הטואונו הרבה יותר איכותי מבימר. השירות של BMW אולי ברכבים הוא טוב, אבל באופנועים הוא אותו דבר כמו כל מוסך אחר, רק במחיר שחיטה אחר.
הבוקסרים שלהם זה טרקטור אמיתי. אין שום תחושה של אופנוע.
הצג להדפסה
הטואונו הרבה יותר איכותי מבימר. השירות של BMW אולי ברכבים הוא טוב, אבל באופנועים הוא אותו דבר כמו כל מוסך אחר, רק במחיר שחיטה אחר.
הבוקסרים שלהם זה טרקטור אמיתי. אין שום תחושה של אופנוע.
בן: לא רכבתי על טואונו, אז קשה לי להגיד. אין ספק שמנוע V4 שטרם יצא לי להתנסות בו הוא מעניין. לגבי המוסך של אופנועי BMW גם בהשוואה למוסכים אחרים (מחוויות שצברתי לאורך כ 30 שנים) ההתיחסות ללקוח היא מעל הממוצע שאני חוויתי. מחינתי יש לזה משקל משמעותי בבחירת יצרן האופנוע. לא שיש לי משהו רע להגיד על היבואנים האחרים, אבל זאת ההתנסות האישית שלי.
דיזל: את רשיון ה A שלי עשיתי על R100 :-) עד היום אני זוכר איך זה היה להתרגל לפתיחת גז בשמיניות כשהמומנט של המנוע מטה את האופנוע (שלא לדבר על הקלאץ')... ההבדל הוא שהמנוע שתול בגוף מינימליסטי. לגבי המעבר הבין גלקטי, יכול להיות שאני עוד לא מוכן
רכבתי רכיבת מבחן קצרה על gs1250 החדש.
האמת, הגעתי רק כדי לסמן וי על הרכיבה ולהזמין, אני מחליף מדי שנתיים כ״רכב צמוד״ וקיבלתי אישור מראש לתקציב.
חשבתי שזה יהיה שדרוג או גיוון הגיוני מהאפריקה שאצלי כשנתיים.
על הנייר פיזית הם דומים למדי, משקל, גובה מושב וייעוד כללי. והרי הבימר הוא סוג של מלך הקטגוריה.
קשה לתאר את האכזבה, לא התחברתי לשום דבר באופנוע, לא המנוע, לא הגיר, אפילו לא היה נוח במיוחד.
הוא בהחלט חזק יותר מהאפריקה, זה לטובתו. אבל זהו, בכל פרמטר אחר שמחתי כל כך לחזור לאפריקה.
הבימר הוא אחד האופנועים היחידים שסיימתי רכיבה בלי שום חיבור כלשהו. חיוך, משהו...
לפי נתוני המכירות אני במיעוט, אבל נראה לי שהאגדה הזו צריכה איזו מתיחת פנים משמעותית כדי למשוך קהל חדש. פשוט הרגיש לי מיושן, ואפילו לא מוצר מוגמר לחלוטין.
אנסה בקרוב את הקטמ סופר אדוונצר, אולי הוא יהיה אופציה. (פסלתי בינתיים גם את המולטיסטרדה, יותר מדי ספורטי בשבילי).