לדוגמא :
https://www.youtube.com/watch?v=HycIRFWtATs&feature=youtu.be
מתוך תגובה של בנצי ב CF
"הייתה לי ג'נסיס מהדור הראשון, צריכת הדלק של הרכב הייתה מצויינת, מנוע v8 4.6, צריכת הדלק הייתה טובה יותר משל האינפיניטי שלי או לשם השוואה, בתנאי יום יום צריכה זהה לזאת שאני משיג במרצדס E350 עליה אני מתנייד לעבודה.
מבחינת איכות חומרים והרכבה, לרכב היה עיצוב פנים די בנאלי אבל הכל ישב במקום, הוא נמכר עם כמעט 80K מייל, ובמהלך תקופה של שנתיים לא נרשמה שום תקלה למעט הסאן רוף שסירב להיפתח ותוקן בחינם.
הדש בורד היה מצופה עור ב2 צבעים, עם תפרים בולטים, עור נאפה משובח, מערכת המולטימדיה והניווט הייתה פשוטה לתפעול ומאוד נוחה, איכות הסאונד של המערכת ברכב עם חבילת הטכנולוגיה הייתה טובה יותר מזאת של הE350 עם הharman kardon, תא המטען היה עצום, יותר גדול משל הS500 הנוכחית שלי, המרווח ליושבים מאחור היה מצויין, הS500 בגרסא הארוכה מציעה מרווח זהה אך ביונדאי התחושה הייתה פחות כורסתית ויותר מהודקת כמו בב.מ.וו סדרה 5.
הרכב התנהג מצויין, היה שקט מאוד והשאיר רושם מאוד טוב על כל מי שתחילה הרים גבה (לך תסביר לאנשים שקנית יונדאי במקום 750), אני מאוד אהבתי.
לגביי טכנולוגיה ברכבים הקטנים וטכנולוגיה בכלל, ליונדאי יש מחלקת פיתוח מתקדמת מאוד, הכל מיוצר בתוך הקונצרן להבדיל מהגרמניות לדוגמא אשר פונות ליצרנים חיצוניים בשביל תיבות הילוכים ושאר חמוצים.
אפילו הזכוכיות ברכב מיוצרות במפעל של יונדאי.
הם אחראים לפיתוח עצמאי של מנועים מתקדמים בעלי הזרקה ישירה, תיבות הילוכים בעלות 8 מהירויות וכן יש להם גם פטנטים רבים מדי שנה, הסונטה הייבריד היא ההייבריד הטובה ביותר עליה נהגתי, למרות שכרגע הפיוז'ן הייבריד החדשה טובה יותר, יש הפרש של כמעט 4 שנים בין הדגמים.
ליונדאי יש מנועי טורבו מצויינים, הסונטה טורבו בעלת הספק של 274 כ"ס ממנוע 2 ליטרים.
הוולוסטר שלי מאוד חסכונית, וזה רכב שכן נמכר בארץ, הוא גם מעוצב יפה ונותן חבילה מצויינת.
לגביי נתוני מכירה וגישה כלפי הקונצרן אז אתם מדברים עם קלישאות סרק, זוכרים איך סקודה נראתה באמצע שנות ה90?
יונדאי בנו מפעלים בארה"ב, הם מחזיקים את מסלול הניסויים הכי טוב בארה"ב בנאוודה.
יש להם מרכז פיתוח ברינג.
את הג'נסיס החדשה הם פיתחו עם דגש חזק על בטיחות והנאה מנהיגה, תבדקו מי היה אחראי על כיול המתלים של הרכב.
ויש את האקווס, מרשימה מאוד, מרווחת ובנוייה מדהים, ונותנת תמורה מפחידה למחיר שבו היא נמכרת.
הקיה עצמה חדשה, היא תיכנס לשוק בצורה טובה, הם לא משקיעים המון בפרסום, ז"א כן הייתה פרסומת בסופר בול אבל אני לא רואה שלטי חוצות או פרסום מאסיבי כמו שהם עושים לסול.
אל תהיו פאתטיים, ובהשוואה ישירה ל535, הקיה הרבה יותר מכונית, אתם משווים לי למחיר בסיס מול יצרן שעם כל הכבוד עושה מכונית שלא מזדקנות יפה ורוויות תקלות, תנסו להשוות גם את רשימת האזור, תראו שגם 528 עם אבזור שלא מתקרב לזה של הקיה תעלה יותר."