הצחיק אותי שכמה משפטים אחרי הדרישה לא לקרוא לנוזל שמן הוא מדבר על שמן.
הצג להדפסה
וחשבתי שאני חובבן...
מיום ליום אני למד, שרוב האנשים בארץ לא קוראים מדריכי כלים לפני נסיעות קשות, בבעיות קשות,...מהמרים ופועלים על עיוור - ממש כמו המון מוסכים.
מקרה שקרה לפלוני: מכניס את הכלי לתיקון, הכלי יוצא עם בעיה אחרת. פותח ספר רכב ומגלה את ההסתברות לבעיה ועובד לפי אלימינציה, וחושב שגילה אותה למרות שהמוסך לא מצליח לגלות אותה - מתעקש שהם יתקנו אותה בדרך שהוא מבין, זה עובד ועדיין נקנס בכסף.
הראש הישראלי..
Sent from my MI 5X using Tapatalk
זה ענין של השקפת עולם.
בסופרבייק הטוב בעולם, אפריליה RSV4 וכן בסופר-נייקד הטוב בעולם - טואונו, יש כבל מצמד.
ושם לא חסכו בשום דבר..
רוכבי שטח מכירים את עיניין מתיחת הכבל ברכיבה טכנית או ברכיבת חולות.רוכבי כביש לא מיומנים בזה.
לא הבנתי את הקטע הזה...
הם רכבו שם ואין תחנות דלק? הם רוכבים והג'יפ מתדלק אותם?
למה הם לא חישבו וסחבו את הדלק איתם? (כן אני יודע שככה נשרך יותר דקל אבל עדיין).
יותר מזה... רכיבה של 350 קילומטר עם אופנוע בכבישים אורבניים זה יום שלם.
אז לעשות 400 קילומטר על דיונות עם צמיגי כביש?
מי זה העופר החכם הזה?
Sent from my MI 5X using Tapatalk
לך תדע..https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1f2ce87110.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...50a8c6a20c.jpg
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
אני מניח שאתה מתכוון לעופר אוגש.
לא יודע מה היה בטיול "ההוא", ודי ברור שהיו שם פאשלות בתכנון. כל הסיפור התחיל ונגמר בזה (וזה בהחלט לא דבר פעוט) שלא עשו שיעורי בית, ולא היו מודעים לכך שכל הדרכים מכוסות חול (דרכים סלולות במקור, אבל כולנו יודעים מה דיונות יודעות לעשות לדרכים).
בכל מקאה, הבנאדם, היום, הוא אחד המובילים בארץ (אם לא ה..) בכל מה שקשור בטיולי שטח. בעיקר בחו"ל.
לגבי התיאוריה שהקלאץ ההידראולי הוא זה שעשה את ההבדל....
אני בספק. תפעול יותר קל זה לא מה שמשנה.
מה שמשנה זה "הבפנוכו", ויותר חשוב, המומנט של המנוע. יתכן שהקלאץ של ה1000 יותר עמיד, אבל גם בלי קשר, ככל שיש יותר מומנט אפשר להשתמש בפחות החלקת קלאץ.
וגילוי נאות, אין לי מושג מה באמת הלך שם.
לא הכרתי את הסרט/מקרה הזה עד היום.
כל הסיפור/טיול ממש לא מעניין אותי וגם לא קורות חייו של מר אוגש, הסיפור הובא כאן כדאי להראות את ההבדל בין הקלאץ ההידראולי לקלאץ המכני באופנועים שהקלאץ עצמו כמעט זהה.
העובדה היא שרק ה650 הושפע מהעניין ושאנשים שהיו שם ויודעים דבר או שניים במכונאות הצביעו על תפעול הקלאץ כגורם הבעיה, קלאץ הידראולי מתכוון מעצמו.
והנה רק דיברנו,
סופרדיוק R 2019 חדש בן חודשיים בעיה במשאבת מצמד ומוחלף באחריות.
אז לא עדיף את הכבל שהיה לי בטואונו פקטורי הטוב בעולם? :)