צ'מע אף אחד לא בעניין של שבירת שיאים. נעצור נברר, נשמור עם היד על הדופק.
כתבתי למעלה, אם מתעייפים, משנים. קלללל
הצג להדפסה
פעם היה לי אופנוע
אחר כך היה לי אופנוע עם ארגז אחורי
אחר כך היה אופנוע עם ארגז אחורי ותיק מיכל
אחר כך היה אופנוע עם שתי תיקי צד רכים
אחר כך היה אופנוע עם שתי מזוודות קשיחות
אחר כך היה אופנוע עם שתי מזוודות צד קשיחות ותיק מיכל
אחר כך היה אופנוע עם שתי מזוודות צד קשיחות וארגז אחורי
אחר כך היה אופנוע עם שתי מזוודות צד אחוריות ארגז אחורי ותיק מיכל
אחר כך היה אופנוע עם שתי מזוודות צד קשיחות ארגז אחורי ותא מטען במקום מיכל הדלק
בהמשך אם יחסר מקום יהיה אופנוע עם שתי מזוודות צד קשיחות ארגז אחורי תא מטען במקום מיכל הדלק ותיק מיכל.
אני אביא את ערכת הקפה אל תאיים עלי
טפי כוס אמו הקורונה הסינים והעולם משעמם לי בבית.
אני בפנים, מקווה. צריך לבחור איזה מקום שניים לבקר בדרך, בשביל הכיף שבעניין.
נראה לי שעדיף לא לתכנן תוכניות על טיולים וכו' לחודש-חודשיים הקרובים.
מהירות מעייפת. רכיבה בקצב של 140-150 אולי מהירה יותר, אבל דורשת יותר ריכוז, שלא לדבר על הרוח הנלוות לזה שאלא אם אתה רוכב על גולדווינג או אופנוע דומה לו, אתה תרגיש אותה בדרך כזו או אחרת, גם על אדוונצ'ר.
אני יכול להעיד על עצמי שמסלול של 580 ק"מ על ה-NC700X שלי בשיוט מהיר עייף אותי הרבה יותר ממסלול של 670 ק"מ על ה-GS500 שהיה בשיוט של 115-120 קמ"ש, למרות שעם ה-NC היו הפוגות די ארוכות בטיול.
כשתסתיים הקורונה ימ"ש, יוצא לאיירון באט. 1600 ק"מ ב-24 שעות. אעדכן איך היה :)
למה כשתסתיים? עכשיו זמן מצוין.
כתבתי משהו אחר. הקצב יהיה תלוי בתנאים ובמקומות יפים נרכב בערך במהירות חוקית. בקטעים משעממים עם תנאים מתאימים נרכב מקס' 140. למה להגביל מהירות?
כי אני לא מכיר את הכלים והניסיון של שאר הרוכבים וכמו שכתבו כאן רמת ריכוז גבוהה צורכת הרבה אנרגיה. הקצב בסופו של דבר נקבע ע"י הרוכב האיטי בקבוצה.
אחלה. המטרה היא להינות, לא רק לסמן V. ברור שיהיו מקומות לבקר להסתובב ולנוח.
ידעתי שהקורונה תהפוך אותך לאדם הגיוני.
נראה לי שהתרומה לשפיות גוברת על הסכנה כל עוד שומרים לא להסתובב בחנויות נוחות, מסעדות ורק לתדלק. אם ההנחיות ישתנו ויכריזו על סגר זה משהו אחר.
אתה מוזמן להצטרף ולהשלים גיחה לאילת הלוך חזור ודפקת כרטיס. :)
גם אני חושב...
כביש 10 דורש רכיבה בקצב איטי יותר ואינו מתאים לאיירון-באט.
לצערי במדינה הקטנה שלנו אין מנוס מלחזור על אותן הנקודות מספר פעמים.
ולשאלה למה לא עכשיו - כי אנחנו בדרך להסגר, יש לי משפחה שכוללת אנשים ברמת סיכון גבוהה לנגיף, ואני לא מתכוון להסתובב במדינה ולהסתכן בחשיפה מיותרת לנשאים.
איך אתה נחשף? אתה לבד. אתה גם לא חושף אף אחד. לתדלק אתה במילא מתדלק לבד. אוכל? קח איתך.אם אתה תקוע בבית כי אתה מטפל בילדים (אני) זה משהו אחר.
אולי זה רק אני, אבל לי קצת קשה עם כל המצב שהדבר האחרון שעולה לי זה לטייל ברחבי הארץ.
לא בהכרח קשור לחשיפה והדבקה, אבל קצת קשה לי לצאת להנות שאנשים שאני מכיר נמצאים או בבידוד או בחל"ת.
מציע לנצל כל הזדמנות לצאת ולהתאוורר * בלי ועם קשר לרכיבה. פשוט רכיבה נראית לי בין הפעילויות היותר בטוחות ושפויות.
* אם לקראת סגר, בוודאי.
* בסגר לא.
ובנימה קצת אופטימית.