רכב
הצג להדפסה
.....
אל תגזים...יש פתרונות טובים לעניין הגשם הכל קשור בסדר גודל של השקעה.
בגלל זה אני מתייעץ עם אנשים שעברו חורף או שניים....
ממליץ לקנות חליפת סערה 2 חלקים מחנות של בגדי עבודה, סדר גודל של 30 שח, כדי לקבל כיוון מה נוח לך ומה מתאים לך, וכמובן שתישאר יבש בנסיונות האלו. החליפות מאוד עבות, ומחזיקות יפה. אני מניח שכבר יש לך מעיל חורף.
מצטרף לתהיות של נדב.
אחרי רכישה היום ואתמול של רוב הציוד מא' ועד ת' בכלבוטקס, א.ד. מוטורספורט ומוטורוייב (מסודרים בסדר עולה של שירותיות - כפיים לבחור הנחמד ממוטורייב שעזר לי במשך שעתיים בהסברים ומדידות), ועוד כמה חנויות ברח' שוקן והסביבה, לא הצלחתי למצוא חלפ"ס נוח.
את החלק התחתון עיצבן ללבוש אפילו כשנעלתי נעלי ספורט (ואני מתכוון לרכב עם מגפיים), ואת החלק העליון בכלל לא הצלחתי ללבוש - אחרי הכנסה של שרוול אחד, החלפ"ס כל הזמן נתקע בדבשת של המעיל (rst tartech evo).
יש חלפ"סים שנוח ללבוש? מוכן לשלם קצת יותר אם צריך. הושיעו נא.
ממה שהבנתי, חלפ"ס הוא לא משהו נוח. זה משהו מסורבל שאמור להיות זול ולהשאיר אותך יבש.
זה פחות או יותר שקית זבל בצורת בגד.
נראה לי שהשנה אני הולך להשקיע ולקנות מכנס בנוסח Gear 2 של Revit ברגע שאמצע אחד במחיר הגיוני.
בארץ החלפ"ס נפוץ בגלל שאת כמות ימי הגשם אתה יכול לספור על אצבעות ולא כולם רוצים להשקיע 1500+ שקל על מכנס.
רוב הכלים שנוסעים סביבי בתל אביב שווים פחות מזה.
מעיל רכיבה ומכנס רכיבה אבל יש בגדול מאוד 2 סוגים של ציוד.
הסוג האחד והנפוץ בארץ זה ממברנה נשלפת וככה המעיל הוא בעצם מעיל קיץ לא אטום עם בטנה אוטמת.
זה פתרון מסורבל ולא נוח וטוב רק לטיפטוף קל או רכיבות קצרות.
הסוג השני זה ממברנה מובנת בבד החיצוני של המעיל, המעיל יהיה אטום מבחינת גשם ולא מעביר רוח והביטנה בעצם רק מחממת.
עכשיו הסוג השני זה הסוג הטוב לחורף.
עוד פרט חשוב צריך שהמכנס יתחבר למעיל והכפפות יתאימו בגזרה למעיל . והנעל ביגזרה למיכנס ככה תקבל נוחות ותגיע יבש
מכנס.. חפש באיביי
תנסה ברשת וורקר, יש לי ניסיון טוב איתם (אבל לא לא בחלפ״ס)
http://www.worker.co.il/%D7%97%D7%A0...D7%A2%D7%9C-1/
אש. חלפס בוורקר 99 ₪. אקפוץ היום ואבדוק איך הוא.
למי שמעוניין יש לי מכנס חורף למכירה מדגם ״held frontino", מוצר הכי פרימיום שיש.
Gore tex
ביטנה מחממת פריקה
אין ספור פיצ׳רים.
להגיע יבש ב100% ולהיות ממוגן ברמה הכי גבוהה.
מדובר במכנס לכל החיים תעשו עליו גוגל, רכבתי איתו חורף אחד יבש במיוחד.
דורש 1000 ש״ח
קיצר אחרי חפירות נוספות בעניין,
אין בארץ מכנס רכיבה אטום לגשם (רציני) במחיר שפוי...ורובם הכמעט מוחלט עם ביטנה פריקה שלפח מה שאני מבין לא שווה הרבה לגשם רציני - אם אתם מכירים אחרת
אודה לעזרה שלכם בעניין. אני מעדיף לא לרכוש בחו"ל כי אני רוצה למדוד קודם.
עלתה מחשב אולי לקנות חליפת גשם של איכותית של blade מכיוון שהמעיל שלי גם עם ביטנה פריקה (שאני מבין שלא תעמוד בגשם רציני לאורך זמן) מה אתם אומרים על זה?
בהמשך לעניין החורף , הגענו לאיזור הנעליים :-)
עכשיו אני יודע שלקטנועים ערדליים הם פיתרון מצוין כי כמובן אין התעסקות בהילוכים..
עכשיו על אופנוע הדבר לא נראה לי ממש אפשרי...
רציתי לקבל המלצה על נעליים טובות לרכיבה בגשם עד איזור ה 600 שקלים חדשים (אודה להמלצה על חנויות גם)
ומה חשוב לבדוק בעניין האטימות - gore-tex , ממברנה אטומה וכו' וכו'
תודה.