תוכל לעזור לי בבקשה עם מספר של מישנו בעופר אבניר שמטפל בהמרת רישיון לL2? הם לא יודעים על מה אני מדבר
הרגע יצאתי מאבניר, מחכה עם סקארלט ב-Bike Spa לנקיון כללי.
הסוכנות שלהם נמצאת ברחוב הסדנה 11, תחנה שם את האופנוע ולך ימינה עד קצה הרחוב, פנה שמאלה ותהיה שם דלת כחולה צדדית, דבר עם בחור בשם יוסי, תביא את רשיון הרכב כמובן. 2 דקות של סריקה וחותמת ויש לך מסמך רשמי שאף שוטר לא יעשה בעיות איתו
רגע חייב להגיע לשם פיזית?
יש לך מספר של היוסי הזה או אולי אפילו שם משפחה? תודה על ההמלצה אך בכל הכלים שלי וגם במכוניות אני שוטף לבד :Ghelyon:
עוד שאלה מצטער ששיגעתי אותך מצאתי מישהו שהוציא את המכתב אך עדיין לא ביקר בעמדה, האם כדאי לקנות בשלב זה או לתת לו להשלים את התהליך למרות שמצהיר כי אין לו זמן? מה אני צריך לראות בטופס שהוא קיבל?
הטופס הוא אוניברסלי לכל בעלים, אתה לא צריך למלא שום דבר מפרטים אישיים, רק לתת לו שנת ייצור ודגם מנוע, וגם אם זה E או F.
אין שום בעיה לרכב גם רק עם הטופס, זה מסמך רשמי לכל דבר. עדיף ורצוי כמובן בהקדם ללכת ולבקר בעמדה.
איזה אתה קונה בסוף?
אם יש אי התאמה קטנה אך קריטית בין נתוני כ"ס ל-Kw, נגיד בגלל עיגול ספרות לא מדוייק- מי מהשניים הוא הפרמטר הקובע?
לצערי אני לא מוצא את הטלפון, לא רוצה לבלבל אותך.
אני לא חושב שנסיעה רק עם הטופס קבילה.
ראית פעם שוטר שמעניין אותו מעבר למה שרשום ברישיון?
עזוב שוטר, כל חברת ביטוח תשמח להתנער ממך כמו שכלב מנער מים כשהוא רטוב.
הוצאתי מיוסי טופס, בודקים ביטוח חובה בעמדה 1?
מישהו יכול לעלות טופס לדוגמה?
האם המסמך הוא לגבי דגם האופנוע או שכל כלי בפני עצמו צריך מסמך מותאם למספר רישוי שלו?
הטופס הוא לפי שם הכלי והקוד שלו (יש קוד "כינוי" ברישיון) ולפי תבנית מספר השלדה כלומר זה תלוי בכלי. חייב לציין שיוסי הזה גבר על, חוץ מזה שאשכרה נסעתי שעתיים כל כיוון בשביל הטופס המסכן הזה (זה לא אשמתו) רק דיברתי איתו בטלפון אתמול אמרתי לו איזה שנה והוא כבר הכין לי את הטופס חתום במשרד איך שבאתי הותחלתי לדבר הוא פנה אליי "GS 2002?" אמרתי לו כן, הטופס חיכה לי אצלו על השולחן.
אז מה בדקו לך בעמדה? אני כרגע עם צמיגים לא תקינים ואין ביטוח חובה בגלל שאני לא נוסע עליו בינתיים אני מתחיל שיפוץ רציני שבוע הבא. מה בדקו לך? אגב הבוחן בחולון אמר לי שאני חייב לעשות את זה בחיפה כי אני תושב צפון. (הייתי היום בלי האופנוע אבל עברתי אליו בכל זאת כדי לשאול)
איני מצליח להבין ,
ניתן להוציא על כל כלי?
או שיש שוני בין הכלים מאותו הסוג?
אם יש לי את המסמך מהסוכנות האם יש סיכוי שבמשרד הרישוי לא יאשרו זאת?