אני ממש מודאגת....
כל אחד רואה מה שהוא רוצה .
התכוונתי לקטע מקצועי בלבד.
הצג להדפסה
שמעתי בזמן האחרון על כמה סיפורים "פאדיחות" שקרו עם סטפן במהלך השנים, שכללו בדיקת שלדה לא מקצועית שהתברר שהשלדה הייתה שבורה וכולל בדיקת מנוע עם קומפריסה שהמנוע שבק חיים לאחר מכן, סטפן בהיותו נותן אחריות ברמה שהוא אכן מתחייב לקנות את האופנוע אם התקלה קרתה באשמתו.
לכן נראה לי שהוא ירד מעניין בדיקת הקומפריסה בשביל לא להתחייב על המנוע שילך לעולמו כמה ימים אחר כך, כמובן גם מהסיבה שמדובר בעוד עבודה של שעת עבודה, פירוק, בדיקה והרכבה שיכולה ליצור גם תקלת מנוע עקב הוצאת הפלאגים.
במחיר שהוא דורש לעומת הבדיקה שהוא מבצע, מצאתי שיש אלטרנטיבות יותר טובות ממנו, למרות שהפדנטיות שלו היא מהטובות בשוק והוא מהבודדים שיש להם את המכשיר לבדיקת שילדה.
שכל אחד יעשה את בחירתו הוא.
קומפרסיה זה הבדיקה הבסיסית ובערך היחידה שיכולה לתת לך איזהשהיא תמונה על מצב המנוע. מילא לא לחץ הפוך אבל בדיקת קנייה בלי קומפרסיה לא שווה כלום מבחינתי (שלא נדבר על זה שהוא לא מפרק פלסטיקה לראות מה קורה מתחת).
לא רואה איך זה קשור להתחייבות. הוא יכול לבדוק את זה בלי להתחייב לשום דבר. לי זה נראה כמו סתם עצלנות של בן אדם שהפך להיות מספיק מפורסם בשביל לקבל את הכסף בלי לעשות עבודה ראויה אז הוא מחפף.
שאלה תמימה,
אם ממילא רוב המוסכים או לפחות רובם החאפרים? לא מבצעים בדיקה יסודית למנוע אלא בודקים את החיצוניות כמו ברקסים בולמים רפידות וכו. שכל אחד שראה כמה אופנועים בחיים שלו יודע כבר לבדוק בעצמו, האם יש בכלל טעם לבדיקה כזו?
הטרחה והכסף כדי לשמוע שהדיסק האחורי קצת שחוק, שווה את זה? אותי מעניין מה מצב המנוע, ואת זה אף אחד לא יכול להגיד לי.
(מודה, הייתי נוכח בחיי בבדיקה אחת בלבד של קטנוע לפני קניה ולא שמעתי מילה על המנוע או השלדה).
Sent from my T5 using Tapatalk
יש מלא מקומות שיעשו לך בדיקה ברמה גבוהה מאוד ואפילו לא ייקחו על זה 600+ שקל אלא 300-400 שקל.
אף אחד לא יכול להתחייב על שום דבר אבל לפחות עושים קומפרסיה ולחץ הפוך מפרקים פלסטיקים, בודקים שלדה ולוקחים אותו לנסיעה לראות שהכול עובד פיקס.
פשוט תשאל לפני זה מה הבדיקה כוללת.
אז לאיפה ללכת כדי לעשות בדיקה לפני קניה?
בירושלים אני יכול להמליץ על מיסטרמוטו או אצל y.d.
לגבי מרכז אני לא מכיר מספיק
Sent from my LG-H870DS using Tapatalk
זה מראה בדיוק את הלקוח הישראלי המפגר הממוצע.
מוכן לשלם הרבה כסף אבל לא יעשו לכלי לא קומפרסיה ולא לחץ הפוך, ועוד עם טיעון כזה נחמד.
בושה לסטפן ובושה ללקוחות.
ModChiP (או כל מי שחפץ בכך ) אולי תפתח אשכול המסביר מה עלינו (הלקוחות) לדרוש בבדיקה לפני קניית אופנוע, מה חייב ומה אופציונלי,
אלו דגשים עלינו לשים לב אליהם וכדומה.
?
זה עשוי לעזור לאנשים שלא מבינים בזה כל כך ולמנוע מהם צרות עתידיות.
ובנוסף לכל מה שרשום שם, במידה ואתה בא למקום ואתה מבקש לעשות בדיקה מסויימת והתשובה שאתה מקבל היא- "לא בא לי" מחובתך כצרכן נורמאלי ללכת באותו הרגע מהמקום.