אותו לאחרונה ואז הבנתי שאולי בטעות פעמיים הקשתי אותו על מנת לרכוב
בשתיים ושכחתי להחזיר, בפועל רכיבה בשתיים עם משקל גיהצה נהדר את הכביש בעוד רכיבת בדד הייתה נוקשה מהממוצע, החזרתי אחורה
שתי נקישות והאופנוע חזר לגהץ את הכביש כמו על אוויר...תענוג.
מאז שקיבלתי את האופנוע מדי פעם הייתה לי תחושה שמשהו לא בסדר עם האתת השמאלי, התופעה באה והלכה וכמעט לא הייתה מוגשת שנייה
שתיים של איתות מהיר ואז חזרה למצב הטבעי בהתחלה חשבתי שאני מדמיין אח"כ זה נעלם ולאחרונה חזר, כשהפעמים שזה קרה כבר לא
אפשר לי להתעלם מהתופעה. אמול רכבתי מחוץ לעיר וכמעט בכל פעם תחושה של נורה שרופה תיקתוק מהיר ואז מסתדר. מגע דפוק באתת שמאל
אחורי. בבוקר קפצתי למוסך רמזור הפתעתי אותם ממש בפתיחה, שנייה וחצי לקח לחשמלאי לאתר את התקלה ופחות מזה על מנת לסדר אותה,
ההבחנה שלו הייתה מישהו הידק את הנורה ואז שחרר הקפיץ מאחור נדחס שחרור מהיר עם קצה המברג סגירה של הברגים ניסוי כפול לבדיקה
ו...סע לשלום, תשלום? מה פתאום סע חביבי סע....כבוד לצוות על המקצועיות, המהירות והפתרון המהיר. פשוט כייף!
סך הכל תקלות מהקניה:
מצבר שסיים חייו והוחלף.
טיפולים שוטפים.
סט שלישי של צמיגים: מקוריים בריג'סטון אחרי 18000 פירלי אנג'ל אחרי עוד 14000 וכרגע פירילי GT אנג'ל 2
18000 תוסף ניקוי לדלק מוטול
האופנוע חי ומרגיש נהדר וחדש.
צריך שטיפה.
מכיר אחד צביקה עושה 1000 קילומטר ב16 שעות
שושני, פרט יותר לגבי עלות טיפולים בבקשה.
האמת א' מחזיק רשימה הרבה יותר מעודכנת משלי, אני צריך לפשפש בקבלות והוא גם מצליח להוזיל יותר ממני בחלק מהפעמים את הטיפולים:
מצבר-440
צמיגים פירלי אנג'ל GT עלו 2236 - יקר מדי לדעתי. (18000 ק"מ עשו המקוריים)
טיפול 6000 -יוני אופנועים החלפת שמן מסנן יזום לא מחויב יצרן - 520-ש"ח
טיפול במטרו מחפש את הקבלה עלה יקר מאוד-טעות
טיפול 18000 החלפת שמנים מסנן אוויר מסנן שמן ריפדות בלם אחורי. מסנן אוויר הובא מחו"ל-1100 ש"ח
טיפול 24000 החלפת שמנים יזומה ונוזל בלם 790 ש"ח
טיפול 30000 מסנן שמן פלאגים מסנן אוויר מסנן דלק שמחייב פירוק משאבה החלפת רפידות בלם -850 ש"ח החלקים מחו"ל.
צמיגים פירלי אנג'ל GT2 עלו 1700 ש"ח + הרכבה והחלפת מחרשה שנקרעה בגלל חוט ברזל 400 ש"ח (מוסך רמזור).
* מביא חלקים מחו"ל פלאגים מסנן אוויר מקורי מסנן שמן עלו 100 יורו) במזוודה
המשלוח השני עבר ביחד עם א' אני מקווה שהוא זוכר עליות.
האופנוע מקבל טיפולים יזומים של שמן ופילטר שמן כל 6000 הייצרן מדבר על 12000, הצמדתי החלפה של פלאגים ופילטר אוויר
לטיפול אחד על מנת שלא לפרק מיכל דלק כל טיפול, אלה פעם בשתיים. מקל גם על החלפת משאבת דלק.
תוסיף עוד 50 ש"ח כרגע החלפת נורה קדמית, בגלל שאני דפוק, שמעתי סיפורי זוועה על ההחלפה בדגם עם הצורה הקודמת אז
וויתרתי מראש על להחליף לבד, מסתבר שזה פשוט מאד בדגם שלי, שיהיה לטובת תמיכה בעסקים.
