רוב הסוכנויות הגדולות בארץ מחזיקות מלאי ישן של דגמי 21.
רוב הסוכנויות הגדולות בארץ מחזיקות מלאי ישן של דגמי 21.
החיים קצרים. לך על הגוצי, מקסימום תמכור אח"כ ותאבד עוד כסף :)ציטוט:
עכשיו אני בהתלבטות רצינית: האם ללכת על האופציה השפויה (והלא בלתי מהנה) של הטרייסר או ללכת אחרי הלב למוטוגוצ'י? אם זה לא היה כרוך בהפסד כספי רציני, הייתי קונה את הגוצ'י ואם לא מצליח לחיות אתו מוכר אחרי שנה וקונה משהו אחר. הבעיה שזה סיכון (כספי) רציני שאני לא רוצה לקחת.
על הנייר, והבהנחה שהבעיה שהייתה לדרזדנר אינה קיימת עוד - זה אופנוע טיולים סופר מגניב.
בינתיים אין בעיות מסוג זה (טפו טפו) וגם אין שאיפה לחצות את המדינה ביום אחד. האופנוע ישמש בעיקר לרכיבות לעבודה (כ-6 ק"מ לכיוון), סידורים בתוך העיר, רכיבה מידי פעם לקריות ועכו ומידי פעם לאזור ת"א. כשיש זמן ומזג האוויר יפה לטיולים של כמה שעות. האם גם אז היית ממליץ על הגוצ'י (כאחד עם ניסיון בשניהם)? נראה לי שגם הגוצ'י וגם הטרייסר יוכלו לעמוד במשימה.
תודה, לוקי. כשאחליט על מה אני הולך אתן לאיש המכירות הצעה נגדית. אם לא ילך ננסה בת"א. מכל מקום, הרעיון של טרייד הוא להתעסק מה שפחות עם ההחלפה. נסיעה לת"א מתחיל קצת לפספס את העניין.
אכן, מדובר על "יד שניה 0 ק"מ" – כלומר האופנוע לפחות בן שנה, כפי הנראה המודל ה"ישן". יש לך מושג מה העדכונים וכמה הם עקרוניים?
אני מניח שזה חלק מהתשובה. השאלה מה זה "דגם ישן". איש המכירות הבטיח לי שזה הרבה אחרי שבעיית ה-o-ring ונזילת השמן טופלה.
היו עוד בעיות לדגם הישן כמו נזילות מהמנוע ושריפת קלאץ׳ לא בכולם אבל עדיין בשנתיים הראשונות הם למדו מה לא בסדר ואז תיקנו הכל במפעל, הדגם עם הטיובלס הוא כבר דגם בשל.
אם אתה מוציא מהמשחק את יתרון הנוחות אז הטרייסר עדיף, נותן זריקת מרץ לחיים אם כי חסר לו את היחודיות והמיוחדות של הגוצי, מבחינת ביצועים עם שניהם גירדתי רגליות ושניהם נהנים לעשות את זה עם תחושת ביטחון.
עכשיו בדיוק קראתי שב2021 היה ריקול להחלפת שסתומים בV85tt אם אתה קונה תבדוק שהאופנוע הגיעה מהמפעל עם השסתומים המעודכנים, לא הייתי קונה אופנוע חדש שבמוסך פתחו ראש מנוע כדי להחליף שסתומים
תודה לכל מי שענה. עזרתם לי מאוד. נראה מה יהיה בהמשך.... יש מצב שהוורסיס שלי יופיע כאן :cheers2:
הסיבה העיקרית שבגללה לא קניתי את ה V85 היא זה שבעופר אבניר לא רוצים להביא את הדגם 2022 ומנסים לדחוף את הדגם הקודם (ואפילו לא בהנחה משמעותית), הייתי מוכן לסגור הזמנה ועל זה זה נפל,הם גם בכלל לא אומרים מתי הוא כן יגיע.
אני מהמר שאחרי שאבניר יפטרו מהמלאי למעט הזמנות הם לא יביאו מלאי חדש.
להבנתי שלם מעל ל80k עבור גוצי יד ראשונה מיבואן כאשר יש לו מתחרים חדשים דוגמת הטנרה 700 או לחילופין טרייסר ( נכון נישה קצת שונה) שנתפסים ככלים אמינים יותר ואני מניח שחזקים יותר שם את הגוצי מול תחרות קשה.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
נכון כלים ששיכים.לנישה.
ועדיין בישראל מחיר ואמינות ( לא תמיד מוצדק ולפעמים פשוט סטיגמה) עדיין מהווים פרמטרים חשובים.
אני מניח שאם גוצי חדש היה זול יותר כן הייתי חושב עליו יותר ברצינות ( לפחות לפני.הסיפור שלך היה איתו).
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
למזלינו, ייתכן שאבניר חושבים אחרת ממך.
אחרת כל שוק האופנועים היה מורכב מטרייסר, NC, ויסטרום וורסיס.
מקווה שכשיפטרו מהמלאי, יביאו עוד.
לא כולם קונים אופנוע בשיקולים כלכליים קרים. יש את אלה שיכולים להרשות לעצמם לקנות אופנוע שמוצא חן בעינהם, בלי לשבת עם דף ועט ולערוך השוואה של עלויות טיפולים וירידת ערך.
אני מצידי אגיד, שאם הייתי בשוק לאופנוע חדש כלשהו - לגוצי היו סיכויים טובים לזכות במכרז.
אגב - במבט חטוף באינטרנט, לא ראיתי שום שינוי מכאני בין דגמי 2021 ו-2022.
מה שמפריע לי היא הגישה (אני לא רוצה להשתמש במילים חזקות יותר) בסוכנות של עופר אבניר. ראשית, ניסו למכור לי אופנוע משנת 2020 (או אפילו 2019 – לא יודע) כאילו הוא מ-2021. גם התמחור היה בהתאם: המחיר שנדרש (76,000) הוא בדיוק מה שמופיע במחירון לגבי מודל 2021 יד I 0 ק"מ, כשלמעשה המחיר היה צריך להיות 68,882 (למודל 2020 יד I 0 ק"מ). הדבר השני שמפריע הוא שלמרות שמדובר בעסקה של משומש + כסף תמורת חדש, מה שהם הציעו לי הוא מקסימום 24,000 (אם הכול תקין בבדיקה) כשמחיר המחירון של האופנוע שלי (ללא תוספות) הוא 38,000, כלומר, 14,000 (כ-40%) פחות מהמחירון. אני לא יודע אם זה כשר או לא, אבל זה בטוח מסריח.