מתבקשת תגובה של השושנים :boogie:
הצג להדפסה
בקיצור רק ויסטרום, :headbang:
סאאאומוו
הרצת אותי לבדוק בכתובים, מנוע 4 בשורה.
120 כ"ס מתונים, הניתנים בצורה לינארית לידית גז מדויקת.
אופנוע נוח ולא צפוף.
מתאים לרכיבה ארוכה בזוג או ביחיד.
מנגד:
מתלים מתלתלים ברכיבה אגרסיבית. (למי קראת פרא?)
טווח טיפולים קצר ויקר. (...)
מטרו-ע.ע לוקי
אתה:
"מכוער ולא מעניין", אפשר להגיד גם על ציורים של פיקאסו.
"שסתומים קורסים", לכל ייצרן יש פשלה שהוא מת לשכוח.
לי יש סימפתיה לאומנות קונספטואלית בת"א.
הקואווסקי הישן...חדש!
"בנדיט 400" אני בטוח שאתה גם ידע מי רצח את קנדי באמת.
ריח של שושנים..חזרנו לגרביים מהטירונות?
בקיצור, הסלידה שלך מאופנוע מסוים פוגעת באובייקטיביות שלך לדעתי.
רוב הרוכבים בישראל צריכים לדעת לתפור לעצמם אופנוע על פי צרכים אמתיים
ולא על פי משאלות לב וחלומות...
צפיתי ב MCN כתבת מבחן ל 9 אדוונצרים (2015) - למעט ימאהה היו שם כל המינים והסוגים כמובן שבנפח מעל 1000 סמ"ק.
הכלי שדווקה הפתיע היה הקאוואסאקי.
אומנם הוא לא הצטיין בשום דבר מצד שני הוא לא נכשל בכלום למעט דבר אחד שזה מחירו הזול (בארה"ב וקנדה).
מראה על טעם ועל ריח אין מה להתווכח מבחינתי מה שיקבע את עתידו של האופנוע אצלי זו רמת הנוחות שהאופנוע מספק (אופי המנוע נכנס תחת הקטגוריה) לצערי אני מקובע על האופי של הבאנדיט 1.2 וכיום הGTR ואני מאמין שאחרי שרן יתרגל לוורסיס הכלי הבא יהיה עם 4 צילינדר רק חזק יותר.
לגבי מטרו יש את פרטזילה אי ביי SSC ועוד אתרים לגבי מחשב דיאגנוסטיקה סביב 2000 שקל ויש גם את זה (לכל מי שצריך סיוע המערכת שלי מתאימה לדגמי קוואסאקי עד שנת 2010 כמדומני).
כמובן שזה מצריך התעסקות ויש מצב לטעויות אבל זה מחיר הלמידה שנכון לרגע זה משתלם גם עם הטעויות.
רן הדבר היחיד שאני מוצא בוורסיס כמפריע (אני רכבתי עליו) זה מטרו (מתלים קצת רופסים תחת שימוש מאומץ /ספורטיבי אבל לא אני ולא אתה מגיעים לקצה אז זה פחות רלוונטי) מעבר לזה כלי נחמד ובשימושים שלך אני מאמין שהוא יתן לך מענה מצויין עם בונוס של מנוע 4 צילינדר.
https://youtu.be/yUvm66vynyY
נכנס לי לתקציב ב.מ.וו 700 gs. ,איך הוא לכשעצמו, ולצרכי דיון לעומת ה 800?
שושנים,
דובר על ה-650, לא על ה-1000.
כשאני כותב - זה עניין של אנטיפטיה אישית שלי, ואל תצפה ממני לנימוקים מבוססים - אני לא אובייקטיבי. ואז אתה מאשים אותי בחוסר אובייקטיביות :)
"רוב הרוכבים בישראל צריכים לדעת לתפור לעצמם אופנוע על פי צרכים אמתיים
ולא על פי משאלות לב וחלומות... " - לא מסכים. יש בין לבין. אף אחד לא חייב לרכב על מה שלא בא לו.
yonatan.s,
עם הדעות שלי לא מוצאות חן בעיניך - אתה מוזמן לדלג על ההודעות שלי.
אני לא עובד אצלך כדי שתגיד לי מה לכתוב ומה לא. אני נמצא כאן כי בא לי, וכותב מה שבא לי כל עוד זה עומד בחוקי הפורום.
כשזה לא יעמוד בחוקי הפורום, ייתנו לי באן וכמה חבר'ה פה יעשו מסיבה. לא מזיז לי יותר מידי.
ולא ידוע לי ממתי להגיד על אופנוע מסויים שהוא "לתפרנים" זה עלבון כל-כך קשה.
האופנוע הראשון שלי בכלל היה דיוורז'ן 400 בן 20, כי הייתי תפרן. אחריו בא בנדיט 1200 נבלה, מאותה סיבה. SO?
