-
תודה רבה לכולם על התגובות!
כבר חודש מתלבטת ומתלבטת, מסתכלת על כל קטנוע שעובר לידי, שמה לב יותר איך וכמה משתמשת באחסון...
הבוקר ביקרתי בעופר אבניר.
באתי די מוכוונת לקחת מובי ודי, הכי דומה למה שיש לי ומשרת אותי נאמנה כבר כל כך הרבה זמן...
גם רכבתי על המובי, ובאמת תחושה מאוד מוכרת, רק 2" יותר לכל גלגל :-)
אבל באמת נתקלתי שם בפיאג'יו מדלי כפי שציינו פה בתגובה האחרונה, והוא עושה רושם נחמד לאללה. המשטח ליד הרגליים אמנם לא לגמרי שטוח, אבל גם לא בלתי אפשרי לאחסון כמו NMAX, ויש וו תליה (גם בניגוד לNMAX), האחסון מתחת לכסא מכובד מאוד (שתי קסדות מלאות!), וביחד עם ארגז מפנק יהיה לי מלאן מקום אני חושבת.
חוץ מזה קירור מים, הזרקת דלק, ABS, כל הgood stuff.
ובאמת גם חתיך.
אז כרגע זה הכיוון. אם מישהו חושב שזו טעות נוראה זה הזמן לספר לי ;-)
שוב הרבה תודה למגיבים!
בחיי, משקיעה בהחלטה הזו יותר ממה שהשקעתי בקניית דירה :p
-
אם כבר היית באבניר היית צריכה לקחת סיבוב על האג׳ילטי 125 החדש שעונה על כל הדרישות שלך (קראי עליו כאן: http://fullgaz.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7...%98%D7%99-125/).
כל הקטנועים שהעלית מצויינים, תבדקי מה הכי מתאים לך.
-
המדלי עולה כפול מהמובי... יש לו ABS, גלגל קדמי 16", הרבה יותר מקום אחסון... עיצוב יפהפה וגימור ברמה גבוהה יותר, מרווח טיפולים גדול יותר.
הזרקת דלק במקום קרבורטור.
לא סתם התלהבת ממנו.
לדעתי את ממש לא עושה טעות כי את גם ככה מחזיקה את אותו הכלי למשך תקופה ארוכה, אז כדאי להשקיע את האקסטרה בשביל משהו טוב אם זה בתקציב שלך.
רק קחי נסיעת מבחן לפני... אני מאמין שאם קונים חדש, אז לא קונים בלי נסיעת מבחן.
-
תודה uriar, הסתכלתי על האג'יליטי, אכן בלבל אותי לרגע.
הוא תכל'ס קצת יותר גדול ופחות קל לתמרון מאלה שהעדפתי, טיפה יותר גבוה לי, האחסון מתחת למושב לא ממש מפנק, ונכון שיש משטח שטוח ברגליים, אבל תכל'ס די פיצי (אגב בדומה לsh mode)
אז לא נסעתי עליו.
Mortar: על המדלי ודאי וודאי שנסעתי נסיעת מבחן :-) חמוד מאוד מאוד. אגב, טיפה הגזמת עם "כפול במחיר", אבל מן הסתם כן, יותר יקר.
שיקול הכסף מעולם לא היה השיקול העיקרי, השיקול העיקרי היה מה מתאים ונוח.
מפה לשם הזמנתי לי מדלי אדום ואני לא יכולה לחכות לקבל את החתיך הזה!! :-) :-) :-)
-
-
תתחדשי, רכיבות בטוחות.
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
-
זה לא אני הגזמתי עם הכפול... זה עופר אבניר :-)
תתחדשי!
-