אם מזמינים חלקים מפרטזילה המחיר לחלק מקורי הוא בין שליש לרבע מהמחיר בארץ.
פילטר אויר מקורי בערך 100 במקום 310
פילטר שמן מקורי 35 במקום 110
פלגים ארודיום ngk לפי המקט שרשום בספר מכונאים של קוואסאקי - 150 במקום 600
פילטר דלק 250 (כולל גומיה ב-60 שלא מוחלפת בארץ וגם באמת היה מיותר להחליף) במקום 780 (ללא הגומיה)
ברקסים 300 לסט קדמי (כפול) מקורי
ו-120 לאחורי של EBC. לא יודע מה המחיר בארץ
נוזל בלמים של ברמבו כ- 30 שח (בארץ)
שמן מנוע ליקווי מולי חצי סינטטי 10/40 - 130 שח ל-4 ליטר (אני מחליף כל 6 במקום 12)
העבודה בוצעה במוסך מורשה מטרו במחיר הוגן לפי זמןעבודה בפועל ולא לפי השעתון של מטרו.
שרשרת הוחלפה ב-25,000 קמ כולל גלגל"ש - 1300 שח כולל עבודה (מחוזקת של פירמה מובילה).
את כל מה שרשום למעלה צריך להחליף כל 24, למעט הברקסים שנגמרים ב-18. בנוסף כל 6 אני עושה טיפול קטן שכולל פילטר שמן, שמן ובדיקה כללית של הכלי. וכל 8 צריך להחליף צמיג אחורי (הקדמי מחזיק קצת יותר).
קובץ מצורף 8422קובץ מצורף 8423קובץ מצורף 8424קובץ מצורף 8425קובץ מצורף 8426קובץ מצורף 8427קובץ מצורף 8428קובץ מצורף 8429
הוחלף גם נוזל קירור (כ-80 שח) ובוצעה סריקת מחשב.
34089 ק"מ
שש דקות (6)... מה אתם יכולים לעשות בשש דקות? נתחיל בזה שמדובר בעוד שש דקות בבוקר, קמת בזמן הדלקתם את הקומקום ונגשתם
לצחצח שינים ולהתרעננות בוקר, שתיתם קפה הוצאתם את הכלבים, חזרתם שוב לשירותים התארגנתם על הציוד התלבשתם יצאתם הגעתם בדיוק
בזמן למצוא שם...אף אחד, עוצרים מצלמים בתסכול את האופנוע, מקשקשים עם רוכבי האופנים, אופנוע אחד שואל עם הכל בסדר, ואז באיחור
קבוע צמד הכוסיות א' וי' מגיעים כאילו הכל הסדר....עכשיו תחשבו אם הפלישה לנורמנדי הייתה מתעכבת בשש דקות, או החיבור לתחנת החלל היה
באיחור כזה כאלו באנו לבלות...אבל ככה זה שאתה מטייל אם כאלה שהיו ג'ובניקים בצבא...
מזג אוויר בבוקר מושלם בי-ם קרירות נהדרת ואופנוע שעובד מושלם, כבישים ריקים וגל ירוק, מוזיקה באוזן אי אפשר לבקש יותר אולי רק שיגיעו בזמן.
כביש צובה רמת רזיאל בית שמש משחק טבעי מתחת לגלגלים, המהירות גדלה והשימוש בבלם מצטמצם ככה הכי טוב ואין רכבים על הכביש רק רוכבי
אופנים, הצמיגים החדשים עושים עבודה נהדרת בקצוות הצמיג תחושה של שמירה מצוינת על הקו תגובות כידון זריזות ואני נהנה מכל רגע. יותר מאוחר
א' יגיד שהוא לא אוהב כבישים מפותלים עיוורים. י' מחפש כוח. דבר נוסף ששמתי לב מאז הרכבתי את הצמיגים שאני נהנה יותר לפתוח עד מחוזות
המנתק בלי להוריד גז, זה נחמד לשלוף את כל הסוסים מהאורווה ולנקות פיח מהשסתומים ויש כבישים שנועדו במיוחד לזה. מספיק להגיע הביתה בשעה
מוקדמת יחסית יש עכשיו את כל היום, לעשות כל מה שרוצים אבל עדיין אי שם חסרות לי שש דקות!
רכיבת שבת אבל התחושה שמשהו חסר:
https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.n...44&oe=5F2756D7
https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.n...2f&oe=5F26B9A6
את החלקים מפרטזילה הבאת איתך במזוודה ? כי נראה לי שאם מזמינים ונשלח לארץ, הכדאיות יורדת משמעותית.
