תתחדש ורכב בזהירות!
הצג להדפסה
תתחדש ורכב בזהירות!
:cool:, אני זוכר אותך מחפש וי סטרום מאז שמכרתי את הויסטרום השני שהיה לי.
מברוק, אתה תהנה ממנו מאוד, זה אופנוע פשוט מושלם.
אם תרצה אתה מוזמן לדבר איתי לגבי כל מיני שאלות שאשמח לענות במידה ואדע, הפעם להתייעצות ולא לקניה :)
וסע בזהירות.
תתחדש! הגיע הזמן כבר עם כל הטיזינג שעשית :) :)
ואיפה הימים שכתבת.. :(
כפרה עליכם ורכיבות טובות.
" אופנוע זה זכר" .. נסה להגיד את זה לאיטלקי או ספרדי .
האישה האמיתית של רוסי או מארקז היא האופנוע .
יש כאלה שמעדיפים לרכב על איש זכר .
ויש כאלה על אישה נקבה.
אופנוע זה נקבה.
אני לא יודע איך אומרים אופנוע ברוסית { פוטין?.} אבל בעברית אופנוע זה שגיאה .
אפילו הווספה היא נקבה \ צרעה .
קאפיש.
אופנוע זה אחד. Motorcycle זה אחד. מוטורציקל זה אחד. אופנוע זה זכר.
ווספה היא לא אופנוע. ווספה היא ווספה. ווספה זאת נקבה.
תתחדש!
קסד מה הוא אומר
מה האבחנה הזאת לכם. לכן ולא לו. ולפי שהוציא את עצמו מן הכלל וכפר בשרה שלמיאל לשיוויון מגדרי אף אתה הלבין את שיניו ואמׁר לו, בעבור זה עשתה אלוהימה לי בצאתי לרכוב. לי וגם לו. וגם לכפרה.
אילו היה שם לא היה נגעל.
אילןג יש לי אישה אחת בחיי - הכפרה. אני לא צריך נקבות נוספות סביבי. יצא שגם ג'יימס וגם הגיבן, שניהם זכרים. נו, ניחא את הסיפוק הנוסף אני מקבל גם ככה.
אף פעם לא מומלץ לשלב!
תודה רבה. בטח יהיו לי שאלות רבות, לפחות בהתחלה. אני מתכוון לטפל לבד ועוד 3kkm יש לי טיפול גדול מאד לעשות.....
צביקה, אני מקווה לחזור לכתוב בדיוק כמו שחזרתי לרכב. צריך להתרגל לרעיון מחדש.
אופנוע הוא זכר , - מתייחסים ומדברים אליו כנקבה.
טוס לעולם המוטורי באיטליה ובספרד ותבין - [ ןלאיתי כפרה הוא לא שם טוב. } ומנסיון.
Motociclo
אילן, אנחנו עדיין בישראל, למרות שנקשתי בעקבים.
אוֹפַנּוֹעַ - צירופים וביטויים
אוֹפַנּוֹעַ דּוּ שִׁמּוּשִׁי - אופנוע שמתאים לרכיבה על כביש ולרכיבה בשטח.
אוֹפַנּוֹעַ - דקדוק ותחביר
1.
מין - זכר
2.
נטיות - אוֹפַנּוֹעִים, אוֹפַנּוֹעֵי-
3.
אותיות שימוש - וְאוֹפַנּוֹעַ, שֶׁאוֹפַנּוֹעַ, הָאוֹפַנּוֹעַ, מֵאוֹפַנּוֹעַ, בְאוֹפַנּוֹעַ, לְאוֹפַנּוֹעַ, כְאוֹפַנּוֹעַ
ItayK,
תתחדש! נראה פצצה!
נסיעות טובות ובטוחות!
להתרגל מחדש.
לוקח זמן להתרגל, כי יש הרבה דברים להתרגל אליהם.
מי בכלל זוכר שלוקחים את המעיל, הכפפות והקסדה לכל מקום? תארו לכם 12 שעות לימודים ובהם הסתובבות שוטפת בקמפוס עם ציוד רכיבה. (אני יודע, ארגז אחורי יפתור חלק ניכר מהבעיה. מישהו מוכר?)
