בכל ה-700/800Gs מיכל הדלק ממוקם מתחת למושב ופתח המילוי נמצא בצד כמו בסירטון שצירפת.
לדגם אדוונצ'ר יש מיכל גדול ובולט יותר - אם אני לא טועה בנפח של 24 ליטר במקום 16 בדגם הרגיל.
אגב, יש לא מעט Gs800 אדוונצ'ר בארץ.
הצג להדפסה
קרוב לוודאי שהוא אופנוע נהדר אבל עדיין חדש ורב הניסתר על הגלוי ומוכוון שבילים ופחות כביש בטח בשתיים והכי חשוב מעל התקציב-מה שבמידה ויהיה אפשרי מותח
עוד את מעטפת החיפוש להתאמה!
הוא אובר כיוון שפותח השרשור רק חזר עכשיו לרכוב, מתניע על NC חביב רגוע ונמוך, קל להתניידות ולא מאיים, ואתה מציע לו מפלצת כוח שמצריכה יד מנוסה ויציבה
שלא לדבר שהבחור מטר שבעים ושש שזה די גבולי לאופנועים מהסוג הזה, אז טכניקה מפצה על גובה אבל....
חיפוש צריך להתבצע במקביל, כשסוכנויות האופנועים הן חלק ממקומות החיפוש, אפשר גם לפרסם את האופנוע שלך במחיר סביר ולראות מה אומר השטח
רוב הסיכוי שתקבל עליו יותר אם תמכור לאדם פרטי מאשר טרייד אין בסוכנות.
רצוי להתמקד על עד שלושה דגמים בחיפוש על מנת שלא להתבלבל ולא לקנות קנייה אימפולסיבית לא מתאימה.
אופנוע שטח שני מחייב היערכות כלכלית אחרת ומייקר את התחביב, בדוק שזה באמת מתאים ולא רק מפתה.
להתרשמותי וייתכן ואני טועה אתה עדיין לא באמת מגובש על מה אתה צריך ורוצה (בסדר הזה) אולי שווה לבדוק בנחת שוב?
1.76 לאופנוע שגובה המושב שלו הוא 83 (וניתן גם להנמכה) זה לא בעייתי בכלל. המושב של הnc הוא בערך באותו גובה, והאופנוע שוקל הרבה יותר.
לגבי אמינותשל דגם חדש ולא מוכר, אתה צודק. לגבי יד ימין וטכניקת רכיבה אתה גם צודק.אבל מי שרוצה לרכב בשטח ישלם מחיר עם כל אופנוע שהוא לא אופנוע שטח. ודווקא(ואת זה אני כותב בתור אחד שלא מגיע גם עם רגל אחת לרצפה באופנוע שטח אמיתי). ודווקא הנתונים היבשים מצביעים על אופנוע ידידותי (למעט עניין הכוח, שבטח ניתן גם להגביל בשטח).
טנרה 700 החדש.
בכלי חדש יש עליות של התוספות ונפילת ערך גדולה במכירה.
לגבי ה-KTM יש המון דעות לכאן ולכאן בקשר לאמינות, קצת קשה לדעת למי להאמין.
לא שמעתי את דעתך לגבי הסופר טנרה 1200.
מוסיף עוד משהו, קטן אבל לדעתי מאוד חשוב.
המלצתי קודם על האפריקה, אני כאמור מאוד נהנה ממנו - אבל - עניין הפנימיות הוא באמת בעייתי מאוד כמו שהוזכר מעלה.
אני חשבתי שאפתור זאת אפטר מרקט אם ארצה בכך, מסתבר שזה כמעט בלתי אפשרי, לא מצאתי פתרון עד כה.
קח את זה בחשבון.
קובץ מצורף 7389
רגע, יש באפריקה טווין שפיצים על 21 והצמיגים טיובלס?
באפריקה יש שפיצים 21 ו18 ובשניהם פנימיות.
בהחלט חיסרון משמעותי לעומת האירופאים, שבכולם אפשר לקבל שפיצים וטיובלס - דוקאטי, במוו וקטמ.
