לסנן זה לענו בנימוס ולהתעלם, 'כשחוטבים עצים עפים שבבים', עם הזמן תלמד לזהות את הקונים הרציניים.
Sent from my ONE A2001 using Tapatalk
הצג להדפסה
אז לסיכום מה שאתם אומרים זה שזה נורמלי לגמריי שפונים כלכך הרבה ולא קונים בסוף, בגלל הרבה סיבות שונות כפי שציינתם, ושזה קורה להרבה אנשים אחרים שמפרסמים את הרכב שלהם ואפילו יותר גרוע מהמקרה הזה? תגידו לי אם כן כדי שאדע להרגיע אותו. הוא ממש בכה לי בטלפון היום כשדיברנו...
כן. מכירה של אופנועים וקטנועים (במיוחד לא מבוקשים) יכולה לקחת חודשים ואפילו שנים אם לא יורדים מאוד במחיר לפעמים.
לי לקח בערך 6-8 חודשים למכור אופנוע.
כשאני ניסיתי למכור את שלי, היו כמה פניות מטומטמות בהתחלה אבל בסוף הגיע בן אדם רציני שלקח, אומנם לא במחיר שקיוויתי למכור, אבל לפחות לקח.
אני לא מבין למה אתה מתכוון בדיוק. זאת אומרת אתה מנסה לומר לי שאלה שאומרים "אני אחזיר לך תשובה" או "אהיה איתך בקשר" בעצם הם לא מעוניינים בכלל ופשוט אומרים את זה ככה מתוך נימוסים?
אני מבין את הסטטיסטיקה - אבל כמה פניות בסך הכל ב 6-8 חודשים האלה שפירסמת אותו? אני מתכוון לשיחות טלפון. כמה שיחות טלפון בסך הכל קיבלת בכל התקופה שניסית למכור?
לא באים כי הוא קורא לזה אופנוע וזה בכלל קטנוע
לדעתי, זאת תופעה של תרבות מקומית, או יותר נכון חוסר תרבות.
פעם קראתי במדריך נסיעות לאיזה מדינה, שלא מקובל לשאול על המחיר אפילו בשוק פשפשים, אם לא באמת מתכוונים לקנות. פשוט לא מקובל!
זה כמו מתפרצים להיכנס למעלית, לפני שיוצאים ממנה.
כי כשאתה מחפש כלי, אתה בודק את כל האופציות שלך. זה יכול להיות גם 20-30 מוכרים ומקווה ליפול על מציאה.
יש מוכרים יותר נואשים, יש פחות, ולרוב מוצאים מישהו שיוריד מחיר או שמוצאים אחד שמתאים כמה שיותר.
לא מבין למה אתם מתבכיינים על זה.
מסתבר שרוב המוחלט של המטומטמים פונים דווקא לחבר שלי לגבי הקטנוע שלו. וגם ככה היה אצלי כשאני פרסמתי את הכלי שלי למכירה לפני כמה חודשים... חשבתי שיש גבולות לטימטום אבל מסתבר שטעיתי.
רק אשמח לדעת את כמות הפניות והטלפונים - בתור כזה שפירסם 6-8 חודשים את האופנוע שלו, זה שציין כך למעלה - שכחתי את שמו, mudale? אני חושב שככה קראו לו. כמה טלפונים בסך הכל קיבלת בתקופת זמן הזאת?
כמה בכללי לדעתכם מישהו שמפרסם 6-8 כמה טלפונים מקבל בערך בתקופת זמן הזאת?