אפשר לקנות בנפרד?
אין סיבה למשקף כהה בst יש לה משקף שמש מתקפל ונפתח בשניה.
בראפה 10-11 כי היעוד שלה הוא מסלול ובמסלול לא רוכבים בתנאים משתנים אין סיבה להוסיף מנגנון כזה אז הקסדה מגיע עם משקף חיצוני מושחר לשמש ושקוף
Sent from mTalk using windows 10 mobile
המדרון החלקלק של ספונסרים בפורומים :confused2:
התמהתי עם המענה כי אני מוצף בעבודה..
אז ככה, היא רועשת בטירוף ולא אווירודינאמית בכלל. רכבתי איתה עם דו"ש - XT660R, וכיום רוכב עם הטראנסאלפ שלי. גם רכבתי איתה עם אופנועי כביש טהורים - BMW R 1200R שזה נייקד עם מגן רוח לא גדול אפילו קטן, וגם עם ההונדה CBF600S שיש לו מיגון רוח יעיל. הקסדה לא יודעת להתמודד עם רוחות משום כיוון, אולי עם רוח מהמזגן ברכב, ואז היא גם תהיה שקטה. העיקר שהבחור באופנועית אמר לי שהיא שקטה. מה שכן, היא קלה מאוד. צורת הסגירה לא ממש מפריעה לי למרות שזה לא הכי פרקטי. לא מפריע לי היעדר משקף שמש, ואין לי צורך בדיבורית. איכות החומרים של הקסדה נחותה מזו של השואי קווסט שרכבתי איתה כשבועיים, העולה כ 250-300 שקלים פחות ממנה. שואי קווסט או RPHA 10PLUS, שואי קווסט עדיפה ללא ספק כמעט בכל פרמטר שהוא. אציין כי השואי על הנייר כבדה יותר מה RPHA, אבל מרגישה בפועל קלה מאוד וגם מאוד מאוזנת.
כמו שרשמתי לפני זאות.
לקחתה קסדת מסלול שלא מתאימה לאף אופנוע מהרשימה.
אולי רק לcbf600s וגם לשם לא ממש.
מן הסתם שלא תהנה ממנה , התנוחה שלך זקופה מידי למבנה הקסדה, אם הייתה לוקח rpha St החוויה שלך הייתה שונה
כמו השואי קווסט לדוגמא שהיא קסדה יותר תיור ולא מסלול
Sent from mTalk using windows 10 mobile
זה אולי המקום קצת לקבול על אופנועית, למרות שקניתי מהן בעבר מגיני ברכיים של אלפיינסטר ואני מאוד אוהב אותם.
הבחור + בעלת הבית (המבוגרת) שואלים אותי על מה אני רוכב, ועניתי להם, ראו את הכלי שהיה לי בזמנו (XT660R), הסברתי להם שחשוב לי קסדה שקטה, ועדיין דחפו לי את זה....
הקיצור, אם אתה לא מתכוון לרכב על מסלול, שזה בערך 98% מהרוכבים, אין לך מה לעשות עם הקסדה הזו.
לא הייתה לך דרך לדעת. לא הייתי סומך על אף חנות בארץ.
כשאני חיפשתי קסדה, ה-qwest עלתה יותר מ-2000 והריפודים שלה הרגישו פחות רכים. זה באמת עניין של טעם ונוחות.
לפחות לא קנית ARAI והתחרטת. טעויות יקרות :)
אגב. בדיקה זריזה במוטואין:
http://i.imgur.com/ImIK7UZ.pnghttp://i.imgur.com/U9sz0SJ.png
אז מי שבונה על הקסדה יכול לעשות טיול לגרמניה על הדרך ללא עלות נוספת. :)