דרזנר - השושנה רדוף בטרייסרפוביה
דרזנר - השושנה רדוף בטרייסרפוביה
טוב אחרי שבוע שימוש יכול לספר שהיא נהדרת פרט לדבר אחד שמטריד אותי זה איכות הסאוונד שנשמע שטוח לחלוטין,
חיפוש בהגדות מביא אותי לאקוולזייר אבל הפונקציה הזאת מושבתת לי.
איכות צפייה מרשימה חיבור מהיר לכלל הבית וכל המכשירים המכילים בלו טווף. בסדרות עדיין סאוונד סביר במלל מצריך
הסתגלות.
על הפרק רכישת מקרן קול בסיסי תואם שיכול לתת גם פתרון מוזיקה טוב לבית.
https://www.wisebuy.co.il/product.as...ductid=1077245
רכישה נוספת היא סטרימר:
https://scopedigital.co.il/p/%D7%A1%...RoCgz4QAvD_BwE
דעתכם המלומדת נדרשת-תודה
תבדוק עדכונים או מקור תקלה שמונע מאקולייזר לפעול. כיוונון נכון יכול לעשות פלאים.
שושנים, בגללך ובגלל השרשור שלך התפנקתי גם באחת כזאת (רק 50, כי זה מה שנכנס בגודל). אולי זה היה פינוק מיותר - יש לי טמבליזיה ישנה של סמסונג כבר עשור+, ממילא מחוברים אליה גם קופסת יס וגם NUC שמשלימים אחד את השני ואת כל ה"חוכמה" שאני צריך, אבל היא רואה הכי הרבה שימוש בתור עמדת מיון תמונות ועריכת סרטונים, אז ראיתי את השרשור הזה ואמרתי, אולי סוף-סוף לא ייצא לי להסתכל על מסך הטלויזיה ולהגיד "איזה חרא זה נראה, אלך למחשב שלי לבדוק את האיכות האמיתית"...
עוד שבוע אספר כשאבין אם אני צריך להודות לך או לא :D
ואני מוכן לסאונד גרוע... אין מנוס ממקרן קול, או במקרה שלי מגבר. טלויזיה דקה, רמקולים 20W פונים אחורה, מה כבר אפשר לצפות..
נ.ב. סורי, לא יכול לעזור עם סאונד בר, בעיקר כי אני בגישה של "אם כבר אז מגבר", פשוט כי יש אחד ממילא. אבל אשאר לקרוא, אולי אני מפספס משהו.
גיליתי שהטלוויזיה גם מדברת ואפשר לדבר אליה (באנגלית כמובן) ... איזה כייף להגיד למישהו משהו והוא אשכרה עושה
את זה....אפשר באופנוע?
שלא תתחיל לצפות בפורנו
אני בספק אם היא תסכים לעשות את זה איתך :biggrin:
היא זו הטמבליזיה
פורנו זה מציאות מדומה בה הרוכב נותן ביצועים עם הכלי הנוזל שלו.
יש לי בסטרימר אנדרואיד או גוגל TV או חרטא אחרת. סיוט.
אין אף חיפוש של טייטל ארוך שהיא מבינה מה אומרים לה.
לקינוח שאלה לקונספירטורים:
למה גוגל אוספת דגימות קול, דגימות טביעות אצבע ותמונות פנים אישיות (סלפי) מאזרחי הכדור?
א. כי למשתמש חשוב להסתיר את סוגת הפורנו המועדפת וגוגל מאוד מקפידה על אבטחת מידע ופרטיות המשתמשים.
ב. כי לגוגל יש עסקה סיבובית עם ה- NSA שמותר לה להכחיש לפי חוקי החירום מאז התאומים.
ג. כי בעתיד...-רגע, דופקים לי בדלת.
אתה באמת חושב שחברה שעיקר ההכנסה שלה באה מהצורך לדעת עליך כמה שיותר כדי לדחוף לך דברים שתרצה לקחת, ועסוקה בלפתח אלגוריתמים שיכולים ללמוד מכל דבר - תמונות \ קול \ מה שזה יהיה - מה שהיא רוצה ללמוד, צריכה תאוריות קונספירציה בשביל להסביר למה היא מעוניינת לאסוף עליך מידע? באמת?
נ.ב. קניתי, שמתי, התקנתי, חיברתי. פינה לי את הקופסה של יס, כי הכל עבד ממש טוב, כולל החיבור ל-NUC. טוב, כמעט הכל - בשביל לכבות מסך ולהשאיר טלוויזיה עובדת (נניח, בשביל לשמוע מוסיקה במגבר) צריך להתעוות לאיזה תפריט עזרה הזוי, במקום שזה יהיה אופציה מהירה. כי סמסונג עקשנים חמורים. בסדר, כל השאר סבבה, את זה אצטרך לשרוד.
יש לך אפשרות לעשות קיצורי דרך לתפריט אישי, או לדבר אליה באנגלית.
פתרתי את עניין הצליל בקלות וללא כסף ועל הדרך נלחמתי בפחד הטכנולוגיה שלי.
כולם אמרו לי שרוב מוצרי הסמסונג יודעים לדבר בניהם, ולי יש מערכת מיקרו שלהם קצת ישנה
אבל תקינה ועובדת ובעלת צליל אלוהי, מסתבר שיש לה גם יכולת שידור בלוטוף...
אז קצת משחק בהגדרות והצלחתי לשייך את הטלוויזיה למערכת, זאת אומרת שידור הצליל כרגע
הוא מהרמקולים של המערכת. נהדר.
רק שים לב שאין לך דיליי. מניח שאם הטלוויזיה חכמה מספיק, ניתן לסנכרן, אבל דיליי, אפילו קטן, משגע אותי.
בד"כ זה בהגדרות של הטלוויזיה, תחת אחד התפריטים