מזל טוב! גם אני כמעט קניתי אחד כזה ובסוף פזלתי לMT09. לא ממליץ לוותר על קורס רכיבה בשום אופן. מציל חיים ומשפר את הרכיבה באופן מדהים.
הצג להדפסה
תאמת שלא עשיתי נסיעת מבחן ואני עדיין ברישיון A1 בניתי שהשביתה תסתיים בכל הזמן הזה שחשבתי מה לקנות אבל מסתבר שעוד לא..
גם הקטנוע שלי התחיל ממש לזייף ורציתי להיפטר ממנו בהקדם כי כבר נמאס.
בכל מקרה חברים תודה רבה על העצות והטיפים.
שמחנו לתת לך עצות וטיפים אבל חבל שאתה לא מקשיב להם.
לפני שאתה רוכש כלי לפחות תעשה עליו נסיעת מבחן.
בכול אופן - תתחדש.
תתחדש!
אחלה אופנוע.
חמוד מאוד, לא מאיים, 4 בשורה חלק וצפוי...
לקרוע את הניילון זו הרגשה נהדרת - עד סוף ההרצה תלמד את הכלי,
קח אותו ברגוע- ויהיה לך המון כיף.
בסך הכל לא מדובר על rr-שקר-r כלשהוא,
זה אופנוע תקציב, פשוט ומהנה.
הוא יעשה את רוב מה שתבקש בכיף.
זה היה האופנוע שחשבתי עליו, ובסוף החלטתי על gsr.
האמת - כבר לא זוכר למה לא קניתי אותו....
חח לא עשיתי אבל כל כך נדלקתי עליו שאתם יודעים איך זה לפעמיים פשוט בא לך משהו ולא אכפת מה..
תשמע אין לי כזה ניסיון גם להבדיל ממש מאופנוע לאופנוע
מאמין שיהיה בסדר..
הרבה פעמים נסיעת מבחן משקרת.
תהנה מהכלי.
כן, רכיבת מבחן של יומיים או שבוע. לא שעתיים בלחץ.
כי משעתיים חוץ מלהתרגש שאתה על כלי חדש אתה לא מרגיש שום חסרון של הכלי. ועוד לא נולד האופנוע המושלם.
עשיתי רכיבות מבחן בחרתי כלי לא נכון רק כדי לבעוט אותו לכל הרוחות. קניתי כלי בלי רכיבת מבחן והוא עדיין אצלי אחרי 10 שנים.
חחחח, כן, ומי בדיוק ייתן לך רכיבת מבחן של שבוע?
בחסד בקושי מקבלים רכיבת מבחן של שעה.
אני לקחתי לאחרונה הרבה אופנועים (לפחות בשבילי) לרכיבת מבחן ורכיבה של שעה שעתיים דיי מספיקה לפי דעתי כדאי להבין האם האופנוע בשבילך. אם לא הייתי לוקח לרכיבת מבחן היו יכולות להיות לי כמה טעיות יקרות באמתחתי עכשיו.
BMW S1000R הרבה מתלוננים על החום מנוע אבל מה שהיה בלתי נסבל עבורי זה הקלאץ בתוך העיר.
Ducati SuperSport מראות רוקדות זו דווקא תלונה ידועה אבל אתה לא מבין עד כמה עד אשר אתה רוכב עליו.
ועוד כמה דוגמאות טובות.
חוץ מזה שאחד הדברים הכי חשובים לי באופנוע זו הארגונומיה שלו וקשה מאוד לחוות אותה בלי רכיבה, למרות ש http://cycle-ergo.com/ עוזר לפעמים להבין חלק מהתמונה. זה לא שאני יכול להעמיד את כל האופציות אחד ליד השני ולקפץ ביניהם.
בקיצור זה מעבר לי להבין איך מי שהוא קונה אופנוע בלי רכיבת מבחן.
אני גם לא מבין מה ייתן סוף שבוע שלם עם האופנוע שאי אפשר היה לתכנן קצת מראש להספיק בכמה שעות.
קיבלתי אתמול את הCB650F.
אף על פי שכולמו חכמים, כולנו נבונים, כולנו יודעים את התורה, לא עשיתי עליו רכיבת מבחן קודם.
אופנוע תענוג.
אותך ראיתי בביג בויז אתמול?