צריך להתרגל למה שאנשים חושבים - ומבטאים - על אופנועים. ניחא, לזה כבר התרגלנו - להיות שגרירים של עולם הדו"ג, לא?
היגוי הפוך! זוכרים? אחרי חצי שנה בלי אופנוע, הופתעתי לגלות שיש דברים שנשארו ממש כאילו לא עזבתי את הכידון מעולם.
הכי כיף, זה להתרגל שוב לרעיון שיש לי אופנוע. ממש האופנוע שחלמתי שיהיה. ואיזה מזל שהכפרה בעדנו.
הגיבן מתנהג שונה מג'יימס. הכל אצלו הרבה יותר מוחלט. כשאני רוצה להאיץ, משיכה במצערת גוררת משיכה של ממש מהמנוע. הוא עובד בצורה חלקה וישרה בכל סל"ד ונותן הרגשה שהמידה בה אמשוך במושכות תהיה מדויקת לגמרי לכמות הסוסים שישעטו קדימה. אפשר כמעט לספור אותם בכל שלב ושלב. דבר שהפתיע אותי ולא הכרתי מהרכיבות שלי עם ג'יימס הוא בלימת המנוע. המנוע של הגיבן יודע לבלום בצורה נהדרת! הורדת יד מהמצערת? הגיבן מבין שזה הזמן להאט. בלימת המנוע כלכך חזקה ביחס למה שאני רגיל, שהכפרה מאחורה צריכה לייצב את עצמה לעיתים בהיותי משחרר מצערת בחוסר תשומת לב ובפיזור דעת.
בולמי הזעזועים הם משהו שהיה כיף להתרגל אליו. הבולמים גומעים גומחות בכבישי-השטח של ירושלים ופועלים בצורה נפלאה. כמעט ולא עוברים זעזועים לידיים ולגב והרכיבה, גם בכבישים משובשים ושבילי עפר, חלקה ונעימה מאד.
להתרגל לנוחות זה להתרגל למשקף רוח. מי שרכב על נייקדים במהירויות גבוהות יודע כמה רעש וכאבי צוואר יש ברכיבות שכאלה. ובכן, השקט הזה בנסיעה, הישיבה הזקופה והעדר הרוח והמאבק להשאיר את הראש במקומו, בהחלט ראויים לציון. יהיה קשה לוותר על זה עכשיו. האם אחזור לנייקד?
שבת בבוקר, נוסעים לנחל פרת. עוד שני חברים מצטרפים עם רכב ואנחנו בדרכנו לשמורת הטבע היפהפיה. הנסיכה שלי מבסוטה על ההזדמנות לחנוך את מעיל הרכיבה והקסדה החדשים שלה ואני עם חיוך ענק ששוב אני חופשי. החלטתי לנסוע לאט כדי שהדרך לא תיגמר מהר. אני עוד צריך ללמוד את קוואזימודו ועם מורכבת יקרה מפז כדאי להיזהר בהתחלה, אז אין מה למהר.
בהגיענו לשמורה, מצאנו פינת חמד וסעדנו את ליבנו עם כל טוב (לחם כפרי, טחינה, ירקות חתוכים ותה של נענע-נחלים שנקטפה מהמקום. בשקט, כי אסור לקטוף). המים קרים וטובים והשמש מלטפת לכשיוצאים להתחרדן. צרות של מאושרים: האם להישאר בבוקסר ולספוג שמש, או להתעטף בציוד רכיבה ולגמוע דרכים מפותלות?
צריך להתרגל מחדש לחיות את החלום.
ולהלן תמונת השבת שלי.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...a70b480d2a.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...eef77cc8d8.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...409dd9d08d.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...3fa30e20cf.jpg
אז זה מה שעושים כשהטוביה סגור
תהנו ילדים
יש יעד ויש מטרה-היעד הוא הדרך להגשים את המטרה נשוב באפריל
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]
כפי שכתבו פה יש קונצזוס לגביך - כולם אוהבים אותך.
ולכן מגיע לכם להנות. אבל תשמור על עצמכם.
זה שקראת לוואדי קלט "שמורת נחל פרת" לא הופך אותו למקום פחות מסוכן.