1. מה מהירות השיוט הנוחה שלו? אני מניח שלבקש ממנו לשייט על 140 זו לא בקשה מוגזמת
140-150 זה סבבה לגמרי, אפשר גם קצת יותר אבל זה כבר יעייף אותך (אמחנו באותו גובה)
2. מה תדירות הטיפולים שלו? מקום אחד אומר כל 12, מקום אחר כל 6. ומה תדירות כיוון השסתומים?
6 קטן ו 12 לגדול. כיוון שסתומים, שאלתי את המכונאי כשהייתי על 120K ולא היה צריך. אבדוק בטיפול הבא 132K
3. האם יש מחלות נפוצות לכלי? איך אתה מסכם את איכות הבניה והמכלולים?
אכתוב על מה שלי היה איתו (האופנוע בן 13):
נשרף מחבר חשמל, כנראה נכנסו מים והוא קיצר
כשהמצבר חלש הוא מתקשה לזהות את המפתח המקורי וצריך קצת לשחק עם זה ובכלל מערכת HISS (לזיהוי מפתח מקורי) קצת מעצבנת
חיסרון קטן ומעצבן - הוא נפל לי בין הרגליים בעמידה במקום (יצאתי אהבל והורדתי אותו מג'ק אמצע והג'ק צד היה פתוח) בשל המשקל רגלית הרוכב פשוט נשברה
4. במידה ולא מורכבים ארגזי צד, כמה קשה להתנייד איתו בעיר ונניח בין רכבים בפקק?
עם ארגזים אין מה לדבר
בלי ארגזים זה קשה כשממש צפוף, זה האופנוע הייחיד שהיה לי שפשוט ויתרתי כמה פעמים להגיע לראשית הרמזור ופשוט חיכיתי מאחורי רכבים
5. מבחינת עלויות אחזקה - ביד ימין מתונה, לכמה ק"מ אפשר לצפות מסט צמיגים, שרשרת/גלג"ש וכו'?
יד מתונה - צמיגים 17-25K קידמי ואחורי!! המשקל על הפרונט הוא עצום. גלגל"ש לא זכור לי אם החלפתי או לא אבל יש לו מומנט של בהמה אז לא להיות חיובי מידי עם זמן החיים של השרשרת
6. עד כמה הוא מגושם כשהכביש מתחיל להתפתל? אני לא הולך לרכב עליו כמו ולנטינו רוסי, אבל איך הוא מתמודד עם קצב קצת יותר מהיר בהרים?
לא רוכב עם מגרזנים, אבל הוא ממש בסדר עם כל פעילויות הכביש
7. מה זמינות החלפים שלו בארץ?
לא יצא לי לדבר עם מאיר - הונדה בכלל