בוודאי.
כאמור אם אתה לא מרגיש הבדל בהתנהגות או בצליל של המנוע כנראה שאין ממה לחשוש.
יתכן שהיה חוסר ושהיה קירור סביר אחרת הנורה הייתה דולקת קבוע.
הצג להדפסה
לגבי חיישן חום. (טרייבל) לא רק שרוב החיישנים מתפקדים לא טוב כשהם קוראים אוויר (או אדים), אלא שישנם רכבים בהם מומלץ להתקין חיישן חום דיגיטלי נוסף רק בגלל שהחיישן המקורי יושב גבוה במערכת הקירור ומתחיל לקרוא אוויר כבר מהמחסור הראשוני של מים.
מנסיון אישי ומהיכרות לא רעה בכלל עם מספר סוגי רכבים כאלו, הסימן הנחשיד הראשון הוא דווקא טמפ' עבודה נמוכה מהרגיל בשעון.
כאן אין שעון אלא נורה מה שלא נותן לך התרעה.
עם זאת,
לא מכיר את המערכת הספציפית כאן, וכן,
אני מאמין שהיה מחסור מסוים במים ולא אופנוע בלי מים כלל.
אוקיי אם שניכם מתקנים אותי אני מבין שאני טועה.
למרות שאני לא מבין מה ההיגיון במערכת הזו.
לא מכיר את הכלי, יש שעון או שכמו שכתבו יש רק נורית?
אם יש שעון השאלה הראשונה היא האם ראית התחממות הגיונית שתוך מספר דקות נסיעה כבר ראית אותו מתקרב לחצי.
אף אחד לא יחליף לך אופנוע ללא התערבות משפטית.
בספק אם יש דרך להוכיח את הנזק ולדעתי בדיקה בלחץ הפוך תראה שהמנוע עובד טוב וישלחו אותך הביתה.
אני הייתי פונה בערוץ תקשורתי בכדי לנסות לקבל חלקי מנוע חדשים שיתכן שניזוקו- תנסח הודעה רצינית בדרישה לשירות ראוי ובמקביל תעלה לפורום הזה (כמו שרבים אחרים עושים) את מצב חווית הקנייה שלך ממטרו והנזק הטכני לאופנוע כדי שיהיה רלוונטי לפורום בבקשת 'סיוע טכני' ועל הדרך תמליץ לא לרכוש ממטרו.
אל תשכח לשלוח קישור למי שיטפל בבקשתך שיראה עד כמה אתה לקוח בעל יכולת השפעה על הקונים העתידיים.
למיטב זכרוני, כתוב בספר רכב וגם במבחן תאוריה, שעל הנהג\רוכב לבצע בדיקה לפני כל נסיעה.
גם אם נגרם נזק, סביר להניח שהוא יפול על בעל הרכב כיוון שלא ביצע בדיקה לפני כל רכיבה ועל כן נגרם נזק חמור שהיה יכול להמנע אם היה בודק לפני כל נסיעה והיה רואה את קצב ירידת המים, או את העובדה שאין בכלל מים.
גם בשביל לבדוק מים במיכל הכי טוב שתוציא לרגע את הפיירינג בצד הימני וככה תראה הכי טוב אם יש או אין מים. זה פשוט להוציא ולהחזיר כי זה עם מין פינים שקל להוציא ולחבר בלי שום כלי או הברגה.