שכונת חיים
הצג להדפסה
שכונת חיים
אני לא יודע מאיפה השכונה הגיעה ולמה. אם היא הביצה או התרנגולת. ברור שהיא פחות נעימה. לי.
מה שהכי מפריע לי לכתוב זה העובדה שכל החומר שכתבתי בפולגז, נגוז בשנייה. כולל תמונות שלא שמרתי אצלי. אני יודע שמדובר גם בטעות שלי, שלא שמרתי.
אחד ההבדלים, ואולי הכי משמעותי, בין אתר אינטרנט לפייסבוק או וואטסאפ, הוא שמירת ההיסטוריה והיכולת למיין אותה ולמצוא בה דברים.
כשכתבתי בפולגז, חשבתי שאנחנו במעין חוזה, שאני כותב, ומשקיע בזה, והנהלת האתר שומרת על החומר.
האמון הזה הלך, ובמקומו נולדה רתיעה מלכתוב.
לא כזה שכונה פה
אנעיחושב שההנהלה לא התעלמה מהזעקה שהייתה בתחילת הדרך, נראה לי שלקחו לתשומת ליבם וזה מורגש באתר.
בנושא החומר של המשתמשים שהלך לאיבוד, לדעתי זה לא פחות מאסון לענף הדו"ג בישראל ומאוד חבל שלא מטפלים בזה.
יעבור עשור לפני שיהיה באינטרנט הישראלי כזה עושר של ידע בנושא הדו"ג.
חבל מאוד
ההנהלה היום כנראה היא אדם אחד שעושה הכל, מעבר לפורום גם התכנים המקורים והחדשים באתר מצטמצמים בצורה חדה.
הכל ביחד ואם תסכול על החומר שהלך ולאנשים אין כח לכתוב מביאים את המצב למצב הנוכחי.
פול גז התפרקה כי חברייה התפרקו, כמו להקת זמר שביום אחד בהיר החליטה להתפרק.
סיבות? מכאן ועד הודעה חדשה.
פול גז הייתה אימפריה במונחים ישראליים.
אבל דבר אחד כולנו יודעים - שכולם הפסידו במערכה הזאת. הפסד גדול מאוד.
כנראה לא הבינו מה הם החזיקו ביד. חבל.
נכנס אני בפעם המי יודע כמה לפורום, מסתכל - כותרת ממש מוזרה: "העלמות הרבה פדופילים מהפורום".
לא מבין איך זה עדיין לא באוף.
כנראה שבאמת נעלמו.
מעניין הניק נראה מוכר מפורום אחר.
בכל מקרה לא מסכים איתך.
רוב השירשור הזה מרגיש כמו התבכיינות אחת גדולה.
פג''ז נסגר בעקבות טראומה משמעותית ברמת הבעלות על האתר - אין מה לעשות (וגם אני מצטער על שירשורים שאבדו).
יכול לקרות בכל אתר אינטרנט.
היתרון הגדול שאפשר להתחיל לקשקש מחדש - ובעצם זאת מהותו של כל פורום אינטרנטי, היכולת להיות חלק מקהילה חיה לקבל תשובות והתיחסות של ניקים ביטים ודם.
חנן אני מבין את הרתיעה מלכתוב שוב ואת התסכול מאיבוד כל החומר שהיה בפול גז.
דבר אחד חשוב לי לומר לך באופן אישי שמאז שהוקם ויילז מאוד חרה לי שהפסקת לכתוב, אישית עזרת לי כמה פעמים בפול גז, ואחד הדברים הראשונים שעקבתי אחריהם בווילז זה האם נרשמת שוב ולאחר שנרשמת (אגב לקח לך זמן) מתי תמשיך לשתף אותנו..
מעתה כדאי באמת לשמור כל דבר חשוב ולא לסמוך על אף אחד.
ואלה שמות חלק מהפדופילים שנעלמו -- רענן , כרובי { צץ רץ לפעמים} הזאב , אל פרזידנטה ,
מיצו , פרידמן , ינוקא , פרדר , הטכנוקרט, חלקם באקווריום אחר , חלקם ביבשה מתייבשים
ושכחתי עוד הרבה . מה יצא חוק שאי אפשר לעבור מביצה לביצה.?
טוב שיש את א. הזקן... וטוב שיש את אביעד.
לרוודארצי . ולדגים חדשים ישנים .
איפה רותי
הכי חשוב שאברי פה!