אתה מטפל לבד בקטנועים/אופנועים שברשותך?
אשמח לדעת מה הקלות טיפולים בקטנוע XEVO 250 בהתייחס לזה שברכבים שלי אני מבצע את הטיפולים לבד.
מאילו אתרים בחו"ל או בארץ כדאי ושווה כלכלית לרכוש חלקים?
הצג להדפסה
לצערי, לא אוכל לעזור לך יותר מדי - כמעט כל הניסיון שלי הוא עם אופנועים.
תקופה קצרה היה אצלי פיאג'ו X9 500, זכור לי כלא נוח מבחינת טיפולים וכסיוט מתמשך ברגע שצריך באמת לתקן משהו (יחסית לאופנוע כבד).
לגבי ה XEVO, דבר עם טרייבל מהפורום, אני מאמין שהוא יוכל להכווין אותך הרבה יותר טוב ממני.
קניתי דיאלים S3 125 יד שניה ב 4K שנת 2015 ~22000 ק"מ
אופי הנסיעה שאתה מתאר הוא בדיוק הסיבה שקניתי אותו , בערך 14 ק"מ בין עירוני + 6 עירוני
לפי מבחני הדרכים הקטנוע יכול להגיע ל 110 קמ"ש (סביר להניח במצב חנוק) ..
אוכל לכתוב חוות דעת על הנסיעה בעוד שבוע (עוד לא נסעתי עליו לעבודה בגלל שאין עומס בחול המועד) .
כמובן שיש לקחת בחשבון שהקטנוע הוא 125 והבלאי גדול בנסיעות על בין עירוני
האמת שיש כמה אלמנטים שהם "יחודיים" לקטנועים של האיטלקים.
לפי היצרן ניתן למלא רק בשמן 5W40 ועדיף של אופנועים,אגנון שמן חיצוני,מסנן שמן חיצוני,חיישן לחץ שמן נמוך,במנוע יש מיסבי החלקה,גלגלת לרצועת ההנעה,יש פאנל שמאפשר להגיע לשרשרת טימינג ללא פתיחה של הבלוק,הפולי שמניע את משאבת השמן לא משונן לקראנק אלא נצמד ידי גלגלת הוריאטור הקדמית,ציר הגיר עובר דרך המכסה של הוריאטור וננעל מבחוץ.
אולי שאלה קצת מטופשת אך מה הממוצע ק"מ לקטנוע 250 איטלקי?
ממוצע 12,500 ק"מ בשנה כאשר הטיפולים בזמן כמו שצריך, שמנים טובים זה סביר?
נשמע סביר,לא יודע מה הממוצע.
אין סיבה להינעל על הקטנוע הזה.
אני לא יודע מה הגובה שלך אבל שווה לשקול גם את הראנר 200 שהוא קטנוע מצוין ואמין בטיפול הנכון וגם את האיקסמקס או האיקסיטי שגם הם קטנועים מצוינים וגם הג'וימקס 250 שהוא בסדר גמור מלבד הבעיה בגיר..שחוזרת וחוזרת אבל המנוע אמין ואין בעיות מולדות.
מבחינת "חבילה" האיקסמקס הוא הקטנוע הטוב ביותר עד 250.