או,
לנסוע ערב לפני,
לבלות לילה במלון אינסוף כוכבים (או למי שלא מתחבר במלון/צימר/חאן/ווטאבר) באיזור.
לקום בבוקר עם קפה על מדורה ולפתוח את היום כמו שצריך.
בעיני זאת המהות של אופנוע, הרבה יותר מכביש כזה או אחר.
הצג להדפסה
או,
לנסוע ערב לפני,
לבלות לילה במלון אינסוף כוכבים (או למי שלא מתחבר במלון/צימר/חאן/ווטאבר) באיזור.
לקום בבוקר עם קפה על מדורה ולפתוח את היום כמו שצריך.
בעיני זאת המהות של אופנוע, הרבה יותר מכביש כזה או אחר.
ובנוסף עוד חודש חודשיים זה היום הכי קצר בשנה.
בפסח זה הפוך.
לא מבין מה ההתלהבות מהכביש הזה, כל שנה רציתי לנסוע בו ולא יצא, השנה הוחלט שלא משנה מה, אני מגיע לכביש 10, הבת שלי רצתה לנסוע לאילת אז זאת היתה הזדמנות טובה לרדת דרך כביש 10, נכנסתי לכביש דרך עזוז (עזוז היתה הפתעה נחמדה, אחזור לשם), למרות שלפי הפרסומים הכביש אמור להפתח בשעה 7:00 החיילים במקום אמרו שהכביש נפתח בשעה 8:00, גם בשעה הזאת הכביש לא נפתח מכיוון שעדיין לא שללו חדירות בלילה ונתנו אישור לפתוח את הכביש.
בסופו של דבר קטע הכביש בין עזוז לפיצול של הכביש לכיוון מצפה או אילת היה מדהים, המשך הכביש לכיוון אילת עד כביש 12 היה מאוד משובש, משעמם וארוך, ממש לא נראה לי שיש מה לחפש שם.
...כך הכל במדינה הזה.נוף מדהים מתחלף ליום יומי משובשים :)
זה מה שיש.
אני אהבתי מאד!
https://www.facebook.com/784813547/v.../?id=784813547
תכלס, העניין הוא גם שהכביש נפתח כדי לאפשר גישה לטיולים באיזור ברגל או ב4X4, יש שם מסתבר כל מיני נחלים ותצפיות וכו'... אז זה לא רק הנסיעה עצמה על הכביש אלא גם הסביבה.
גוצ'י שמח לשמוע את מה שאתה אומר על עזוז, נקפוץ לשם לבקר, האמת שיצא לי לנסוע רק בחלק יחסית קטן מהקטע שבין מצפה לאילת והייתי חייב להסתובב כי נסגר הכביש, וגם הראות לא הייתה טובה, אבל זה היה נראה כביש יפה בסך הכל.
למרות שהירידות ממצפה לאילת והנוף של המכתש זה אחד הנופים היפים בעולם בעיני, אז אני לא בטוח אם כביש 10 "יותר יפה", אבל החוויה שונה הנוף חדש.