חחחח זה ענק...
אני חושב שהוא סיכם הכל בגאונות!
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
הצג להדפסה
מה הבעיה? היא אצלך למה שתשים ניוטרל ותסע ככה ולמה שתיסע עם קלאצ לחוץ? כאילו אתה מצפה שמה?
אגב זה לא הזוי זה קורה להמון כלים זה קורא בגלל שזה מטמטם את המחשב הזרקה מבחינתו עם הסלד גבוהה והמצערת סגורה ההזרקה לא מזריקה בכלל דלק למנוע ומסתמכת שהגלגל מסובב את המנוע כדי שלקראת הסרק אפשר יהיה להחיות אותו שוב.
אתה בניטרל ,אין איך להחיות: נכבה
קורה בכל מוזרק מודרני שתואם יורו 3
Sent from mTalk using windows 10 mobile
אני היום אבדוק את זה בxv
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
strelok89, לא מסכים איתך.
גם לאופנוע הנוכחי וגם לקודם לפעמים יש איזושהי "בעיה" עם מעבר לניוטרל במעמידה. לכן במקום להתחיל לשחק עם הקלאץ עד שיכנס, כשהכביש מאפשר אני מכניס לניוטרל עוד לפני העצירה. מעולם לא נכבה לי לא ההונדה ולא האפריליה.
אגב מתן, קלאץ' קל זה הדבר האחרון שאתה יכול להגיד על הקלאץ' בMT-07. בזמנו למדתי עליו לA וזה היה סיוט (על 2 כלים שונים). ממליץ על פיזיותרפיה לפני שתיפול לך היד.
כלים של לימוד נהיגה בדרך כלל שחוטים ולא מכוונים כמו שצריך.
אולי הייתה בעיה בקלאץ.
רשום בחתימה
Cb500 ושיבר
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
הזוי הפוסט הזה. מעבר לעובדה שאני נוסע יום יום כבר שנתיים של 07 לא נתקלתי בשום בעיה שהוזכרה פה.
קלאץ מדהים- מנוע מעולה (בטח כשנותנים לו לנשום)- זריז-קל-קליל.
לרעה אני אזכיר את המתלים- וגם זה לא כזה נורא ברכיבה 90% מהזמן.
אבל יש מצב שאני, פולגז,וואלה וכל אתר אחר בעולם הזה טועים והכלי הזה חרא.
הבעייה אצלך, אם קנית משהו שלא מוצא חן בעיניך, ואתה לא מממש את תשוקתך אליו, תמכור ותעבור למשהו שכן "עושה " לך את זה...
לעיתים, אנו קונים מוצר (ובמקרה זה אופנוע) שמתברר כמושא חלומותינו... לימים (לעיתים לא רבים ) אנו מגלים שזה, פשוט לא זה ...
ההחלטה אם למכור או להתרגל קשה אף היא.
אם להיות כן עם Strokes אני באותה דילמה. אבל ברור לי שלא אמכור כי אשתי אוהבת את האופנוע, ונהנית לרוכב עליו איתי למרות כסאות הזוועה המותקנים עליו. זה לא קרה באופנועים אחרים . על אופנועי ספורט \ תיור דוגמת ה ZZR1400 או GTR 1400 היא מטילה וטו . אז .. אם לך אין עוד גורם משפיע, תמכור ... ותרכב על מה שאתה אוהב.