בטיול האחרון לאלפים השארתי רשימה להארמן וכשהחזרתי את האופנוע בתום הטיול חיקו לי כל החלקים ארוזים ומוכנים למזוודה.
בפעם השנייה הצטרפתי להזמנה של אסף. אגב אם אתה עושה הזמנה משותפת עם עוד מישהו ניתן להתחלק על המשלוח.
תודה רבה, אבל להבנתי במשלוח לארץ, פרט לדמי המשלוח, מתווספים גם מיסים ומכסים שונים. האם במקרה כזה זה עדיין יוצא ככ משתלם ?
אחלה, תודה רבה
הם גובים בין 18 ל-30 דולר למשלוח. ולפי מה שמספרים רוכבים אחרים רוב החבילות עוברות ללא תשלומים נוספים. כך שזה עדיין משתלם. הזמנתי לחבר מחרשה מקורית מפרטזילה - עלתה כ-300 שח כולל משלוח שהגיע תוך כשלושה שבועות. במטרו גבו על מחרשה דומה כ-1000 שח ולקח להם חודש וחצי לספק אותה.
אם אתה מתכנן יותר מ-35% שטח בסך הרכיבות שלך אז ימאהה טנרה 700 תפור עליך.
יותר טיולי כביש בזוג ללא שטח בכלל ורסיס 1000.
אופנוע high performances לכביש במראה אדוונצ'ר BMW1000XR
אופנוע אדוונצר עם יכולות שטח קל ושבילים אפריקה 1100
מעבר לזה אם אתה מדבר על שטח שטח, לך על הדגמים הקלים עד 400CC של הסקוואנה/ק.ט.מ.
אז אתה מאבד את הכביש.
ויש מגוון אופנועים של יצרנים חדשים רויאל אנפילד ודומים שמצגים תג מחיר נמוך עם יכולות חלקיות.
34506 ק"מ
שבוע שהג'ינג'ית לא במיטבה בעידן הקורונה לא לוקחים סיכונים והיא נשארה בבית למרות שהכל מצביע שהיא לא חולה בוירוס הארור
אבל עדיף להיות בטוח מלהצטער.
בשבת החלטנו לצאת להתאוור בלי לקבוע מסמרות שעות או כיוון, זמן רב אנו שוקלים לעבור לסביבה כפרית ולנסות אורך חיים קצת אחר
ולאחרונה מתחיל להבשיל התנאים לכך, חלטנו לצאת ולחקור קצת את המושבים באיזור ק' גת נחשון והסביבה.
יציאה רגועה בבוקר, אוויר ירושלמי קריר יחסית ואני ידוע עמוק בלב שאם אצא מירושלים זה יהיה הדבר הגדול ביותר שאתגעגע אליו זה
ולשלג.
מוזיקה באזניות ורכיבה מנהלתית מינוס שיוט רגוע בכבשים כמעט ריקים, החלטתי לשחק שוב את המשחק האהוב עלי "אין ברקסים"
החוקים פשוטים, רוכבים במהירות שלא תגרום לאף אחד להרגיש לא נוח או לא בטוח, לוקחים את הקווים הנכונים הכי מוגזמים שאפשר
(מכירים את זה שבמירוץ ה-GP הרוכבים עולים על הקווים והמדרכה?) במהירות הכי גבוהה האפשרית כל זה בירידות המאתגרות
מירושלים לכיוון כללי בית שמש, כל לחיצה על הבלם מפחיתה את ציון הנסיעה...הג'ינג'ית כמובן לא מודעת למשחק אבל בגלל הכלל
הראשון פשוט גורם לה להיות שקועה במוזיקה שלה ולעזוב לי את הצלעות...אני מאתגר את עצמי ויורד לפעמים נמוך ממה שאני רגיל
שומר על גז קבוע הרבה יותר ויציאות חזקות עם יד רגישה על הגז, תענוג, אחרי סשן כזה הדומה לריקוד הקצב גובר וגובר, ואין לחיצה
על הצלעות מאחורה.
ביקרנו ראינו התרשמנו חלמנו, עלינו קצת למעלה לבר בהר המון אופנועים ולהפתעתנו עדיין שומרים על הכללים, נחמד, הדרך הביתה עברה
שוב איל לו מהדרך הארוכה והמפותלת דרך עין כרם, עוד דקות ארוכות של כביש מאתגר שמוסיף להנאה מהרכיבה.