Ritalin,
לא מעט - זה כ-1500 ק"מ על הסטרום (טיול של 10 ימים ביוון).
כ-2000 ק"מ מצטברים על ה-500X (שני טיולים ביוון, מבחן של דוגיג"ים שהשתתפתי בו).
תמונת הפרופיל משם (הסטרום שוכב בשלג).
שתי האופציות יעמדו בדרישות היום יומיות למעט השטח והפאן.
ההונדה תהווה כלי תחבורה יום יומי מפנק ויעיל יותר מאשר הסוזוקי. בטח ובטח אם הכלי ישמש לעצירות ושהיה באזור עירוני. יתרה מכך, כעת כשה ADV בשוק, יהיו בעלי הונדה שינסו למכור את ה NC על מנת להשתדרג כך שזו הזדמנות.
יחד עם זאת, הויסטרום הוא אופנוע פרווה גומע מרחקים ושנים מוכח שמהווה חבילה שמספקת את רוב הרוכבים בעלויות נגישות ולטוב ולרע כסובארו סטיישן בעלת יכולת נשיאת ציוד אשר מתקראת בצירוף הדומה DL...
כפי שכבר הציעו... נסיעות מבחן ככל הנראה יבהירו לך מי מהן יותר או פחות קורצת.
yonatan.s,
עם הדעות שלי לא מוצאות חן בעיניך - אתה מוזמן לדלג על ההודעות שלי.
אני לא עובד אצלך כדי שתגיד לי מה לכתוב ומה לא. אני נמצא כאן כי בא לי, וכותב מה שבא לי כל עוד זה עומד בחוקי הפורום.
כשזה לא יעמוד בחוקי הפורום, ייתנו לי באן וכמה חבר'ה פה יעשו מסיבה. לא מזיז לי יותר מידי.
ולא ידוע לי ממתי להגיד על אופנוע מסויים שהוא "לתפרנים" זה עלבון כל-כך קשה.
האופנוע הראשון שלי בכלל היה דיוורז'ן 400 בן 20, כי הייתי תפרן. אחריו בא בנדיט 1200 נבלה, מאותה סיבה. SO?
האמת שבקריאה חוזרת של התגובה שלך עליה הגבתי כנ"ל, אני סבור שקראתי את דבריך באופן שטחי וסתם נדלקתי...התגובה שלי הייתה לא בפרופורציה בכלל.
רציתי למחוק את המענה שלי אבל היה מאוחר..מתנצל.
ובכל מקרה תודה על ההתייחסות שלך לפוסט שלי.
[QUOTE=KKatkov;104735]שושנים,
דובר על ה-650, לא על ה-1000.
טעות שלי, לוקח בחזרה.
כשאני כותב - זה עניין של אנטיפטיה אישית שלי, ואל תצפה ממני לנימוקים מבוססים - אני לא אובייקטיבי. ואז אתה מאשים אותי בחוסר אובייקטיביות
מי שמביע דעתו על אופנוע, ונותן המן נתוני אמת יבשים, ובסוף מכניס גם פן אישי תוך אזהרה לקורא שמדובר במידע לא אובייקטיבי זה בסדר
אבל זה לא נכון להגיד אופנוע חרא, רק בגלל שאתה לא אוהב אותו.
"רוב הרוכבים בישראל צריכים לדעת לתפור לעצמם אופנוע על פי צרכים אמתיים
ולא על פי משאלות לב וחלומות... " - לא מסכים. יש בין לבין. אף אחד לא חייב לרכב על מה שלא בא לו.
תרבות העדר בארץ או היעדר תרבות אם תרצה...מביאה בסופו של יום את הקונה ההדיוט לתקלה משמעותית.
נניח ורוכב חדש זב חוטם, חשקה נפשו במכונת לחימה משוכללת, שקיבלה רישוי תקינה בספק, רק בגלל הוספת
מערכת חשמל לכביש להבדיל מגרסת המירוץ של רוסי, ולדביל התורן יש אבא עשיר או אימא פנתרה, אז הוא יכול בלי שום
בעיה לגשת לסוכנות ולקנות כלי שמצריך אינסטינקטים של טייס קרב, 9 נשמות של חתול, ניסיון של זונה בת 50, ומזל של
נוחי דנקרנר. סתם כי בא לו...
או טמבל אחר שמפוצץ את כל מענק הפנסיה שלו על אדוונצ'ר מגושם וגדול רק בשביל לצאת פעם וחצי בחודש (בעיקר כשחם
ואישה מרשה) לטיול למעיינות שפך מגורות הנחש הצמא. כי....בא לו.
זה לא לא בסדר, זה אפילו אחלה, אבל אם הקונה יעשה ניתוח צרכים מעמיק, יעמיד את העובדות לפי הסדר וידע
לתת גוון נכון לצרכים הרצונות היכולת ולקלוע באמת למה שהוא צריך, פתאום יהיה לו גם כסף לחתן את הבת, הוא לא
יהרג בסיבוב הראשון, ויגלה שאופנוע זה לא רק השקעה ומסחטת כספים אלה באמת הנאה ותחביב מעולה.
