:thumbsup: אחלה.
בתור אחד שלא מכיר את השטח ממליץ לי על המסלול שמתחיל ב- 5, ממשיך ל 505, 508, 578 עד ל-90?
הצג להדפסה
אני יכול להמליץ על המסלול הזה בחום (כביש חוצה שומרון מראש העין לפצאל). עשיתי אותו ביום הבחירות עם כמה חברים והיה תענוג.
קח בחשבון משאיות איטיות ונהגים פרועים. סע בעדינות ותשומת לב לעיקולים, רכבים שעוקפים מולך ומאחוריך וסע בשלום.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
מניסיון עבר (מאד) מועט אחרי שעברת את תפוח הכל דבש
אל תרד ל90. תשאר באלון (508)
ותשאר עירני מאד לסיבובים לא נראים (גיתית)
תודה אחשלו!
כל השנים האלה שנמנעתי מהדרך בשומרון רק בגלל שאומרים בחדשות...כזה טמבל, פשוט לדפוק את הראש בקיר. התחלתיבכביש 5 שמתחלף ל- 505, 508, 578 עד ל-90 משם קצת צפונה ושמאלה לדרך 667 - מעלה גלבוע. סיגריה קפה מעל העמק, הצצתי בוויז והחלטתי שעדיף לחזור באותה דרך.המסלול מקסים. כמה כבישים שמעולם לא נסעתי בהם. נוף בראשית, העדרים בגבעות איזה כיף.
לא היתה בעיה של קליטה או בורות וחוץ מערס מקומי בסקודה לבנה שניסה להרשים הכל הלך טופי.
רכבתי בתחושת ביטחון כשמסביבי המוני עמישראל בכבישי השומרון.
רוב יהודי על האספלט מהים לנהר! במו עיני ראיתי.
עשיתי את הדרך הלוך באיזי. בעליה חזרה קצת יותר שמח כי השמש הנמיכה. 6 שעות כולל 4 עצירות ברותם גלבוע ואריאל.
הטיול סידר לי את השבוע. תענוג. ממליץ בחום.
אים יוצא לך בשישי בוקר לעבור 578.ממליץ לעלות ישוב רותם יש קפה ,משהו טוב ונחמד.מאוד כדאי
https://www.youtube.com/watch?v=FkntDWEB6So
המסלול לכיוון הלוך עם תזמון צמתים ויישובים.
גם אני, שוב, הייתי במסלול המדהים. הפעם שכנעתי את האישה לקום בשש וחצי בשביל זה, יצא מרוצה [emoji16]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
יופי.
עכשיו כשאתה גיבור ואמיץ תתחיל מבית אריה 465.
אם אתה לא כל כך אמיץ תתחבר משם לחמש
אם אתה ממש הרפתקאן תמשיך עליו עד לשישים דרך ביר זית. (אבל שישים זה חרא. שתדע)
עשיתי את זה על נבלה ביום שישי אחד או שניים ושרדתי לספר
חלמיש זה טעים
תנסה
אבל זה לא חובה