פתרונות אפטר מרקט טובים יש, אבל רק באירופה והיבוא לא אפשרי חוקית, לפחות בפעם האחרונה שבדקתי.
גם זול זה לא - כ2000 יורו.
יש חברה יפנית שמוכרת קיט שהופך את הג'נט שלך לטיובלס ויש חברה איטלקית שאתה שולח את הג'נט שלך והם יהפכו אותו לטיובלס שזה לא רלונטי לישראל.
הקיט היפני עולה באיזור ה150 יורו ודורש כמה שעות עבודה
https://youtu.be/ikKeVNBAmQQ
מכיר אנשים שעשו את זה וזה עובד אבל היו גם כאלו שאחרי הכל היה נזילה והיו צריכים לפתוח הכל ולסדר שוב..
קיט בסוף זה אילתור, טוב יותר או פחות, עדיין אילתור.
רק רציתי לסייג את ההמלצה על האפריקה, פנימיות למי שרוכב בעיקר בכביש זה חיסרון מהותי.
ד"ר או אפריקה, ד"ר מניסיון אישי סבבה לגמרי. אפריקה מהחלומות, אולי יהיה בהמשך.
לאפריקה יוצא דגם חדש ב-2020 חזק יותר (מתבקש) ולפי מה שהבנתי גם נושה הפנימיות יסודר סוף סוף.
מה שאומר נפילת ערך נוספת לדגם הקודם.
מדובר בכלי נהדר שעשה המון רעש בזמנו אבל כמה מחלות ילדות פוגעים בחלק מהרוכשים שלו, צריך להיות
אחד כזה עם מינון מאד מדויק בין הצרכים בכדי להוציא ממנו את המקסימום.
הטענה שלי היא שחלוקת המשימות והיכולת להבין שכל משימה גובה מחיר בתחום אחר תורמת לחיבור לאופנוע
ולכן מדד שביעות הרצון תלויה רק בבעל האופנוע ובחלוקה הפנימית שלו.
אם נשלול רגע את האופנועים שיש להם בעיות מוכרות שהופכות אותו לפסול חיתון, הרי למשל הורסיס 1000
והוי סטרום 1000 כמעט זהים, הורד עכשיו את כל האמונות התפלות, הערצת היצרן ורגשות, בעצם קיבלת אופנוע
שיכול להתאים גם לקהל של קואסקי וגם לחברה של סוזוקי, ואם מישהו יחליף להם את האופנוע בלילה הם לא באמת
ירגישו הבדל. (וכן אני יודע בלה בלה בלה ועוד בלה....) ואפשר להכניס גם את הטריסר 09 לעיסה.
רכבתי על שניהם גם על הורסיס על בסיס יומי וגם על הטרייסר 1800 ק"מ +- בקוראטיה ובסלובניה, להגיד שסבלתי
או אני יכול לקבוע חד משמעית שזה כן וזה לא, יהיה שקר. לכל אחד דברים טובים יותר ופחות אני אהבתי את המעטפת
הכללית של הורסיס אבל זה רק אני... ומישהו אחר מתחבר למנוע הפרוע של הטרייסר.
לכן אני חושב שאתה צריך לנתח נכון את הצרכים שלך מול טבלה מסודרת, זה נראה מטומטם חסר רגש אבל אחד מהפרמטרים
ביתרונות והחסרונות יכול להיות "האם האופנוע הזה עושה לי את זה".
ואז לנסות ולהבין את היתרונות והחסרונות של כל מועמד והאם אתה יכול לחיות אייתם, למכור זו אפשרות אבל היא "עולה כסף".
היו לי המן אופנועים בעבר, מכל אחד נהניתי בצורה אחרת בסופו של יום מצאתי אופנוע "אול ארוונד" שנותן לי כמעט הכל.
להגיד שלא מדגדג לי לרדת קצת למדבר עם אוהל ציוד בזוג, אכן כן אבל בשביל כמה פעמים בשנה לקנות אופנוע יקר יותר
ב-60K ש"ח קצת מטריד אותי.
אופנוע זה אוסף גדול של פשרות, השאלה היא על מה אתה מוכן להתפשר.