פה הבירה חינם.
הצג להדפסה
פותש יקר , נראה לי שאן כאן ויכוח, מדרגות הביטוח על פי הסמק" והמחירים מגוחכים.
אמצעי לקיחת כסף. לא זכור לי ביובל שנותי מאבק כל שהוא של הציבור שצלח.
העם רוצה צדק חברתי הפך לפסטיבל שכמה זמרים מדושנים נהנו בו.
"הציבור מטומטם לכן הציבור משלם , ומה שבא בקלות בקלות יעלם.
הציבור נאלץ לשלם בגדול, ואותי מעניינת ירדנה יותר מהכל."
הולך למילואים ןסןפר את הכסף שאן .,
משיח לא בא משיח גם מטלפן ."
עברו 30 שנה שיצא השיר -- מה השתנה.?
מציע לפות"ש (וגם לכל האחרים) לצפות בסדרה מגש הכסף בערוץ 8. הרבה דברים נעשים פתאום מובנים, כולל תעריפי הביטוח.
יש לי כבר מספיק עצבים רק מלרכוב בעיר כל יום
שאלה טובה... איפה היא הייתה אי פעם?
אני מבין שקל לדבר הרבה, אבל בתכלס קשה לתת דוגמאות...
מה לעשות... לי אין כוח פוליטי, אין כוח של עיתונאי ואני לא מקושר...
יצאתי להפגין כשהייתה התארגנות, והתגובה שלך פשוט מצחיקה... אוי אוי אוי ??? כן אוי אוי אוי, כן עושקים אותנו אחושרמוטה (ולא, שלא בצדק בכלל, לא צדק חברתי, וללא הגיון כלכלי ביטוחי)... אני מכבד מאוד את מי שמנהל פה את האתר, וגם יצא לי להכיר אישית כמה מהם כתלמיד, רק מילים טובות תשמע ממני. פשוט באמת משרשור אוי אוי אוי בפורום לא יוצא הרבה, אבל מעיתונאים ואנשים בעלי השפעה בענף - כן יכול לצאת משהו. ואם תחזור למה שכתבתי תבין שזה אינטרס של כל הקהילה המוטורית לא להוריד את היד מהגז בעניין הזה. אז הנה אני תורם את התרומה הצנועה שלי, ומעלה נקודות חשובות שאולי יעוררו עניין מחודש אצל אנשים, אם זה מפריע למישהו, הוא מוזמן להתעלם ולהמשיך הלאה לענייניו.
אני לא מדבר על כיסוי לנהג צעיר, אני מדבר על כיסוי לנהג בן 36 עם 15 שנה על הכביש ואפס תאונות ואפס תביעות... שעל כלי 300 סמ"ק חדש, הכי מתקדם והכי בטיחותי, מצויד בabs... ואתה משלם עליו ביטוח של 5000+ ש"ח בשנה.
לא מדובר רכיבה ספורטיבית, מדובר על נהיגה נורמטיבית של אדם שנוסע לעבודה / לימודים / וכו' בשגרה.
אז לא, אין שום הגיון במדרגות הביטוח... אין שום צדק בזה... אם אתה משוכנע שיש בזה איזשהו הגיון כלכלי נסתר שפשוטי העם לא מבינים, אז כנראה הדיון הזה לא ישכנע אותך גם ככה.
יש פה עוול, שצריך להמשיך ולהצביע עליו, וכן, גם אם זה מתחיל בשרשור מסכן, זה מה שיש לי להציע כרגע.
אנשים צריכים להבין שמזיינים אותנו כל יום עם העניין הזה, ואין פה שום הצדקה ושום הגיון, שלא ימכרו לנו סיפורים, זה נטו שחיתות וגזל, כי אפשר בחסות הממשל.
פייר? אני מאוכזבת.
ציפיתי עם הרבה טקט בישבן לסדרה הזו וכשהבטתי בעיניים בלתי מצועפות יש לי מעט ביקורת.
ראשית - למה כל פרסומות ההלל הללו בתחילת כל פרק? מי שמכיר את זליכה ורולניק מכיר ומי שלא מספיק חכם לגגל את השמות.
שנית - חלק מהנתונים מוגשים בצורה מוזרה בלשון המעטה. נגיד הגידול במספר החרדים שעובדים - מוגש כמספר ולא כאחוז.
כך שאני מסכים במאת האחוזים עם נקודת המוצא - אנחנו משוגלים.
לאן התכנית הזו רוצה להוביל אותנו זה עדיין לא ברור לי.
בואו נתחיל בהתאמת מדרגות הביטוח לדרגות הרשיון ה'חדשות' - חלוקה לכ"ס ולא לנפח, ותיקון העיוות בדרגת הביניים.
מי אחראי על העניין? חברות הביטוח? משרד התחבורה? משרד האוצר? השם יתברך?
Sent from my C6833 using Tapatalk
מה מסית פה אני לא ממש הבנתי... מי שעומד בעמדות מפתח בממשל שידע לקבל ביקורת מהעם, גם עם הסגנון הוא לא לטעמו, אף אחד לא קרא פה לפגיעה במישהו וכדומה...
אין ספק שאת הקדנציה האחרונה של ה"מפקח" על הביטוח, או מה שנראה יותר כמו, "הלוביסט" של חברות הביטוח במשרד האוצר... לא נזכור לטובה.
ראיתי עד אמצע פרק 2, כמובן שיש הרבה דברים קשים לעיכול.
מסכים מאוד לגבי מה שאמרת על רולניק וזליכה וכו'... אם זו הייתה סידרה מתורגמת והייתי גר בחו"ל, אולי עודף המידע הזה היה רלוונטי, אבל מאוד הגזימו עם פולחן האישיות הזה... גם אם כל השבחים במקום.