אני חושב שהבעיה טמונה בעומס בתי המשפט,אם יצרו תקדים כזה לוקי התור לבתי המשפט רק יארך.
הצג להדפסה
בית משפט אמור לעשות צדק.
מאחר והם מוטרדים מעומס תורים וכיוצא בזאת צדק לא נעשה והערכתי שהמרווחים העיקריים הן חברות הביטוח.
אבל כאמור זו כבר סוגיה אחרת שמביאה אותנו לתעלומת גל בק שנדרס על ידי שני פלטי והיא ממשיכה לנהוג כאילו כלום לא קרה.
ועוד שלל מקרים שמבדילים בין פשוטי העם לעשירון העליון.
כל הכבוד !
רק מלקרוא אני מעריך אותך מאוד על העקשנות, הלא מיותרת יש לציין.
מעריץ אנשים כמוך!
אלוף!! כל הכבוד!!!
אני מניח שחברות הביטוח נזהרות שבעתיים בתרגילי מצליח מול המאיון העליון. לגבי העשירון העליון, אני לא בטוח כי אני מכיר אותו מקרוב.
לגבי גל בק, התחקיר של איילה חסון, למיטב זיכרוני, הוכיח שגל נכנס לצומת בירוק. התעלומה בעיני היא, שלא קרה דבר מאז התחקיר.
איללכא...וסובבו בגז
עניין גל בק הוא חמור ומזעזע ומתחבר לכל תקופת רות דוד בפרקליטות...
אבל זה כבר חיים של אנשים שמדובר עליהם פה, לא תביעות ביטוח.
לדעתי חבל באמת שבתי משפט לא מרתיעים חברות ביטוח בצורה קשה יותר...
מדובר פה על אנשים שקונים מוצר באופן קבוע, בהרבה מאוד כסף ולפעמים לא משתמשים בו כל החיים, ועד שכבר קורה מקרה ואתה צריך לקבל בחזרה את מה ששילמת לחברת הביטוח כל חייך לפעמים, עושים לך תרגילים מסריחים... פשוט חוצפה.
אני יודע שיש גם מהצד השני אנשים שעוקצים את הביטוח, אבל זה כבר עניין אחר, מי שתבע בצדק ומגיע לו, צריך לקבל את מה שמגיע לו בלי שימרחו אותו, בסוף האזרח הוא קטן וחברת הביטוח היא מפלצת מזומנים.
כל הכבוד!
כנראה שגם אם היית נופל על שופט אחר זה לא היה משנה.
אני גם הגשתי תביעה בבית משפט לתביעות קטנות (בנושא אחר שאינו קשור לאופנועים).
גם אני הגעתי כשעתיים לפני התור שלי כדי להבין איך זה הולך שם.
גם אצלי ב-100% מהתיקים השופט "עודד" פשרה ברמת הרמז העבה לתובע שאם לא יסכים לפשרה הוא יפסוק לרעתו,
גם במקרים בהם בצד אחד היה אזרח מסכן וקשה יום ומהצד השני חברת ענק דורסנית, וכשלכל אדם בר דעת היה ברור שתביעות של האזרח מוצדקת.
לא ראיתי מקרה אחד שבו מישהו קיבל באמת את מה שהגיע לו.
קיוויתי שאגלה שבבית המשפט לתביעות קטנות יש שופטים שמענישים חברות דורסניות שמתעללות באזרחים אבל התבדתי בענק.
אתה תותח.
אתה דוגמא חיובית לרוכבים נוספים.
כל הכבוד