החלמה מהירה אחי. יש המון מקרים שמתים בגלל טיפשים,ולא חסר טיפשים לצערנו.. יצאת בזול תודה לאל. לגבי הצלקת ממליץ בחום על קלו-קוט,קצת יקר לכמות קטנה אבל שווה כל שקל.. ורצוי שתמרח כמה שיותר מהר.אם עברה שנה אז הסיכויים אפסיים להעלמות הצלקת.
בהצלחה
שמעתי פעם על מקרים בטקסס (טקסס? לא באמת זוכר) בהם היו מותחים חוטי דייג לרוכבם של שבילים כנגד אופנוענים וטרקטורונים מרעישים. זה מוריד לאנשים את הראש - תרתי משמע.
מזל שנסעת במהירות סבירה שאיפשרה לך להאט ולדחוף את היד. אני לא חושב שאפשר היה לנהוג אחרת באירוע כזה. החלמה מהירה.
בחורות אוהבות אופנועים והן אוהבות צלקות.
אולי עכשיו לא תצטרך לעלות לצפון עם חברים... :)
חחחחחחחח אברי, ממש מעודד !
תודה רבה על התמיכה!
יש לי קצה חוט של מי שעשה את זה....
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
חחחח תרתיי משמע
שמע, מישהוא צריך לתת את הדין !
שלח מיכתב מעורך דין להנהלת המקום , יש להם אחריות על כל מה שקורה בשטח שלהם , הם לדעתי יפצו אותך מבלי להיתקדם לדיונים בבתי מישפט !
מעבר לזה, החלמה מהירה , זה אחד הסיוטים הגדולים שיכולים להפתיע ! ממש פיגוע .
המקרה שלך מזכיר לי סיפור ששמעתי בתיכון לפני מס שנים. על רוכב שנסע למועדון עם חברים, שרכב במהירות ולא הבחין בשלשלאות מתכת תלויות איכשהו כמו מחסום. והשלשלאות באו במגע עם הגרון שלו במהירות גבוהה הוא לא שרד את זה.
משום מה חוט דייג נראה לי במידה מסוימת אפילו יותר מסוכן, ששלשלאות יכולות אולי לתת מהלומה, אבל חוט דייג יכול לחתוך.
יש לך מזל גדול סה"כ, אני למדתי מהניסיון שלך עכשיו, ואם בעתיד אקנה דו גלגלי שוב, אנסה להיזהר מדברים כאלה.
חתיכת מטומטם מי שמתח את החוט
החלמה מהירה
לחבר טוב זה קרה בשנת95, רק שהיה מעורב בסיפור טרקטורון, וחוט ברזל שנמתח מעל שביל בין כרמים, למזלו הרב, הוא לא נסע מהר מידיי ועזב את הכידון בזמן. זה נגמר בתפרים לרוחב הגרון וחודש אישפוז. כשהגענו למיון לא האמינו לנו שזו תאונה ושוטר חקר אותו מי ניסה לרצוח אותו ולמה...
Sent from my iPhone using Tapatalk
איזה סיפור !!!
יש לי תחושה שהחוט נמתח שם במכוון כדי לפגוע ברוכבי כלים שעוברים שם (אופנועים,טרקטורונים וכיו"ב...)וכנראה לבעלי המקום נמאס ממעבר כלי הרכב.......
האם בדקת את העניין ???
או נסיון פיגוע לאומני ??
לפני כ-20 שנה למדתי במכללת אריאל והייתי רוכב הלוך וחזור כל יום מכפר סבא.
הכביש בזמנו עבר דרך כפרים ערביים ובדיוק מה שקרא לך פחדתי שיקרה לי (פיגוע לאומני של מקומיים...) ולכן הקפדתי לרכב צמוד לרכב שנוסע לפני,ובעיקר בלילה, כך שאם היה איזה חוט מתוך לרוחב הכביש,"בניתי" על זה שהחוט יקרע ע"י הרכב שנוסע לפני.
למזלי כל הנסיעות בשנתיים האלו עברו בשלום.
רפואה שלמה והחלמה מהירה.
הייי, האיזור היה מאוכלס בנופשים שעושים קיימפינג עם אוהלים... ממה שידוע לי, החוט היה שם על מנת למתוח ציליה של מאהל שהיה ממוקם כ30 מטר משמאל לשביל.
לא...
מסתבר שזו פציעה די נפוצה....