טוב, הרבה זמן שלא הייתי פה בסביבה והנה סוףסוף אני יכול לתרום את ה2 סנט שלי -
היה לי אחד דגם 2008 במשך כשנתיים בהם עשינו 35 אלף ק"מ והחלפנו 3-4 סטים של צמיגים, דיסקים קדמיים ואחוריים, ביצענו טיפולים כל 6 אלף ק"מ (למרות שהיצרן אומר כל 12), עשינו בדיקת מרווח שסתומים אחרי 24 אלף שייצאה ישרה פלס ולא דרשה שום שימס ועוד שאר הדברים המכניים שרשומים בספר הטיפולים של הונדה.
התקלה היחידה שהייתה לי מעבר למצבר ששבק חיים הייתה משאבת דלק שיום אחד הפסיקה לעבוד ומסרה את נשמתה לבורא, וממש לפני שמכרתי אותו החלפתי גם את המותחן טיימינג כי התחיל להרעיש ממש.
בגדול מבחינת כל נושא החלקים/טיפולים וכו' - הייתי מזמין חלקים מpartzilla, בכל מקרה זה היה יוצא זול בכמה רמות מלקנות בארץ.
את הדיסקים הבאתי מחו"ל במזוודה באחת הפעמים שביקרתי בארה"ב.
סך הכל האופנוע הפגין אמינות יחסית הונדאית ללא תקלות מיוחדות, כלי מאוד חביב.
מבחינת רכיבה וסאונד וכל זה, היה מורכב עליו שופר של לאו וינצ'י עם פאוור קומנדר שגרם לצריכת הדלק להיות 1:9-12 תלוי ביד ימין.
הסאונד היה מושלם.
האופנוע לא עם מכלולי סוף הדרך שזה אומר בולמים ככה-ככה, ברקסים סבירים אבל השלדה הייתה סבבה יחסית.
כן, יש לו כח בנמוכים שמאוד מגרה לתת עוד קצת גז, ובפתיחות מהמקום הקדמי היה עולה לאוויר באופן מגוכח שגרם לי תמיד לשאול את עצמי אם אני מגזים או שזה האופנוע ככה.
האופנוע הוא הונדה קלאסי, עד 4-5 אלף סל"ד הוא כמו חתלתול, ואז נפתח המנוע ומשגר אותה קדימה.
טיילתי איתו הרבה, לדעתי זה אופנוע הביניים של הכבדים והיה לי איתו אחלה של בית ספר עד שהוא נמכר.
במאמר מוסגר אני אגיד שהוא לא חזק במיוחד למרות הנפח מנוע, מומנט והכל זה נחמד אבל 125 כ"ס במנוע (ופחות בזה בגלגל) זה לא משהו לרוץ לספר לחבר'ה ואמנם לא גרמתי לאנשים לחכות לי בטיולים, אבל המחסור בכח היה מורגש כשהייתי מטייל עם סופרספורט ליטרים.
אופנועי שש-מאות הוא היה משמיד.
מבחינת שוק - שוק של קונים לחלוטין, האופנוע הזה לא מחזיק ערך בכלל, ובמחירון הייתה צלילה של 12 אש"ח בשנה אחת.
לחלוטין אפשר למצוא אחד בזיל הזול.
אחרי שנתיים נמאס לי מהאנמיות של המנוע ומהמכלולים שלא בדיוק "שם" ועברתי לטואנו.
תמיד אזכור חסד נעורים לסיבי, אבל אחרי הV4 בטואנו, קשה לי להגיד שאני מתגעגע.
אם אתה קונה את הסיבי, נשארו לי כמה חלקים בבית, תרגיש חופשי ליצור קשר.
עריכה - לגבי הMT09, לא שיקול בכלל .. הMT חביב והכל אבל הסיבי נמצא ברמה אחת (או 2) מעליו בקלות.