אומרים על האופנוע שהוא של זקנים, שהוא כלי אנמי, פחחח תרכוב כמו זקן זה יהיה נכון, תתנהג כמו זקן זה יהיה נכון רכוב נכון תבין את
המכניקה המנוע הכללים זה כבר יהיה אחרת לגמרי.
מויי כייף!
חברים שפגשנו:
https://scontent.ftlv6-1.fna.fbcdn.n...32&oe=5F3965D7
https://scontent.ftlv6-1.fna.fbcdn.n...2c&oe=5F3A6017
35202 ק"מ
בדרך כלל בתאריכים האלה הג'ינג'ית ואני נמצאים בטיול השנתי שלנו בחו"ל, הפייס האכזר מזכיר לי זאת בכל יום באוסף תמונות ממקומות שנראים
עכשיו כל כך רחוקים, התכנון הראשון היה לטוס ביוני לנורווגיה, הכנתי מסלול שמכסה כמעט הכל, בררתי התייעצתי והייתי רגע לפני לחיצה על הכפתור
הזמן, ואז פרצה הקורונה, שמנו הכל על הולד, ובינתיים במסגרת הזמן ובמחשבה שהיא (הקורונה) תיעלם מחיינו הכנתי תוכנית ב' לפרינאיים הפעם
מפסגה לפיסגה, מה שאומר מעברי הרים בנק' השיא והעיירות והפארקים שבדרך ושוב דחייה, כאופציה נוספת אפשרית תכננתי מסלול בפורטוגל, וגם
הוא נכנס למקפיא, בקיצור יום ההולדת שלי הגיע והג'ינג'ית מפתיע אותי בטיול לגליל צימר מפנק עם בירכת שחיה פרטית ונוף הרים, אז ארזנו 3 מזוודות
אופנוע ויצאנו לצפון, כביש שש המיותר טס לי בין הצמיגים רק בשביל לגמור אותו כמה שיותר מהר, כבישי הצפון הנהדרים מזמינים פשוט כייף. הורסיס טס
לו כאילו אין מחר, לא מעניין אותו המזוודות לא מעניין אותו המשקל תן לו לעשות את העבודה והוא לא יתלונן בכלל, במקרה מצאנו מסעדה מעולה ע"י עמוקה
עמוק בתוך יער קק"ל בדרך מאתגרת ומפותלת כמו בחו"ל (רק כמו אבל זה מה יש) אוכל טעים וכן חזרנו גם למחרת ואוויר הרים. נחנו אכלנו התפנקנו ולא
הפסקנו להזכיר את הטיולים בחו"ל...סוג של געגוע.
https://scontent.ftlv6-1.fna.fbcdn.n...3f&oe=5F468081
35408 ק"מ
בוקר קריר באוגוסט זה די נדיר, לחות גבוהה מעונן אני מצליח להקדים את השעון, רוב האנשים עדיין בשלבי יקיצה ואני כבר על האופנוע
אחרי חימום, המניות ההודיות מציצות את שירי הבוקר, יוצא עם משקף פתוח כמו בכל בוקר לכיוון העבודה, הכביש פתוח, ורכב עירייה זניח
לא מהווה מכשול אמתי להתקדמות, באותו רגע ממש יוצא טנדר דיזל ישן מהכפר הסמוך הוא לא מודע לקיומי ואני לא לשלו...
את הכיכר בשכונה אני אוהב היא בנויה נהדר במיוחד לאופנועים שבאים מהכיוון שלי, יש אפשרות לצפות רחוק לכל הכיוונים, הטופוגרפיה
יוצרת סיבוב שמאלה עם שיפוע קל ממש כאילו תוכן לאחיזה עודפת לאחורי, אי אפשר להגזים במהירות או לטעות בהילוך אפשר פשות לרדת
עוד טיפה שזה תענוג עם גז קבוע, רדיוס הסיבוב גם מאפשר לשמור על גז פתוח ואפילו לתת בקטנה עוד טיפה, חלום...מנגד בכיכר השנייה
הטנדר מתחיל לפנות לכיוון העליה המשותפת לשנינו...
