בגדול? כן מרוצה מאוד מהכלי, נוסע איתו יום יום לעבודה וחזור בערך 40 קמ..
לגבי הנוחות? עד שלא תרכב עליו לא תדע, יכול להיות שהוא ממש נוח בשבילי ובשביל המידות שלי ובשבילך ממש לא, תעשה רכיבת מבחן ותראה.
הצג להדפסה
לכלים של המתחרים אין את המכלולים האיכותיים של הדיוק. הדיוק הוא אופנוע עם נטייה ספורטיבית כמו כל אופנועי החברה. יש כאלה שאוהבים את זה וזה מתאים להם יותר ויש כאלה שפחות - כמו המגיב שרכש את ההונדה, וזה בסדר גמור. בעיר הוא פורח. מצד אחד קל משקל ומצד שני חזק. החיסרון שלו יותר בנסיעות ארוכות, גם בגלל מגבלות האופנוע וגם בגלל מרווח טיפולים.
דרך אגב, אני כבר לא איתו אז אין לי שום בעיה לכתוב רק אמת. אחד האופנועים המהנים שיש בעיניי!!
היה לי דיוק 390 2017 חדש למשך שנה ו 11 אלף קמ... כלי אדיר שנהנתי ממנו מאוד.
חויתי אפס תקלות.
היתרון הגדול בעיני הוא הכוח הזמין בכל סלד.
החיסרון הוא העדר מיגון הרוח והחום לברך שמאל. עניין של הרגל. בנסיעות קצרות בתוך העיר, כנראה שתרגיש את המאורר. מחוץ לעיר, את הרוח.
כלי מאוד מאוד כיפי.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
יש לי 390 2018 של החברה
נסעתי כ5 אלף ק"מ.
למי שבא מאופנועים גדולים, אני לא אוהב אותו, אבל יש המון פיצרים טובים כמו, קלאץ מחליק, מסך tft, ועוד שטויות.
זה בעיקר בגלל המנוע יש לי רגשות מעורבים לגביו, בעיקר בהקשר של צילנדר אחד ורכיבה בין עירונית שזה הרוב אצלי.( מרגיש מתאמץ בתחום של 120)
יש אנשים שמתחברים למנוע כזה, בטח לשימוש בעיר.
חוץ מזה לא היו לנו בעיות אמינות, פרט למסך שכמה פעמים בודדות קרה והוא נכבה באמצע נסיעה, או מרצד.
תודה על חוות הדעת.
האם זה היה האופנוע הראשון שלך?
עם הרוח אני חושב שאוכל להסתדר, הרי בסופו של דבר הוא לא בנוי לשיוט בכביש 6.
90 אחוז מהנסיעות שלי הם בתוך העיר, לעבודה וכו.
טיולים מידי פעם אז אוכל להסתדר.
איך היה לך מבחינת תחזוקה יומיומית, טיפולים, צריכת דלק וכו' אשמח אם תפרט יותר, תודה.