הדבר הכי טוב לדעתי שעופר אבניר יכולים להחליט לעשות הוא להיכנס לוואקום שכרגע הבווארים מאכלסים לבד, והוא לאפשר הסרת ההגבלה באופן חוקי, ואז ה sv יהיה וחבריו יהיו להיט מכירות.
הצג להדפסה
הדבר הכי טוב לדעתי שעופר אבניר יכולים להחליט לעשות הוא להיכנס לוואקום שכרגע הבווארים מאכלסים לבד, והוא לאפשר הסרת ההגבלה באופן חוקי, ואז ה sv יהיה וחבריו יהיו להיט מכירות.
בהתכתבות איתם השבוע הם הבהירו לי חד משמעית שהם לא מתכוונים לאפשר זאת.
זאת התגובה:
"לא ניתן להסיר את ההגבלה. אשמח אם תשאיר מספר טלפון לחזרה על מנת שנוכל לתאם לך פגישה עם יועץ מכירות בסניף."
בקיצור, לא אכפת להם נוחות של לקוח ומתן תחושה של בית ללקוח, אלא רק הכיס.
איכזבה אותי התשובה הזו.
לא כי ציפיתי שיגידו לי בטח שאפשר להסיר, אלא כי לא היה הסבר ולא כלום. רק בוא לסניף ותן את הכסף. זאת התחושה.
שאפו לעופר אבניר
מקווה שימשיכו לשמור על רף מחירים נורמלי.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
כלבוטקס, אתה בטוח במה שכתבת?
עד כמה שידוע לי כדי לשנות את דרגת הרישיון במשרד הרישוי חייב להצטייד במסמך מהיבואן שמאשר את ההספק של הכלי. ללא זה אין שום דרך לשנות את דרגת הרישיון. הסרת ההגבלה היא החלק הכי פשוט, כי היא אפשרית לכל הכלים המוגבלים באשר הם. הבעיה היא באישור היבואן. עד כמה שידוע לי היבואן היחידי שמספק את מסמכי האישור האלו הם ב.מ.וו (דלק מוטורס) וכל שאר היבואניות (ראה את תשובתו של דואדי מעופר אבניר) נמנעות מזה מסיבות של חזירות נטו. אני באופן אישי לא רואה את עצמי קונה כלי מוגבל שאין לו אפשרות להסיר את ההגבלה (כן כן, אני בטוח שהיבואניות רועדות מפחד בפינה חשוכה). לכן זה משאיר לי כאופציית A1 את הכלים של הבווארית (שעולים בהתאם) או את הכלים שמראש מגיעים עם הספק מקסימלי ל A1 (סדרת ה500 של הונדה, טנרה, ועוד מיני כלים).
חיכיתי שמישהו יתעורר ולא ציפיתי שזה יהיה אתה.
כעת כל מה שנותר זה לחקור אולי אני מקבל דווידנדים מעופר אבניר
תקן אותי אם אני טועה זו השקה של דגם חדש.
זקנצ'יק יש הבדל גדול בין ההתנהלות של מטרו עם מבצעי השחיטה שלהם לבין השקה של דגם חדש.
אבל זה בסדר אני טועה וכך גם שאר אותם אלו שהפסידו לרגל מבצע אבל כנראה שזו ההתנהלות הראויה והנכונה של היבואן.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
כל הכבוד לעופר אבניר,
אך הנכונות להוריד את המחירים של הכלים שלהם לא התחילה מעכשיו, יש להם כבר כמה ימים מבצעים מעניינים שאפשר לראות באתר.
אני חושב שהעסקאות האלה כן אטרקטיביות לדעתי:
אפריליה קאפונורד 1200 במחיר של 109950 ש"ח
אפריליה שיבר 750 ב 55755 ש"ח
וכלים מוגבלים לA1:
סוזוקי וי סטרום 650 ב 59450 ש"ח (לא מכיר את המתחרים שלו, אך בתור אחד שהחזיק כלי כזה לא מוגבל מדובר באופנוע ששווה כל שקל)
סוזוקי גלדיוס 650 ב 46,950 ש"ח
גילוי נאות: אין לי כל קשר לעופר אבניר בשום הבט.
בעקבות כניסת שחקנים חדשים, עדכוני דגמים ובוא החורף, מתבצעת הערכת מצב מחודשת של המחירים.
שפע השחקנים, האפשריות ושוק קונים ששמח לפתוח ארנק מחייב תיקוני מחיר כלפי מטה והמצב ימשיך
עד כניסת הדגמים החדשים ובוא האביב.
מי שחושב לשמור מחיר של אופנוע הגיע הזמן שיחשוב שוב, אופנוע אינו יין ואינו משתבח עם השנים,
מחירים שפויים של אופנועים חדשים ביחד עם מבצעי תשלומים מכה חזק בשוק היד השנייה.
הרבה אופנועים מושמשים עם ק"מ ויד לא אטרקטיביים ימצאו עצמם במחסנים או גוויות לחלקים...
לאט לאט אנחנו מיישרים קו עם חו"ל באיחור אופנתי של כמה עשורים.
חלילה וחס. אין לי שום סיבה לחשוד בך על כך. יש לי סיבה לחשוד שאתה לא אובייקטיבי כי להרגשתך סוכן מסוים של יבואן מסוים דפק אותך.
לטעמי אתה טועה. ואם תקרא את השרשור המקורי תיווכח שכבר לפני חודשים טענתי שעופר אבניר יהיו מוכרחים לחתוך במחירים כדי להשאר בשוק וזה בדיוק מה שקרה. ולא רק עם ה-SV. למעשה, שושני כבר כתב את זה במילים אחרות משלי כמה תגובות למעלה.
בסופו של יום זה משחק גם לטובתך. כשתרצה להחליף את האופנוע הנוכחי שלך, המחיר שתקבל יהיה נמוך ממה שתכננת לקבל כשקנית אותו אבל גם האופנוע שתרצה יהיה יותר זול ובסה"כ תוסיף פחות.
כמו האנשים שמתלהבים שערך הדירה שלהם עלה אבל לא מבינים שכדי לשדרג הם יצטרכו להוסיף יותר. כך בעלי הכלים ש"סבלו" הורדה
רוצה תמונת מצב חפה מכל רומנטיקה, אידאליזם, או אינטרס?
טווח המחירים של אופנועים משומשים של 40-80 אש"ח נפגע הכי חזק.
למה? כי מי שירצה לקנות משומש ונתקל במצב השוק, יעדיף לקנות חדש
גם אם יתפשר על דגם "קטן" יותר או לא בדיוק מה שחשב לקנות כמשומש.
מספיק להציץ במודעות מכירה ביד 2 בכדי להבין שיש מוכרים שתקועים עם אופנוע
כבר למעלה מחצי שנה ואינם יכולים לממש את הערך וירטואלי של האופנוע שלהם.
יש להם שתי אפשריות, האחת להמשיך להתעקש ולהישאר עם אופנוע שלהם עד יעבור זעם
או לספוג נפילת מחיר גבוהה יותר אח"כ. האפשרות השנייה להוריד במחיר עכשיו ולהפוך את
האופנוע שלהם לאטרקטיבי במחיר ולנסות ולתפוס את רכבת המתנות לפני שתעזוב את הרציף.
כך או כך המחירים מתחילים לצלול, נכון לא בכל הדגמים ולא כל האופנועים, האטרקטיביים בעלי
הנתונים הטובים נמכרים בעיקר מפה לאוזן, אבל ישנו רובד גדול של אופנועים שפשוט קפוא זמן
רב ומחכה לשינוי.
מבצעי סוף העונה רק מבלבלים את השוק.