משתדל לא לנסוע על מסמרים
הצג להדפסה
משתדל לא לנסוע על מסמרים
אני כעיקרון עד לא מזמן הייתי נוסע עם תולעים (דקות, 3מ"מ ) מותאמות לאופנועים, משאבה שאליה מתחבר בלונית CO2, זה מאוד קומפקטי ונכנס מתחת למושב.
לאחרונה עברתי (טרם יצא לי להשתמש) לערכה בה מכניסים פטריה לגלגל וזה נראה לי פתרון עמיד יותר מתולעת, אני פחות וראה סיבה ללכת עם ערכה כזאת לפנצריה
אני מקווה שבסופש יהיה לי זמן לפרסם סקירה של המוצר.
לא פחדת שמיכל ה COS יתפוצץ?
חום מנמנוע + חום מהסביבה.
הבעיה היא פחות בתולעת ויותר במחדר. הוא מרחיב מאוד את החור. רוב הערכות שיש ברשת הן לרכב (אני לא מצאתי אחת שהיא קטנה באמת)
הם מציינים פה אופנועים במפורש:
https://www.amazon.com/Slime-20133-R.../dp/B003V9VZBK
ההרחבה שאתה יוצר לא צריכה לעבור את הקוטר שמאפשר לתקוע פטריה (משהו כמו 6 מ"מ אם אני זוכר נכון).
אני יודע מה הם "מציינים". נפלתי בזה בעבר (אני היום עובד עם ערכה כזאת).
הדבר היחיד שבאמת מתאים לאופנוע זה האקדח פטריות שציינו כאן, והבעייתיות היא שבחורים גדולים זה לא מספיק (לא נורא, דוחפים עוד כמה פטריות).
אגב, יש שני סוגים של תולעת-פטריה.
אחת עם ראש גומי, ואחת עם ראש מתכת.
.... חוץ מזה ,קיימים עוד אופנועים ש גלגלים עם פנימית,שם סיפור טיפה מסובך יותר
המיכלים היו אצלי בקיץ ובחורף לא התרחש כלום, האגזוז שלי כמו רוב האופנועים הוא מהצד ולא מתחת למומשב, בכל מקרה לא קר כלום.
יש ערכות מיועדות לאופנועים בהן גם החודרן דק יותר וגם התולעת דקה וכן ניתן לתקן את הגלגל אני תיקנתי 3 פעמים את הגלגל הקודם אצל רינו, רוב הערכות שיש ברשת לא מיועדות לאופנועים.
תאכלס שאלת על מקום מומלץ לתיקון הפנצר.. אז אם מאזור מהמרכז אני יכול להמליץ בחום על אורן זיתוני בת"א, יש לי ניסיון עם אחרים ולא הכי טוב.
אני פעם ראשונה החלפתי צמיגים בשישי הזה אצל אורן וממש התרשמתי מהרוגע, יחס, מקצועיות ובסוף גם המחיר.
שמתי לב שיש לו ציוד מותאם לאופנועים ונראה לי שהמאזן חדש ומתאים יותר לאופנועים.
..
הערתם אותי בעניין התולעים, בא לי לשים קבוע ערכה כזו.
משהוא יכול להמליץ על ערכה לאופנועים?
בערכות באי-ביי רשום גם לאופנועים :
קובץ מצורף 7017
תולעת
Sent from my SM-A730F using Tapatalk
זאת ערכה שפחות מיועדת לאופנועים