לך נפתח פורום גרוטאות
אהם הארלי
Sent from mTalk using windows 10 mobile
הצג להדפסה
ברכות לפול גז על הפורום החדש.
שמחה מאוד לראות שמספר הרוכבות בארץ כבר לא נחשב מיעוט זניח ושלאט לאט שמים לב שאופנוענות שייכת למי שנהנה ממנה, והתוצאות בשטח בהתאם.
מבחינתי אני שמחה שמספרית רואים שיש המון רוכבות חדשות שנכנסו בשנים האחרונות לתחום. מקווה שגם כמות הציוד האיכותי (ולא זה של המדבקה עם הורוד) יגדל משמעותית בהתאם (מה שכבר קורה אצל חלק מהיבואנים) ושהיחס של הפרסום, הארועים ועוד יפנה גם אל רוכבות כקהל לגיטימי.
כתבתי בשרשור אחר - מבחינתי ההצלחה האמיתית נמדדת בהשתלבות ולא בבידול.
שמחה על הפורום שיכול לתת תשובות לשאלות ייחודיות או שיעודד כאלו שחוששות לרכב, אבל הייתי שמחה לראות שבשאר התחומים הרוכבות ישתלבו כגולשות מן המניין.
כמובן מה שיעזור להשתלבות זה למנוע תגובות פאבלביות של גולש אחד או שניים שמתקשים להתמודד עם הזמנים החדשים, אבל אני בטוחה שהם יטופלו ביד רמה על ידי צוות הניהול של הפורום.
אני כמובן מברכת על הפורום, אבל למרות שאני אישה, אני מרגישה חלק מקהילת הדו גלגלי ולכן אשמח לסייע ככל שניתן בדיונים שם, אבל רואה את עצמי ממשיכה להתנהל במדיה הכללית.
רגע, לפני שככוווולכן בורחות לחדר שמה שלכן, תשאירו לנו לפחות את רותי, סופררררותי !!!! :winner:
אין לה תחליף והיא נכס צאן-ברזל.
(באהבה והערכה לגברת)
בתוך פורום הרוכבות, אנא פתחו גם תת-פורום "רוכבות כוסיות "
תודה
Agal ! הערתי לך בעבר ואני מעיר כאן שוב...שכולם יראו וגם ייראו.
זו דוגמא קלאסית למה שאנחנו לא רוצים לראות כאן כצורת התבטאות.
לך לשרשור הישבנים השנוי במחלוקת וחסוך מאיתנו הערות כאלו...
או שאתה יוצא למרפסת להפסקת קפה.
בולשיט.
לרכב על אופנוע בישראל אומר שאתה לא תקין פוליטית.
למה שהפורום כן יהיה?
מבלי לבקר או לתקוף חס וחלילה את חברי הקהילה הגאה..מזכיר לי קצת את מצעד הגאווה, כשבשם השיוויון אנשים מתרוצצעם עירומים עם רעשנים.
מאסטר רק שתדע...
אין מה לעשות עם תואר בלימודי מגדר.
אתה מוזמן לצנזר...
אבל בפוסט הראשון על נרתיקי צד...אתה תמטרך לחסום חצי מאיתנו.
רק אתה מסוגל לכתוב נרתיקי צד ואני בכלל לא בטוח שאתה חמוש.
עדיף שיכתבו תיקי צד, כמו תיק מיכל...ולא נרתיק של מיכל...הבנת?
אגב, אם אין לך, מה לעשות עם הלימודים, אל תעשה את זה כאן.
פונדה לאקדח
נדן לחרב
תיקי צד (אוכף) לאופנוע ולחמור שרוכב עליו
בהצלחה!!!
קיבלתי ban על מה בדיוק מר OZ?
תיקנתי את הבחורה שציינה שם של דגם שלא קיים, בכל מקרה כנראה שהתחלתה לחשוב מהבננה, את החלק שלי בפורום הזה סיימתי.
נכון לפחות כל עוד אתה חי.
ואם היית נמנע מ- חחחח וכותב עם סימני פיסוק...היה לנו יותר קל.
אתה מתחזה, כתבתי לך בפרטי, תבדוק בשם השני שלך ותעוף שוב...!
אני צופה כשלון לפורום.
אני חמוש בלשון חדה, המון מצברוח (ככה מחובר), וכמובן אצבע קלה על ההדק, על המקלדת.
גם ככה אקדחים לא הורגים אנשים. נהגות וסיבובי פרסה הורגים אנשים
בהמשך למה שגמגם אמרה...
הדבוע ביקרתי במוסך כדי לקבל אישור כלי רכב מיושן ( הבעלים יותר מיושן). ונכנסה בחורה שביקשה להחליף שמן באופנוע ספורט שהיה לה כי הוא עושה רעשים.
עכשיו אם נאמר גבר היה שואל את זה בטכני או בפורום למתחיל, אמנם היה מקבל הסבר וכמה חבטות ציניות הגונות מצד המשתמשים.
אם בחורה היתה שואלת את זה, כנראה שהיתה מקבלת לא רק הסבר אלא גם הצעה לבוא להסביר לה איך לעשות לבד.
בשביל מה צריך פורום רוכבות בדיוק?
נחזור אל נוגש העבדים
לפי דעתי אתה זכאי לקבוצה משך רק אם הממשלה תוקעת את המגדר שלך בתיק אוכף על בסיס קבוע.
זה לא המקרה.
אולי בפעם הבאה יפתחו פורום לרוכבים שרגישים לדגדוגים רק כי תהיה קבוצה של דגדגנים (מהסוג המעצבן) שתרצה לגוון ולאזן את השורות שלה.
היציאה מהסרט היא מימין לבמה.