bmw r nine t!
הצג להדפסה
bmw r nine t!
לרכוש כרגע בשביל הקיץ חלופה שלא באמת רוצים וכשאין אילוץ נשמע לי קצת הזוי. אז גם אם יתפספס לו הקיץ, במידה ואין לחץ והרכישה היא מתוך דגדוג, אולי כדאי להמתין לאוקטובר ופשוט להוציא מהיבואן איזו הנחה/אבזור בגין אי היכולת לעמוד במועד ההזמנה המקורי.
אפרופו, נראה שהסקראמבלר מספק את הסחורה:
http://youtu.be/oWACSKIoy6Y
בן דוד שלי כבר מספר חודשים עם ה-sxv550, כלי מדהים אין ספק- אבל דורש הרבה תחזוקה. היות וזה לא יהיה כלי שיעבוד יותר מדי חודשים במהלך השנה, זה אומר שפעם בשנה אתה עושה לו מנוע (כל 9 אלף ק"מ או משהו כזה). אז אני לא בטוח כמה מתאים לך לדאוג לו ככה מבחינת טיפולים. ה-ktm נשמע לי על אותו עקרון, אבל שווה לבדוק.
דורסודרו 750 זה אחלה אופציה. אבל קח בחשבון שחדש עולה 90 אלף שקל. בגרסה הנוכחית בצביעה משולבת קארבון הוא יפיפה, לחבר יש כזה
והוא נהנה ממנו. אבל עדיין זה המון כסף.
באותו סגמנט יש גם את ההיפרמוטארד של דוקאטי, אבל הפייבוריט שלי זה הריבאלה של mv אוגוסטה- שנייהם באזור של 100k.
בזולים יותר יש את הmt09. אם ה07 יהיה חלש/פרווה מדיי אז ה09 אמור להיות תרופה לזה. אם אתה רוצה משהו מיוחד אז הוא קיים בגרסת
מרוצים "רייסר", קצת שונה מהרגיל ולמיטב הבנתי יש אחד במוטודיל חדש בניילון.
גם אם תתפשר על mt-07 או כל דבר אחר , יהיה לך בסוף את הסקרמבלר. כי כשהלב רוצה משהו שמנגן לו כמו שהסקרמבלר יודע לנגן-שום דבר לא יעצור בעדו.
רכבתי על הסקרמבלר ואכן זה אופנוע כובש שאין דומה לו.