מרגיש את הגלגל האחורי מוצא את מקומו, מוצא את הקו הכי נכון בין פס השמן לחלק היבש וידע היטב את הקו, האופנוע נשמע לי במדויק,
מחכה בחוסר סבלנות לנקודה שאפשר לתת משיכה בגז, בול, גז הישרות הראש כבר בפנייה הבאה כביש ריק, מתייצב על שיא הנתיב לפנייה
המושלמת ימינה רואה בזווית העין את הטנדר מאיץ, מחשב את המהירויות ומבין שהוא יגיע לפני בהרבה, משחרר קצת גז בלימת מנוע מביאה
אותי לשיא הסיבוב בדיוק המהירות שאני אוהב, מחכה שבריר של רגע, למכת ההאצה שתבוא מבט נוסף לכיוון הטנדר והקו הפתוח לי, סיבוב
מצערת הכידון הופך קל יותר האחורי דוחף חזק קדימה הטנדר לוחץ גם הוא גז כנראה עד הסוף, ו....עננת עשן שחור עוטפת את כל הכביש
אין לאן להתחמק ריח דיזל נחות מעורבב בשמן מנוע וסירחון של כפר מתערבב בריח הסבון וקרם הגילוח שמרחתי עלי רק לפני עשר דקות, זוועה
מנסה לעצור את הנשימה ומחפש פרצה לעקוף את המפגע לפני סוף העליה גז עד הסוף, משאיר את העננה הרחק מאחור, הבעסה והריח נשארים...
ברמזור מספיק עוד לחשוב על החוויה מיום שבת כשהצטרפנו לצילומי "פולגז" בדרך אלון וכמה זה נראה כבר רחוק, וחושב שבעצם די מזמן לא
רכבתי סולו בכביש טכניים רק אני והכביש, וכמה מזג האוויר הזה מתאים בדיוק, וכמה מבאס שיש עבודה שצרכים להגיע אליה...
טיול שבת של כייף
https://scontent.fsdv3-1.fna.fbcdn.n...00&oe=5F65A675
35920 ק"מ
https://scontent.ftlv6-1.fna.fbcdn.n...9a&oe=5F748C10
לפעמים צריך ויכוח טוב, רכיבה על אופנוע זר או סתם כאפה מאפסת לסדר את המחשבות, במקרה שלי ויכוח על האם אופנוע בן 10 ייתן או לא ייתן עבודה, ורכיבה על אופנוע זר חידדו לי את ההבנות, א' אומר שהעולם לא מסתדר לפי מה שנכון לי, או שהאמת שלי היא לא בהכרך האמת של האחרים א' גם טוען שהפכתי למיסיונר בניסיון להוכיח שהאופנוע שלי הוא האופנוע הנכון לכולם, אני מתחיל לחשוב שהוא צודק.
תמיד אהבתי לרכוב, מגיל 13 כבר ספרתי את הימים עד לגיל 16 הגיל המיוחל לרכיבה, רכבתי על כל מה שיכולתי לשים עליו יד והיה זמין לי במסגרת ההזדמנויות. לא בררתי לא סיננתי רכבתי. למדתי להתגבר על הכשלים להשלים עם הבעיות, להתאים את עצמי לכלי ולא להפך. רכבתי על גרוטאות שיכולתי להרשות לעצמי וגם בימים של מחסור חמור במזומנים רכבתי, עשיתי החזקת שבר שקל לשקל בכדאי לרכוב, ביקשתי טובות עזרה ממומחים רק בכדאי להמשיך הלאה, סיגלתי רכיבה מתפשרת, סלחנית, התקשחתי. עד שקניתי את האופנוע החדש אחרי תקופות מבחן ופתאום אני לא צריך להתפשר, לא לסלוח על כלום מעבר לשלמות, הכל חדש נוצץ עובד ומתפקד מושלם, אז נסחפתי התפנקתי, נהייתי רך. אולי צריך לחזור קצת אחורה על מנת לקבל שוב פרספקטיבה, כי לטוב מתרגלים מהר מדי.
רכבתי על אופנוע של חבר, וסבלתי, סבלתי כי אולי שכחתי איך להתמודד עם אופנוע "לא מושלם" (עבורי) שכחתי ליהנות מהרכיבה כרכיבה ולא מהמתיקות של האופנוע שלי הפכתי אולי לאנין טעם מדי ששכח את ערך התזונה הבסיסית, הגולמית. אולי התבגרתי (מילה מכובסת להזדקנתי).
הבעיה שעכשיו אין לי לאן ללכת לסגת אחורה תהיה בעיה למצוא את הדבר הבא. אני לא חוזר בי ממה שאמרתי אני עדיין חושב ככה אבל אני נותן אזהרה לעצמי שאולי אני פחות אובייקטיבי ונקודת הראות שלי צרה מדי.
אתה מזדקן אחשלו- האופנוע שומר עליך צעיר :)
ממש להקת
fart & roses
או בעברית זקנים ושושנים
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk