חחחחח איך הצלחת לשבור את הרגלית עם השלדה??
הצג להדפסה
חחחחח איך הצלחת לשבור את הרגלית עם השלדה??
כיכר מעגלית אחרונה בדרך הביתה, תמיד נוסע מאחורי האוטו התורן, הפעם החלטתי להחליק לידו.. denied
אני חושב אם לארגן מגרעת ברגלית כמו שיש בידיות, שישבר שם, בתושבת זה יותר באסוש (גם הכבל נקרע, כנראה גם דורש החלפה)
ziki - F800ST
אגב, עוד טיפ מעניין מסטפן - להסתכל מעבר לשמשות בתוך הרכבים, לפי הצללית אפשר לקלוט תנועות מקדימות אם הנהג מתכנן לעבור נתיב למשל.
אני משתמש בברקס האחורי תוך כדי רכיבה בשביל "להרגיע" את הזנב של האופנוע או למנוע ממנו להתרומם
בין אם בהאצות חזקות, פניות וכו
משתמש בטכניקה דומה גם ברכב, בלימה ברגל שמאל, כן גם כן תוך כדי פול גז.
הדבר מאפשר גם ברכב וגם באופנוע לשמר שליטה יותר טובה בכלי תחת האצה או פנייה מהירה.
על Mt 07 שיצא לי לפגוש לאחרונה הייתי צריך בתמרונים איטיים לעדן את פתיחת המצערת עם הבלם האחורי
אני מחזיק בדעה שבשביל לעדן את פתיחת המצערת יש קלאץ', לא ברקס אחורי.ציטוט:
על Mt 07 שיצא לי לפגוש לאחרונה הייתי צריך בתמרונים איטיים לעדן את פתיחת המצערת עם הבלם האחורי
אבל אני לא מדריך רכיבה.
יש איזשהו מו"מ קטן כדי לחזור למהירות שהייתי בה אם אני משתמש בקלאץ'. עם הבלם זה איכשהו יותר מדויק/מהיר (פשוט משחרר אותו) אם כי כאמור מקצר את חיי הרפידות.
נראה שבאמת משתמשים בבלימה תו"כ גז גם ברכבים
https://www.youtube.com/watch?v=xl7O01h7MU4
לגבי הטיפ האחרון.. לא יודע, לא מכיר את הסטפן הזה אבל מכיר שנכון לשים את המבט הממוקד רחוק, לאן שאתה רוצה להגיע, להמנע מלבחור קו נסיעה מאחורי רכב ובטח שלא להסתכל לתוכו..
בלם אחורי משמש אותי בעיקר -
1. זינוק בעלייה.
2. ברגע שעולים מאחור כשאני מרכיב
3. כשאני בסיבוב - בעיקר בתוך תחנות דלק -מהתדלוק לחניה הפנויה...
אני משתדל לרכב במהרות שלא מייצרת ״הפתעות״ - גם בחורף (עוזב גז - ורק אחרי מגיע לבלימה)
לשלב מעט אחורי - כמעט ולא יוצא לי.
לא עשיתי (אעשה בקרוב - עניין כלכלי) קורס רכיבה,
אני מניח שזה עניין של סגנון רכיבה.
גז ובלם יחד - בקרטינג - כשלמנוע לוקח מלא זמן להתאושש..., יש לי 4 גלגלים ואני לא משלם על רפידות....