אתה מגזים. אני מבין שזה כדי להעביר נקודה, אבל בכל זאת, בחייאת. זה לא "או ג'וימקס או R1". יש מספיק באמצע.ציטוט:
זה לא לא בסדר, זה אפילו אחלה, אבל אם הקונה יעשה ניתוח צרכים מעמיק, יעמיד את העובדות לפי הסדר וידע
לתת גוון נכון לצרכים הרצונות היכולת ולקלוע באמת למה שהוא צריך, פתאום יהיה לו גם כסף לחתן את הבת, הוא לא
יהרג בסיבוב הראשון, ויגלה שאופנוע זה לא רק השקעה ומסחטת כספים אלה באמת הנאה ותחביב מעולה.
אחלוק מניסיוני האישי:
בשנת 2010 הוצאתי רישיון A1. מי שזוכר את השוק האופנועים דאז - זוכר שהיה יבש, מאוד יבש.
הדרישות שלי מהאופנוע היו התניידות של כ-100 ק"מ ביום, רובם ככולם בכבישים בינעירוניים מהירים, וטיולים בסופ"ש. ניסיון רכיבה אפסי, מן הסתם, כנ"ל ניסיון אפסי במכונאות.
התקציב שעמד לרשותי כחייל משוחרר, שהתחיל בהייטק במשכורת רעב היה 15K לאופנוע ומיגון, שנלקחו בהלוואה מהבנק.
הרבה אנשים חכמים ומנוסים הסבירו לי באריכות שעלי לבלוע את הצפרדע, לקנות קטנוע 250 משומש, ולרכוש אופנוע עם הילוכים בעוד שנה, כשאשדרג ל-A.
מה היה בשוק האופנועים?
יוסאנגים ב-15-20K, נינג'ה 250 ב-30K+ (משומשים).
YBR,CBF ועגלות למינהן (גם מחוץ לתקציב).
אופנועי שנות ה-90 - דיוורז'ן 400 (ספורט-טורינג), GPX250 (ספורט, יעני), CB250/GN (כנ"ל - עגלות). אלה נסחרו ב-7-12 (תלוי במצב, "אופנוע בית שימוש" עד "נבלה עייפה").
החיפוש הצטמצם ל-GPX/דיוורז'ן, כאופנועים שבכל זאת יש להם מנוע.
אחרי זה ראיתי דיוורז'ן - ואז הבנתי שאני לא רוצה שום A1 אחר. חודש של הנאה, תאונה, שיפוץ, קניית עוד דיוורז'ן ששימש אותי ל-40 אלף ק"מ... זאת כבר היסטוריה.
נכון שג'וימקס היה יוצא משתלם יותר. אבל היי - אני לא מצטער על הבחירה ה"שגויה" שלי.
אותו דבר היה בקניית אופנוע A. שקלתי דיוורז'ן 600 (הישן, 400 עם מנוע מוגדל), בנדיט 600 ואולי כמה כלים חדשים יותר (שלא רציתי בגלל קירור נוזל - קטע אידיאולוגי שכזה). התקציב היה 20-25 בלחץ, בשנת 2011 - זה לא היה הרבה לקניית אופנוע טוב. רציתי ספורט-טורינג פשוט לתחזוקה, נוח לרכיבות ארוכות, ולא מאיים מידי לרוכב עם נסיון מועט (יחסית).
החכמים, אמרו שויסטרום תפור עלי. הוא גם נכנס (גבולי) בתקציב. אבל... לא רציתי להיות חלק מהעדר שרכוב על ויסטרום.
כמה חודשים לפני שהוצאתי רישיון, קפצתי עם חבר לאיזה בחור נחמד, שמכר GSX-R לשיפוץ. אותו בחור רכב על בנדיט בצבע בורדו. בקשתי לשבת על האופנוע ו... אחרי שהוצאתי A, אותו אופנוע עלה למכירה - ורכשתי אותו. אז עוד לא הייתה לי דרך לדעת, שהנבלה הזאת תשרת אותי ב-4 שנים ו-100 אלף ק"מ הבאים, תוך כדי שאני משפץ אותה מכלול אחרי מכלול.
ואתה יודע מה?
אני עדיין לא מצטער שלא קניתי אז ויסטרום - למרות שזה היה כמעט בוודאות חוסך לי כסף וכאב ראש.
כי חלומות נועדו להגשמה.
בחום הישראלי הייתי מתעניין איזה מהם צולה את הרגליים במיוחד בנסיעה עירונית
Sent from my XT1650 using Tapatalk
בתור אחד שעשה 2 קיימים עם יומיות של 220 קמ , הויסטרום ממש לא צולה רגליים.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
* 2 קייצים
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk