אבל אולי היו מגבלות על חידוש מנועים ולהגיע ל 50,000 סל"ד לא בדיוק היה מטיב עם מנוע שתוכנן להתחרות עונה שלמה למשל.
הצג להדפסה
אבל אולי היו מגבלות על חידוש מנועים ולהגיע ל 50,000 סל"ד לא בדיוק היה מטיב עם מנוע שתוכנן להתחרות עונה שלמה למשל.
נתחיל עם זה שאתה מפספס את הנק' - ואולי יותר קל להתפס לזה יותר כי זה מספר.
הנק' שאני רציתי להעביר הוא שהוא היה שם מאד קרוב (לאו דווקא ל NR) לאיכן שהמירוצים מתרחשים.
כשאלופי עולם ורוכבים ברמה העולמית מדברים ברמת החברים (מעין קומונה כזאת שכולם מכירים את כולם - הכוונה הם מכירים רוכבים אחרים ברמתם ברמה החברית).
לגבי הגיע או לא הגיע ל -29 אלף?
אני נוטה לחשוב שכן כי HRC וקבוצות המירוצים בכלל כמעט אף פעם לא משחררים פרטים מלאים על מה הם ניסו למה הם תיכננו ומה ה KNOW HOW שהם השיגו מכך.
וההגבלה של מנוע מירוץ של אבי טיפוס (שזה הפורמולה של ה GP) היא שונה מאד מהמגבלות האלק ששמים על אופנוע חצי סדרתי בטח בשנת 2020 לעומת 1978~.
אולי המגבלה היתה מגבלת אמינות למירוץ שלם ופרדי ספנסר תיאר הקפה בודדת או יישורת בודדת.
לא יודע - נראה לי סתם נתפסת.
בשבילי זה שאפשר לדבר עם מישהו שבכלל היה ברמה הזאת בגובה העיניים זה שינויי.
אתה חושב שפרדי ספנסר הגזים?
אולי
אתה חושב שדאג צ'נדלר הגזים?
אולי
מה זה משנה באמת.
אני לא מתכוון לקנות ולרכב על ה NR
אותי משעשע שחלק (מואה) רוכבים על כלים חזקים יותר או שווי ערך (כ"ס\משקל) לכלים שרוכבי על התחרו בהם. לגבי ההגבלות- אני די בטוח שהמהנדסים ניסו להגביל את הרוכבים ולא לנצל את כל מה שהמנוע מסוגל לתת כדי לסיים מירוץ. זוכר משהו מצחיק איזה סרט מירוצים שהמהנדסים ביקשו מהרוכב דווקא להעלות את הסל"ד כדי לשרוף יותר שמן בהקפות האחרונות. הוא ניצח בפיניש ליין קיבל וובלינג ומת.
לגבי ההודעה שלי ממקודם.
מתנצל, לא משהו אישי (ובטח לא נעלב בשם חברה, בניגוד לזקנים כאן, אין לי סנטימנטים למכונה) משהו על תופעה.
כשסיפרת את סיפורך, קפצה לי לראש סיטואציה שנכחתי בה הרבה פעמים, בהם אני יושב במוסך על כוס קפה, בזמן שאיזה לקוח (בד"כ גם אחד שחצן, אבל אני ממש לא מכוון לשם), בא ו"מלמד" את המכונאי איך לעבוד, מה העיה ומה אמור להיות הפתרון, וזה כי "אמרו לו באינטרנט", ומבלי שהחזיק מפתח פעם אחת בחיים שלו. סיטואציה דומה בקורסים לרכיבה, בהם ידעני מקלדת מלמדים את המדריכים על אופנועים ועל רכיבה.
עכשיו, כנראה וזאת לא הייתה הסיטואציה אצלך, כי תמיד אפשר וכדאי לנהל שיח, ולהביע דעה. אני גם עושה את זה מול המכונאי שלי, אבל תמיד בקטע של לבוא מנמוך, ויותר לשאול שאלה מאשר לקבוע דעה. אבל כשכתבת "מלגלג" (על אופנוע שכנראה רק קראת עליו) זה ישר הקפיץ לי לראש את שתי הסיטואציות הנ"ל.
ושוב,
אף אחד לא נעלב. וזה גם זמן של סליחות, אז אם יצאתי לא במקום, סליחה.
הייתי מת לרכב על האופנוע הזה.
סל"ד גבוה זה אחד המגניבים והכיפיים.... למרות שלאורך זמן זה חופר לך במוח.
פגישה עם נערת פוסטר מהילדות לא תמיד עולה יפה. בעבר קראתי שפרדי ספנסר כינה את האופנוע Bucket of bolts.
גם ה NR750 לא היה מכונה שהכתה גלים בצורה של ניצחונות מירוצים, אבל מצד שני גם ה-RC213V גם לא בדיוק ניצח סדרות מירוצים - גם הוא נשאר רוב הפעמים במוסכים סגורים או בסלון של בית מעוצב והוצא לנשום אוויר באירועים מאד מסויימים.
לך תתרסק עם מכונה ששווה 180 אלף $
אני מניח שזה נכון לכל מכונה שהמחיר שלה עובר סף מסויים, היא הופכת מכלי מסלול לתכשיט.
איך אמר לי פעם חבר על כל החבורות של הנהגים בכל הפרארי הלמבו ה NSR וה GT40:
It's to be seen in, not to drive in.
Sent from my SM-G955U using Tapatalk
ואני חושב שזה פשוט סיפור מקסים ומעניין :)