רואים שאתה לא מכיר את הג'ינג'ית. יפה אופה ורזה. ממש אשת חייל.
לשימוש של רן שרובו בכביש, בהרכבה וכולל הרבה טיולים למרחקים ארוכים צריך אופנוע חזק ומרווח.
הצג להדפסה
תחשוב מדבר יהודה ואופנוע
http://corinnealexandra.com/wp-conte...-waylon-33.jpg
יש לי נטיה כזאת להגיב לאנשים מעצבנים
רן,הו רן.
כמתחיל בשטח [אתה] תהיה חייב לקנות צעצוע 250 סמק יפני,יש מבחר גדול מכל יצרן.
גם בגילך המופלג תוכל ללמוד את רזי הרכיבה ותאמין לי ולפולגז שתעדיף ליפול עם 130 קילו מאשר עם 230 קילו משאית.
אתה תגלה עולם חדש שנפרש בפניך ועל אף ארצינו המיניאטורית תגלה עולמות מופלאים [ריצרץ]
לא חייבים חדש אז תוכל למצוא כלים מ 6000 עד 15000 וזה יהיה מספיק טוב עבורך בלבד עד שתתמקצע יותר ותוכל לעבור לנפח גדול.
למרות שגם אני מקבל קצת קיא בפה שהשם KTM עולה בראש אבל בתכלס ממה שכתבת יש להם כלים שיתאימו למה שאתה מחפש.
אם היעד הוא השטח לדעתי זה פחות מעניין. מה שמעניין אותי הוא מה יש בשטח - שקט, ריח של שדות, זמזום חרקים, מרחבים ירוקים ציפורים ולטאות. כל זה נעלם ברגע שאתה מכניס לשם מנוע. מניסיון, אם אתם רוצים שטח צאו עם אופני הרים טובות, תתאווררו תעשו קצת כושר תתחברו לסביבה ותהנו ממנה ולא תבינו איך לא עשיתם את זה קודם.
אני כבר לא בגיל של לחבק עצים. הם לא מחבקים בחזרה.
כבר הספקתי לראות אתמול ג'ויימקס משוגע על איילון עם אופניים תלויות מאחור בשבת בבוקר. כנראה חזר מבן שמן.
לא פרקטי בעליל.
ההישגים שלי בשטח דלים. מאד.
ועדיין קשה לי לראות את עצמי כובש את משלטים 21 ו 16 עם אופניים. נושם את ציוץ הציפורים.
איטליה חרא
גרמניה חרא יקר
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
יותר מזה,
מי שרוכב שטח (אופנוע), שורף קלוריות לא פחות מזה שמדווש.
אגב קובי,
אאל"ט אתה על crf250 ראלי.
אםאתה נגד לרכוב בשטח,
למה להחזיק אופנוע כזה?
אני לא נגד רכיבה בשטח, סה"כ הבעתי דעה והעלאתי רעיון. פשוט כרוכב אופניים ותיק אני יודע ליהנות משני הצדדים.
אתה אולי לא היית במדינה בשנים האחרונות, דיעות כמו שלך אינן מקובלות יותר.
אתה צריך לבחור צד והתחיל לטנף על הצד השני.
עכשיו יש לך שתי ברירות,
או להכריז שרוכבי אופניים הם טייציונרים, זורקי פנימיות בשטח ומסכני תנועה בכביש,
או להעמיד את עצמך למשפט והלקאה ציבורית כאן ומייד!
;) ;) (צוחקים כן? חג שמח).