-
אתה צריך כלי שרק לשים דלק ולנסוע.
ובגלל שאין לך ניסיון ואינך גר ממדינת תל אביב שם מרבית המוסכים
במחיר של 6 זה סיכון מיותר עבורך.
במחיר של 10 יהיה לך קל יותר בחיים.
תחפש כלי לאחר טיפול גדול כך שלך יהיה טווח עד לטיפול הבא,
אבל בוא לא נקדים. אם אתה יכול להגיע ל 10 תנסה למצוא פיאגיו אקס אבו
-
אם אני יגדיל תקציב נגיד ל 8500 ₪ זה יכול להספיק ? אם אני יחשוב לכיוון של ימאהה x city 250 שהוא כלי טוב רק בלי שוק , אני יוכל למצוא משהו 2012 לפחות ובמצב מעולה (יש אחד כזה ביד2 )
Sent from my SM-G7105 using Tapatalk
-
יש עוד כלים נורמלים מבחינת איכות באזור ה8500 ₪ ?
-
הכלים המומלצים הם אקסיבו,ראנר 200 ואקסמקס - אותן עלויות טיפול של הסיטי,כלי עם תא מטען יותר גדול ויותר יפה (לטעמי).
מחיר - אקסיבו ב 8.5 מעט נמוך,לגבי השאר אפשרי בהחלט.
-
במחיר כזה אפשר למצוא גם גוימקס 250 שנת 2010 במצב סביר , קטנוע נפוץ, ואהוב על רבים.
http://www.doogri.co.il/MainSite/Con...ContentID=2721
אם תמצא הונדה במצב טוב גם הולך, וגם אם תמצא פיאגיו אקס אבו,
תחפש את הקטנוע במצב הטוב והק"מ הנמוך ככל שניתן. כל אחד מהם יתן לך מענה.
עוד נקודה אחת, היות ואין לך נסיון עבר, אם כן תלמד ל 250, הלימוד הוא על אופנוע ולא על קטנוע, בסיום ההליך בקש מהמורה שלך סיבוב קצר על אחד מקטנועי ה 125 שאצלו, קצת שתהיה לך תחושה לפני שאתה עולה על קטנוע פעם ראושנה בחיים בכביש ציבורי.
-
לא כתבתי את זה , אבל בעבר (לפני 7 שנים בערך) עשיתי שני שיעורים על 125 מתוך כוונה להתחיל בד"וג משם . וכבר הייתי צריך לעבור טסט . רק חוסר מזל (שברתי את מפרק כף היד בכדורסל) ערב לפני הטסט.... אז יש לי שעתיים על קטנוע בעיר רחובות , טיפה ניסיון :-) אגב מישהו יכול להגיד לי כמה העלויות של שיעור נהיגה לאופנוע , וכמה שיעורים חייבים ?
-
אם אין לך רשיון 125 זה 16 שיעורים.
מחיר אני לא יודע. אני חושב שדיברו בזמנו על 100 שח לשיעור. אבל באמת אני לא בטוח וזוכר.
בפורום הישן היה פוסט מסודר
-
תודה רבה לכל העונים והמכוונים , אני ימשיך לעדכן בפוסט איך העניין ממשיך עד לסוף הטוב (יותר נכון התחלה טוב... אופנוע :-) )
-
למרות כל מה שנכתב פה , במידה והאפשרות היא רק 125 סמ"ק (רוב הסכוי שזה מה שהאישה תאשר) איזה כלי יכול להתאים לנסיעה בין עירונית במהירות של 85 קמ"ש (מהירות התנועה - לפעמים לכיוון ה100 מלמטה) בתקציב 6000 ש"ח ?
-
-
, תבדוק אק מקס 125. בכלל עדיף כלי שבסקלה העליונה של הקטגוריה
עם 14.8 כ"ס
-
מבחינה בטיחותית אולי עדיך בכל זאת 250. רק אומר.
Sent from my iPhone
-
רק קח בחשבון שיכול להיות לך הרבה יותר עלויות אחזקה לכלי כזה עקב התקציב הנמוך. נכון שתמיד אפשר למצוא מובי אבל לאורך זמן על כביש מהיר וגם בחורף, הייתי מחפש משהו יותר מרווח.
-
מה אתם חושבים על דיאלים s3 125?
-
נראה לי שאף אחד פה לא רכב בכביש שאני צריך לסוע עליו , מדובר בכביש שהמהירות בו לא עולה על 100 וזה גם בשעות ההכי פנויות ביום . ברגיל הכביש עמוס קצת אבל אין פקקים . והמהירות הממוצעת בשעות הבוקר היא 90 .