ראשון-ת"א זה בערך 20 ק"מ בין עירוני.. הדיוק 200 אופנוע חלש ולא כך כך אוהב בין עירוני וגם המנוע לא אוהב לצרוח...
ראשון-ת"א זה בערך 20 ק"מ בין עירוני.. הדיוק 200 אופנוע חלש ולא כך כך אוהב בין עירוני וגם המנוע לא אוהב לצרוח...
אז כנראה אני ילך על הקוואסקי 250 למרות שהKTM אפילו ה390 נשמע לי יותר מתאים אבל בגלל הפרשי ביטוח אני יחכה קצת שיהיה לי וותק ולא יהיה הפרש כזה גדול
מישהו יודע מה מטרו מביאים במידה ואני קונה חדש מהחברה?איזה "מתנות"?
אני פשוט לא יודע מה לעשות כי הרבה יותר נוח לי לקנות חדש בתשלומים מאשר לשלם הכל על יד 2, או שיש דרך לחלק את הקניה ביד 2 לתשלומים אפילו עם זה מבן אדם פרטי?
מה שבטוח, אם אתה קונה חדש, שים סליידרים ומגינים.
תשקיע בזה הרבה, זה יצמצם את הנזק כשיקרה משהו.
אז ככה, בסוף התקבלתי כנראה לעבוד בחברת מטרו ואני יקנה משם חדש
לגבי סליידירים יש המלצה למשהו לא סיני?<
נראה לי שאתה טועה בקשר להחלקה , היה לי כאופנוע ראשון klx250 ולא החלקתי , הכל תלוי בנהיגה שלך ותנאי הדרך , הייתי הכי זהיר שיש כל עוד תתיחס לתנאי הדרך ולא תשתולל כמו חולה הכל יהיה בסדר . ולגבי אופנוע ראשון היום אתה קונה נינגה 250 על הכביש ב 26 אלף לא חושב שיש טעם להשקיע בנינגות יד 2 שיש לך אופנוע חדש במחיר הזה . הלאה אם כן אתה מביא דיאלים ב 10-15 אלף יד 2 . כי אל תשכח שכל האופנועים יד שניה רובם יד 4-7 שכנראה לא תמצא מוכר ליד הבאה או שתרד לזנות במחיר ושלא נדבר על כמות הכניסות למוסך.
Sent from my iPhone using Tapatalk
עד כמה שאני מבין הנינג'ות 250 הבסיסיות מגיעות בלי ABS ובחלק מהדגמים היא אפילו לא מוזרקת, אני לא מוצא במטרו או בקוואסאקי מידע טכני על הדגם הזה כדי לאמת את הדברים אבל לגבי ה-ABS אני די בטוח. ABS נראה לי חובה לרוכב מתחיל ובמחיר שציינת זה בוודאי הדגם הפחות מאובזר בלי ABS ואם באותו מחיר אפשר להביא אופנוע בנפח גדול יותר עם מנוע טווין ו-ABS גם אם הוא לא חדש מהחברה זה נראה לי עדיף.
אני לא אומר את זה ממקום של ידיעה מוחלטת כי גם אני כמו פותח הת'רד מחפש אופנוע לרוכב מתחיל בדיוק באותו תקציב, אני מניח שאתה מבין יותר ממני לכן אשמח אם תצליח להסביר לי למה עדיף אופנוע בנפח קטן יותר בלי ABS מאשר אופנוע עם שנה או גג שנתיים ותק על הכביש בנפח יותר גדול ועם ABS ושאר אבזורים.
אינזומה 250
טוב אז התלבטות אחרונה בין הZ250 לNINJA 250
הבעיה שמטרו לא נותנים נסיעת מבחן על הנינג'ה
מה זאת אומרת לאיזה צורך?
אני עובד בת''א 6 פעמים בשבוע
מה שאומר ראשון ת''א הלוך חזור 6 פעמים בשבוע
אני גם רוצה כלי שאני יהנה ממנו, ואני לא סגור עם זה סבבה לי התנוחה בנינג'ה, והבעיה שאין נסיעת מבחן...
ועוד התלבטות היא לגבי 2017...האם לא שווה לחכות קצת?
שאלתי לאיזה צורך כי אם אתה הרבה בכבישים אז ברור שכדאי את הנייקד אם אתה בקטע של שופוני והרבה טיולים אז לך על הנינגה , לגבי השנה זו החלטה שלך מה שחשוב זה תאריך עליה על הכביש , חודשים שלושה לא נראה לי שזה מה שיפגע לך במכירה . יצא לך בעבר לנסוע על נינגה כמו 250,לי אישית ההגה לא הכי נוח תחשוב פעמים לפני
Sent from my iPhone using Tapatalk