אקטואליה. פוטין ואוקראינה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mudale222
אני לא יודע מה קרה ב14, ובטח שאני לא תומך בפוטין ובפלישה.
מה שאני בא להגיד וזה די ברור, זה שכל ההצגה התקשורתית השטחית של המצב כאילו פוטין השתגע בן לילה\רוצה להחזיר את האימפריה הסובייטית וכו'.. זה פשוט קשקוש.
אנחנו פשוט מפוצצים בפייק ניוז. איפה ראית תמונה אחת של ילד רוסי או חייל נפרד מהמשפחה שלו בבכי לפני שהוא הולך למלחמה?
אין שם בן אדם טוב או רגיש אחד? גם ההצגה של נשיא אוראינה סופר הירו גיבור וכו', אותו דבר בדיוק.
הבן אדם הביא את המצב הזה במו 2 ידיו ובכל הכח חתר להגיע למצב הזה, לא הקשיב לשום אזהרות ופשוט יצר את המצב הקיים, והיום הוא גיבור על.
האם אישתון קיבל כסף על זה? ספק רב מאוד. הוא לא מספיק מפורסם וגם שאר המאמרים לא בדיוק בכיוונים כאלה.
פוטין לא השתגע בן לילה הוא כבר שנים מכין את הקרקע למשטר הייבריד קומונסטי או קומוניזם 2.0 עם אספירציות לאיחוד מזרח אירופי שהוא המנהיג שלו, פשוט לא הקשבנו לו ולא חשבנו שהוא רציני ועכשיו המערב קיבל סטירת לחי מצלצלת.
גרמניה הבינה היום את זה והיא פועלת להשתחרר מהגז הרוסי ועסקים עם רוסיה גם אם הסנקציות יוסרו.
גרהרד שרודר שהיה הקנצלר לפני מרקל תחת לחץ להתפטר מתפקיד הCEO של חברת הבת של גזפרום והוא בעצם זה שהביא את התלות הגרמנית ברוסיה, לא עוד.
העולם התפקח, דברים לא יחזרו לקדמותם גם אם פוטין וליזינסקי התנשקו ויפתחו במערכת יחסים אינטימית